Dud.ek 2 058 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 W naszym kraju panuje idea, że jak kupiłeś samochód to powinieneś zapisać sie na forum poświęcone twojemu modelowi. Hondy, golfy, tigry, calibry itd. to najbardziej znane kluby zrzeszające pokaźną ilość sympatyków ww samochodów. Cotygodniowe spoty na parkingach supermarketów, ustawianie sie w rządku, robienie sobie grupowych fot, spuszczanie szyb i odkręcanie wypasionego car audio na maxa. Ogólnopolskie zloty w których bierze udział spora ilość uczestników na których organizowane są konkursy, wyścigi zakończone paradą przez centrum miasta. Jednak należy pamiętać o 2 stronie medalu, osoby które udzielają sie na forach tematycznych, ewentualni klubowicze znają swoje samochody od podszewki. Nieraz mogą pomóc w rozwiązaniu usterki która jest typowa w naszym samochodzie lub z którą sami sie borykali. Nieraz mogą stanowić natchnienie do przeprowadzenia modyfikacji zarówno mechanicznych jak i wizualnych w naszym samochodzie. Jak to jest z wami, udzielacie sie na forach poświęconych swoim samochodom, doradzacie osobom które dopiero zakupiły swój egzemplarz samochodu. A może sami poszukujecie pomocy w przeznaczonych do tego miejscach? Jeździcie na zloty tuningowanych fur aby podziwiać prace i kase włożoną w upiększenie swoich dyliżansów? Może znacie fora które mogą okazać sie pomocne w poszukiwaniu informacji o swoim samochodzie. Moją jedyną stycznością było zarejstrowanie sie na forum roverki.pl które moge śmiało polecić każdemu użytkownikowi samochodów marki rover. Obecnie jestem posiadaczem a3 ale nie nosze sie z zamiarem aktywnego uczestniczenia w tworzeniu społeczności wokół tego modelu Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Pisalem jakis czas temu na golf3.pl. Czytam rowniez forum vwgolf.pl i audi a4 klub polska oraz passat forum. Zadne zloty ani klubowe naklejki na auto mnie nie interesuja. Niech sie dzieci bawia. Zalezy mi tylko na rzeetelnym info i poradach. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Ja dokładnie jak kolega wyżej. Czytam alfaholicy.pl, wiele razy już mi ta stronka i forum pomogło, ale sam się nie udzielam Cytuj
QBH 246 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Mimo, że swoją Prelude juz dawno sprzedałem do dzisiaj zaglądam sporadycznie na hondaprelude.pl. Gdybym szukał kolejnej Hondy to w pierwszej kolejności właśnie tam. Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 ja tam chętnie bym sie wybrał swoim autkiem na zlot (Rover 75) ale gdzieś blisko bo aż takim fanatykiem nie jestem, zwłaszcza że myślę o sprzedaży Cytuj
Desser 35 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Jestem zarejestrowany na autocentrum i należę tam do kluby Fiata Palio/Siena, wiele pozytecznych informacji juz stamtad uzyskalem, w przyszlosci chetnie wybralbym sie na ogolnopolski zlot Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 kiedys zalozylem konto na tico tuning team Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 6 lipca 2010 Autor Opublikowano 6 lipca 2010 Na focie samochód admina tego forum. Sprawdzone info Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Ja jestem zarejestrowany na fiatpunto.org (przeglądam również forum SIeny na tej stronie) oraz czytam www.fiatpunto.org. Za bardzo się nie udzielam, chyba że potrzebuje pomocy lub manuali. Cytuj
Alec 2 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 juz ponad 1.5 roku na ktk.pl kadettowe forum, ale nie tylko o kadetach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi