MaZZeo 14 239 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) jaki ten achievement za 10 asyst jest popjerdolony, system to nalicza jak chcę mimo że z ziomkiem dobrze się ustawiam - ja strzelam w nogi on w łeb i kill Najwięcej miałem 6 asyst. Ktoś ma na to dobry patent? Edytowane 23 czerwca 2010 przez MaZZeo Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Ja też początkowo strzelałem w nogi, a mój kumpel ich dobijał, ale rzadko wpadały asysty, więcej asyst dostawałem jak strzelałem kolesiom w klaty z high power pistol, a kumpel dopiero wtedy ich dobijał.U mnie podziałało, więc możesz sprawdzić ten patent. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Bardzo proste do wykonania z kumplem umawiasz się w którego będziesz strzelać i zawsze musisz pierwszy a on dobija, wciągu niespełna 4 minut dostałem acziv. Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Ten aczik z 500 zabiciami z pistoletu/rewolweru to jest jako z jednego rodzaju czy z każdego ? Ma ktoś jakąś rade na ten ringer w rzucaniu podkową? Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 ogólnie chodzi o grupę rewolwerów/pistoletów. statsy się sumują i trzeba po prostu łącznie ubić 500. zerknij na youtube, sporo tuturiali jest. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Acziw No Dice - trzeba ograc w kosci Dice - ktos to zdobyl? Ogladam te filmy na YT i totalnie nie czaje o co chodzi w tej grze , stracilm tylko 800 dolarow Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 Nie wolno stracić ani jednej kości w jednej grze. Może się wydać trudne, ale jak opanujesz zasady to najmniejszego problemu nie będzie. Też nie czaiłem ocb, a teraz to moja ulubiona gra w RDR. Najlepiej znajdz salon tak żeby 1 gracz był (chociaż nie wiem nawet czy z 2 graczami nie łatwiej) Ogólnie zasady gry są proste, rzucacie kościami, przeciwnik mówi jakie kości wyrzucił i jaką ilość (np. 3 x trójki) i Ty uznajesz to za blef lub mówisz, że masz 4xszóstki lub trójki itd. musi być więcej niz on powiedział, możesz blefować, z reguły przeciwnicy częsciej blefują niż mówią prawdę, albo uznają za blef. ewentualnie deklarujesz (declare spot on pod Y), że te trójki są (jak blefował to przegrałeś, jeżeli rzeczywiście są 3 x trojki to przeciwnik traci kośc). Musisz każdą rundę dobrze trafić bo jak stracisz kość to nie będzie aczika. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 Musi byc wiecej niz on powiedzial , chodzi o sume oczek ;p Czy jak powiedzial , ze ma 3x 4 , a mial 5 , to sciemnial. Obczaje. na razie abstrakcja. Nie widze siebie jeszcze w acziwie z grami karcianymi. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Pytanie: czy używanie chitów blokuje nam 100% tak jak w GTA? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Dorwałem sowją kopie RDR dzisiaj , mam takie pytanie ,czy prechodzac fabułę i robiąc wysztkie misje poboczne i główne jest możliwość ominięcia jakiegoś aczika ? Ile czasu potrzeba na calaka z podstawki 1000/1000 ? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 czy prechodzac fabułę i robiąc wysztkie misje poboczne i główne jest możliwość ominięcia jakiegoś aczika ? Nie, zawsze można zrobić. Jedyny jaki można spaprać, jeśli dobrze pamiętam, to pogoń za bizonami. Jest ich tylko (chyba) 21. Jest achiv za zabicie wszystkich. Jeśli po zabiciu paru sztuk, zaczniesz je gonić mają tendencję do uciekania w stronę morza. Jeśli któryś ci się utopi - to achivka nie zrobisz bo one się nie odradzają. Po zabiciu paru odjedź i przyjedź mniej więcej w to miejsce samo miejsce za parę/naście godzin. Ile czasu potrzeba na calaka z podstawki 1000/1000 ? singiel jakieś 20 - 30 godzin. Multi - to zależy od ciebie. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Jedyny pomijalny achivment to ten żeby przejść 20 misji fabularnych bez zmiany, straty, śmierci Twojego konia. Dlatego najlepiej od początku graj pierwszym koniem bo czym prędzej to zrobisz tym szybciej będziesz miał z głowy te dosyć upierdliwe osiągnięcie. No i w sumie te ubicie bizonów o którym wspomniał Milek (choć z tym, że wpadną do rzeki to trzeba mieć mega pecha ;]) dlatego zanim zdecydujesz się je zabić zrób sobie najlepiej drugiego sejva. Ale to dopiero po skończeniu drugiego aktu fabularnego możesz zabrać się za to osiągnięcie. Co do potrzebnego czasu o ile achivy z singla nie są jakoś specjalnie długie włącznie z przejściem gry na 100 % tak z multi - zdobycie 50 levelu trochę Ci zajmie. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Jedyny pomijalny achivment to ten żeby przejść 20 misji fabularnych bez zmiany, straty, śmierci Twojego konia. Fakt, zapomniałem o nim. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 10 października 2010 Autor Opublikowano 10 października 2010 Szukam osób do acheivementa Posse Up, ktoś się pisze? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Ja się pisze ,cały tydzień od 15:30 do 18:00 max . Zresztą jestem chętny na wszsytkie acziki online + misje w coopie itp itd . Cytuj
bypa 1 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Szukam osób do acheivementa Posse Up, ktoś się pisze? Ja wpadłem na jakiś server, na pałę zaprosiłem graczy do kompletu (10) i... za 35 sekund miałem achika Cytuj
gamer 1 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 knock out melee in every salooon. Mam problem z Casa coś tam chyba. W Meksyku na pewno tylko to mi zostało ale nie wiem czemu i co mam zrobić by miasteczko znowu ożyło bo co wchodzę to rządzą tam sępy wilki węże itd. Co zrobić by znowu ożyło ? Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Pogra ktoś... acziwki z dodatków i multi uzupełniłbym ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi