szyper 0 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Żałuję, ale nie pamiętam za bardzo nazwy części, pewnie mógłby je podać tylko Kowal. Wiem, że gałka to fanta, jakiś najnowszy typ, sprowadzałem ją z Koreii. Przyciski Kowal już miał, były najlepszy jakie w tamtej chwili posiadał, więc złe być nie mogą, być może poznacie je już po wyglądzie (buttony na Starty i inne bzdury, są jakieś tam dreamcastowe). Jedyne co trzeba zmienić w tym sticku, to PCB (obecnie działa stick praktycznie tylko na kompie). Jeśli ktoś jest zainteresowany... proszę o PM. Cena: 300zł (do negocjacji) Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 (edytowane) juz doczytalem ze trzeba cos wymienic Edytowane 1 sierpnia 2010 przez Master JIN Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Wymiana PCB to taki problem ? lol nie rozumiem ludzi....podane jak na tacy,sprzet ktory trudno dostac (mowie o galce) i za smieszna cene a tu jeszcze ktos ma ale.....rozwalaja mnie co niektorzy heh.. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 nie każdy jest panem złotą rączką Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi