Pueblo 7 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 (edytowane) Nie wiem czy był podobny temat, w każdym bądź razie nie znalazłem a potrzebuję pomocy. Da się jakoś odtwarzać napisy do filmów (divx) na PS3? Jeśli tak to jaki format i jak to zrobić? Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 8 lipca 2010 przez Pueblo
Gość _Milan_ Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Ja nie wiem, ale od razu powiem ze filmy na ps3 sa najlepsze, xbox i wii daleko w tyle.
Blaise 3 614 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 W filmach z gazet są napisy. Z takich gazet jak 'Naj' albo 'Przyjaciółka'.
sznajder 2 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Aviaddsub.Tym programem zamontujesz napisy.muszą byc w formacie srt.aby je do tego sformatowac mozesz uzyc np subedit(odpalasz napisy nim,bierzesz eksport,srt i wybierasz liczbe klatek,23 albo 25,zalezy od filmu.Sprawdzic musisz właściwości filmu).Jak juz masz napisy,w folderze z filmem to odpalasz aviaddsub,który jest bajecznie prosty.Pamiętaj tylko aby zmienić config zeby polskie czcionki były.Jak coś to wal na priv. Aviaddsub.Tym programem zamontujesz napisy.muszą byc w formacie srt.aby je do tego sformatowac mozesz uzyc np subedit(odpalasz napisy nim,bierzesz eksport,srt i wybierasz liczbe klatek,23 albo 25,zalezy od filmu.Sprawdzic musisz właściwości filmu).Jak juz masz napisy,w folderze z filmem to odpalasz aviaddsub,który jest bajecznie prosty.Pamiętaj tylko aby zmienić config zeby polskie czcionki były.Jak coś to wal na priv.
Gość Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 dział ps3/hardware i poświęcić 30 minut na szukanie, albo 3 w google. ułatwienie: ps3 odtwarza napisy w formacie srt.
Rekomendowane odpowiedzi