Opublikowano 13 lipca 201014 l @ Figaro- no (pipi)a, jak można nie znać bezwzględnego Imperatora Ming'a? @ Kazuo- no jasne: To są prawdziwe przes(pipi)ysyny.
Opublikowano 13 lipca 201014 l Moze malo orginalnie, ale Al Pacino to prze(pipi) jak dla mnie. Cwaniacki usmiech i gadka. Kto widzial "Adwokata Dialba" ten wie.
Opublikowano 14 lipca 201014 l @ Figaro- no (pipi)a, jak można nie znać bezwzględnego Imperatora Ming'a? czy to ze star treka?
Opublikowano 14 lipca 201014 l z flasha gordona <ciuś ciuś> http://en.wikipedia.org/wiki/Ming_the_Merciless
Opublikowano 14 lipca 201014 l No nieźle, zaraz ktoś pewnie wklei Maćka z Klanu. Ten temat już się skończył.
Opublikowano 14 lipca 201014 l Bez dyskusji. Niezapomniana akcja jak z rpg trafił parkeu'rowca w locie (+ cygaro w gębie), albo rzeźnia na przyjęciu, czy też finalna. Poza tym poświęcił przyjaciela by uratować drugiego zakładnika
Opublikowano 14 lipca 201014 l Ja je.b.i.e zabrakło największego, wszechobecnego koszmaru 3/4 dzieci na świecie. Wiele nieprzespanych nocy przez tą mordę
Opublikowano 14 lipca 201014 l No nie mów. Jak byłem mały to oglądałem te filmu i sie dziwiłem dlaczego taki śmieszny film leci o tak poznej godzinie Aha
Opublikowano 15 lipca 201014 l No nie mów. Jak byłem mały to oglądałem te filmu i sie dziwiłem dlaczego taki śmieszny film leci o tak poznej godzinie Zarządzam zebranie forumowej rady w celu zbojkotowania tej wypowiedzi. Miliardy dziecięcych wspomnieć jest niebezpiecznie zagrożonych. Chucky nie może tak po prostu zniknąć z naszej pamięci.
Opublikowano 15 lipca 201014 l Manuel aka Król Szczurów Chciał zgwałcić Marysię, scwelić Pawła w pudle, grypsował no i trzymał wszystkich za rajty nawet klawiszy. Typowy skurczybyk. instruktor salsy to tylko przykrywka Edytowane 15 lipca 201014 l przez SłupekPL