xzdunx 7 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 ex na sony i taka cisza?? właśnie zamówiłem a tu jak makiem zasiał. Pytanko czy loadingi dalej trwają ponad minutę?? czy patch jakoś to załatał(brałem grę wiedząc o tym ale mam nadzieję że sony chce to jakoś naprawić). Jak wrażenia od ludzi którzy grali w to dłużej?? Cytuj
kroolik37 0 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 (edytowane) Na początku jakoś nie byłem do niej przekonany, ale chyba przełamie się i zaopatrzę w sackbojowe wyścigi. Mam tylko nadzieję, że jednak jacyś ludzie grają w MP ( chodzi mi o Polaków ). Edytowane 1 lipca 2010 przez kroolik37 Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 2 lipca 2010 Autor Opublikowano 2 lipca 2010 kroolik możemy razem pograć jak coś(myślę że maksymalnie we wtorek gra dojdzie do mnie:)) Cytuj
kroolik37 0 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 kroolik możemy razem pograć jak coś(myślę że maksymalnie we wtorek gra dojdzie do mnie:)) Oke . Ja będę miał grę raczej od środy, tak więc wal na PSN i można pojeździć Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Jak coś to też proszę o zaproszenie, możemy pośmigać na gokartach :] Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 6 lipca 2010 Autor Opublikowano 6 lipca 2010 (edytowane) No to jest nas troje:) ja dziś gre odebrałem więc gotowy już jestem:) ps. zwykle grywam od 22(koniec pracy), aż nie padne:) Odnośnie loadingów... Naprawdę póki co jedyny minus gry... Ale myślę że przy piwku + kumple problem sam znika:P Edytowane 6 lipca 2010 przez xzdunx Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Jakby co to chętnie bym też pograł w MDR Mam grę dopiero od wczoraj. PSN ID: SzczurekPB Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 6 lipca 2010 Autor Opublikowano 6 lipca 2010 (edytowane) zapisuje wszystkich na kartkach dziś po 22 do friendlisty dodam:) Pytanie do tych co nie są w pracy i mogą sprawdzić. Mogę grać w multi z wami+ narzeczoną na split screenie??(fajnie by było) Edytowane 6 lipca 2010 przez xzdunx Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Pytanie do tych co nie są w pracy i mogą sprawdzić. Mogę grać w multi z wami+ narzeczoną na split screenie??(fajnie by było) Mały OT, współczuje Twojej narzeczonej, czeka biedna kobita, do 22 aż wrócisz z pracy, a potem nakręcasz ją na wspólne cioranie na PS3 zamiast "pociorać" w coś innego Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 7 lipca 2010 Autor Opublikowano 7 lipca 2010 (edytowane) sorki za wczoraj kartki z psnid zapomniałem z pracy zabrać ale dziś już zapisuje:) więc do usłyszenia i miłego grania ze mną;P Odnośnie mej prawie żony(jeszcze 30 dni:)), nie jest tak tragicznie:), ja kupuje sobie nowe tytuły za to ja jej nowe ciuszki i jesteśmy kwita:) Edytowane 7 lipca 2010 przez xzdunx Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 10 lipca 2010 Opublikowano 10 lipca 2010 schab0795PL - nie macie szans ale chętnie z wami zagram Tylko jeden minus jest. Nie robiłem jeszcze ostatniej aktualizacji bo net na konsoli szwankuje ;/ Na dniach spróbuje wszystko pozałatwiać Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 10 lipca 2010 Opublikowano 10 lipca 2010 ziolo69PL Chętnie pogram, ale i liczę na jakieś downloady mojego stuffu. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 PSN: Widget_PL Dodawajcie mnie a ja jak będę to pogram:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi