Opublikowano 3 lipca 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=f4qU0-nNihM Na filmie powyżej możemy zobaczyć Naruto Sage Mode On walczącego z 2 ogoniastym, Sasuke wymiatającego mieczem, Paina(?)... Mi brakuje słów na opisanie tego co widziałem. Czyżby szykował się najlepszy Naruto na PSP? Gameplay zapowiada się genialnie. A to wszystko już 15 Lipca w Japonii!
Opublikowano 3 lipca 201014 l Naruto spotyka Dynasty Warriors, czyli puste plansze i 2 combosy na krzyż + jeden special. Tak mi to na razie wygląda.
Opublikowano 3 lipca 201014 l Żeby nie wyszła z tego taka kiszka jak Akatsuki Rising, bo narazie oprócz innego story arcu i większej ilości postaci, na to się zapowiada. I gdzie jest ten sage mode ? Ja widze tylko miotanie Rasenshurikenem w biju. Edytowane 3 lipca 201014 l przez Kalel
Opublikowano 24 listopada 201014 l Baaardzo średnio to wygląda, nie można zrobić gry z Naruto która by miała średnie oceny na poziomie 85-90%?
Opublikowano 20 lutego 201114 l Hmmmmm Wie ktos moze czy z ta grą cos sie dzieje lub czy może wyszła bo ja jakos nic nie moge znalesc
Opublikowano 22 lutego 201114 l Jest demo na PSS. Jakoś nie mam ochoty płacić za pełną więc gdyż strasznie to monotonne jest. Na pewno nie warto kupować w ciemno.