volken 0 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Od około 6 miesięcy mam drobny problem z PS3. Chodzi mianowicie o to, że podczas grania czy oglądania filmów z głośników telewizora dobiega irytujące buczenie. Mój tv to stary kineskopowiec Philips o lekko wysłużonym eurozłączu, ale ogólnie daje radę Dodam, że to raczej nie wina kabla, bo podłączając PS2 za jego pomocą wszystko jest ok Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Sam sobie odpowiedziałes-- wysłużone euro złącze. Cytuj
Gość Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Skoro PS2 działa mu dobrze, to może jednak nie wina eurozłącza? Podłączasz PS2 i jest ok Podłączasz PS3 i buczy. Podłączasz tym samym kablem? [nie znam się na kĄsolach] Próbowałeś innego kabla? [z PS3] Próbowałeś innego TV? [z PS3] grigori, damn, właśnie chciałem przenieść do działu HD :F Ale niech sobie tu zgnije Cytuj
Gość Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 A co Ci kineskopowiec ma w dziale hd robić? Cytuj
Gość Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Nie wiem, ale tam się znają na telewizorach Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 To niech kupi nowy przewód, lub zareklamuje ps3 o ile może. Cytuj
Gość Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Jakbym chciał być wredny, to bym powiedział "mózg sobie zareklamuj". Najpierw to się próbuje podłączyć konsole do innego tv, żeby zobaczyć, czy to jej/kabla wina. Jak nadal buczy, to wymieniamy kabel. W między czasie kombinujemy z ustawieniami dźwięku w konsoli, ale wspominanie o tym jest bez sensu, bo każdy myślący człowiek powinien sam na to wpaść. Jak wyeliminujemy wszystkie inne możliwości, to dopiero zwalamy winę na konsole. pozdro ;] Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 (edytowane) To odgłos ssania przez PS3 mocy z kosmosu Więc to jak najbardziej normalne i nie ma się czym przejmowac Edytowane 6 lipca 2010 przez Albert Wesker Cytuj
django 549 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 To odgłos ssania przez PS3 mocy z kosmosu Więc to jak najbardziej normalne i nie ma się czym przejmowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi