Opublikowano 19 marca 201114 l Można zimportować swojego sejwa, jeżeli takowego się posiada. Jeżeli nie to jest do wyboru jeden z 3 wariantów.
Opublikowano 20 marca 201114 l I Dragon age skonczony. Zakonczenie strasznie dziwne, moze mi ktos wyjasnic o co chodzilo? Nie do konca wiem o jakim Strazniku mowila Cassandra i co to byla za babka ktorej ksiege oddala? Zaluje ze stanalem po stronie magow. Przy drugim przejsciu bede po stronie templariuszy. Aha i jak zdobyc szacunek Arishoka oraz jak zostac Wicehrabia Kirkwal?
Opublikowano 20 marca 201114 l Ja stanołem po stronie Templariuszy(przeciw sobie), ale teraz gram magiem i na bank stane po stronie magów, ale mam wrażenie, że i tak będzie podona końcówka. I też jestem ciekaw co do szefa Qunari i tego wicehrabi
Opublikowano 20 marca 201114 l Aby mieć respekt Arishoka trzeba odpowiadać zgodnie z tym co on sugeruje, z reguły dolna prawa opcja np że nie oddałbyś elfów na jego miejscu etc(ostatnia misja w 2 akcie) Aby zostać viscountem trzeba stanąć po stronie templariuszy Aby skumać o co chodzi z zakończeniem trzeba było grać w pierwszego DA
Opublikowano 20 marca 201114 l Aby mieć respekt Arishoka trzeba odpowiadać zgodnie z tym co on sugeruje, z reguły dolna prawa opcja np że nie oddałbyś elfów na jego miejscu etc(ostatnia misja w 2 akcie) Aby zostać viscountem trzeba stanąć po stronie templariuszy Aby skumać o co chodzi z zakończeniem trzeba było grać w pierwszego DA Pierwszego DA skonczylem 3 razy i dalej nie wiem ocb w 2. Wiec jesli bylbys tak mily to wytlumacz mi.
Opublikowano 20 marca 201114 l @Dzar Podlaczam sie pod pytanie szawello, gralem tylko raz w dao i chyba mi umknelo albo najprosciej w swiecie nie pamietam
Opublikowano 20 marca 201114 l Chodzi tu zapewne o Szarego strażnika, którym to graliśmy w 1 części. W końcu był bezimienny a ludzie zwracali się do niego właśnie jako Szary Strażnik. A ta ruda z księgą to Leliana, towarzyska naszego bohatera z DA:O
Opublikowano 20 marca 201114 l @wojnar no tak, ale chyba w niektorych z zakonczen szary straznik ginie (tzn wtedy kiedy sie nie przespi sie z Morrigan)
Opublikowano 20 marca 201114 l No to akurat da sie wytlumaczyc tym jaka wersje wybrales na poczatku. To chyba cos mi w 2 umknelo, ale po co Cassandra szuka bohatera z 1 czesci?
Opublikowano 20 marca 201114 l W skrócie mówiąć. OH NIE NADCIĄGA WIELKIE ZŁO,TRZEBA ZEBRAĆ KOKSÓW DO WALKI Z NIM. A w DA3 będziemy grać trzecim koksem,który właśnie będzie szukał wardena i championa by walczyć Z MROCZNYM ZŁEM.
Opublikowano 20 marca 201114 l no właśnie. u nie których ginie przecież szary strażnik? a po za tym myślicie, że bedą się tak trzymać DA1? Mi się zdaje, że bedą bardziej się opierać na DA2 przy kontunuacji
Opublikowano 20 marca 201114 l Jesli chodzi o kolejna czesc to ja to widze tak: W nastepnej prawdopobnie bedzie kolejny bohater ktory bedzie sie chcial wszystkich zebrac w jakims celu zeby czemus zapobiec co sie srednio pewnie uda (cos w desen Mass Effecta) a kolejna czesc (IV) bedzie miala na celu uratowanie krolestwa i tam moze byc tak ze na starcie bedzie wybierac jedna z 3 opcji: szarego straznika, czempiona no i xxx z 3ciej czesci Przynajmniej ja bym sobie cos takiego wymyslil Edytowane 20 marca 201114 l przez BoryzPL
Opublikowano 20 marca 201114 l A tak z innej beczki. Są już może jakiś info na temat DLC? I czy wiadomo coś na temat ME3 albo DA3? Edytowane 20 marca 201114 l przez SetoPL
Opublikowano 21 marca 201114 l A tak z innej beczki. Są już może jakiś info na temat DLC? Na razie wiadomo tylko tyle, że nad tym pracują ;]
Opublikowano 21 marca 201114 l A tak z innej beczki. Są już może jakiś info na temat DLC? Na razie wiadomo tylko tyle, że nad tym pracują ;] Lies, całe DLC jest już na płycie z grą(powaga, ktoś do tego doszedł po zripowaniu)-tylko będą teraz wypuszcząć łatki 50mb żeby to odblokować.
Opublikowano 21 marca 201114 l @Dzar A duzo tego jest? Jakies dokladniejsze info? Hehe, utwierdza mnie tylko w przekonaniu ze wroce do gry jak wydadza wydanie zbiorcze z calym odblokowanym shitem
Opublikowano 21 marca 201114 l Matko jedyna ta gra się zawiesza co chwile! Bugów to ma od groma.... Mam nadzieję, że jakiś patch to po prawi, bo odechciewa się aż grać/
Opublikowano 21 marca 201114 l @Dzar A duzo tego jest? Jakies dokladniejsze info? Hehe, utwierdza mnie tylko w przekonaniu ze wroce do gry jak wydadza wydanie zbiorcze z calym odblokowanym shitem Coś koło 30. Jednakże zanim cokolwiek pomyślisz powiem,że jako DLC traktowane jest np całe Exiled Prince jak również 1 głupia broń z signature edition. Innymi słowy konkretnego dlc jest o wiele mniej a ile konkretnie nie wiadomo.
Opublikowano 21 marca 201114 l O ile w DA 1 dlc mi sie podobaly( Przebudzenie, Polowanie na czarownice) to tutaj DLC z Sebastianem to jakas porazka.
Opublikowano 21 marca 201114 l @Dzar to by sie zgadzalo z lista dlc tutaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Dragon_Age_II#DLC . Jesli mowisz 30 tzn ze 3 by brakowaly jeszcze, ciekawa sprawa.
Opublikowano 22 marca 201114 l Matko jedyna ta gra się zawiesza co chwile! Bugów to ma od groma.... Mam nadzieję, że jakiś patch to po prawi, bo odechciewa się aż grać/ Mam już przegrane jakieś 25h i jeszcze ani razu się nie zawiesiła u mnie, bugów tez żadnych nie uświadczyłem Edytowane 22 marca 201114 l przez genjuro
Opublikowano 22 marca 201114 l to nie wiem.... Mi prawie co drugi dzień łapie freez. Z reguły jak długo gram, może konsola się przegrzewa? a co do bugów to jest kilka. Naj większy jaki miałem to w przed ostatniej walce, w połowie nic nie mogłem zrobić. Boss znikł i trzeba było save ładować.
Opublikowano 22 marca 201114 l Ja (pipi)ię Ancient Rock Wraith - nie mogłem dać rady gnojowi na hardzie - w drużynie Hawke Mag, Isabela, Varrick i Fenris, poddałem się i zmieniłem na normal .
Opublikowano 22 marca 201114 l Up. No mi się udało na hardzie ale tłukłem go dobrych kilkanaście/ kilkadziesiąt minut. Po jednej takiej długiej batalii padłem jak już miał mało energii. Można się zirytować ; ) Przypomniały mi się czasy Ninja Gaiden na X-sie czy jakiś innych hardcorowych gierek na pedzia. Albo twórcy przegięli z nim ździebko pałę albo ja nie wyważyłem odpowiedni drużyny, ogólnie na hardzie jest naprawdę często hard.