Opublikowano 9 lipca 201014 l To nie są żadni obrońcy tylko zwykłe palanty. Słowo "seria" jest tak samo polskie jak "sezon". Nie ma żadnego racjonalnego powodu, w każdym razie nikt mi go na razie nie podał, żeby unikać któregokolwiek z tych słów.
Opublikowano 9 lipca 201014 l Chodzi o to, że Heroes po 1szym sezonie prezentował słaby poziom i dlatego dla wielu fanów 2ga seria (i to co było po niej) po prostu nie istnieje.
Opublikowano 9 lipca 201014 l Widać jej sutek. Chodzi o to, że Heroes po 1szym sezonie prezentował słaby poziom i dlatego dla wielu fanów 2ga seria (i to co było po niej) po prostu nie istnieje. Będąc bardziej rzeczowym - seria druga+ to już jest gówno, a nie Heroes E: Żeby nie było: Mój bohater z dzieciństwa. Edytowane 9 lipca 201014 l przez Kazuo
Opublikowano 9 lipca 201014 l Muj tesh, ale przechuyem jest też- Zgoła odmienny od Ledgera, i w inny sposób demoniczny. 10/10 Aha- i jeszcze ten misterjus man z Lost Highway mnie do dziś dnia rozdu.pca- Edytowane 9 lipca 201014 l przez Masorz
Opublikowano 10 lipca 201014 l 1 Ogozzo bo jest brzydnki (tak mniemam) komentuje każdego newsa i gra nintendo wii typowi zimny skurczybyk.
Opublikowano 10 lipca 201014 l 1 Ogozzo bo jest brzydnki (tak mniemam) Moja ukochana też tak twierdzi, więc jak widać jest to ogólnie przyjęta opinia.
Opublikowano 11 lipca 201014 l edit: Jak mogliście nie podac tego skoorwiela nad skoorwiele: Edytowane 11 lipca 201014 l przez szaden
Opublikowano 12 lipca 201014 l Martina jednak lepszy:) tak, bob z angel heart rowniez. Diabau idealny;]
Opublikowano 12 lipca 201014 l komisarz z dobermana geralt z długu nazgule z lotr t1000 z terminatora 2