Skocz do zawartości

Turniej o wejściówki na Xbox FunDay 2010

barth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Panie i panowie, dostaliśmy od firmy Microsoft 12 wejściówek na Xbox FunDay 2010 (a razem z nimi możliwość wzięcia tam udziału na turnieju 4v4 Halo 3 ODST i wygrania noiutkiego Xbox'a 360 Slim) i zamierzam oddać wszystkie Wam. W związku z tym, że nie chcę nikogo pokrzywdzić postanowiłem, że o wejściówkach zadecyduje skill :thumbsup: .

W związku z tym otwieram zapisy dla ośmiu drużyn do turnieju online, który ruszy już za tydzień 17-ego LIPCA i potrwa przez cały tydzień do wyłonienia 3-ech ZWYCIĘSKICH DRUŻYN.

Oczywiście tabela będzie na bierząco aktualizowana w tym temacie i tylko w tym temacie (planujemy turniej kameralny).

Drużyny można zapisywać tutaj, bądź wysyłając maila na bar.wysocki@gmail.com.

Przy okazji jako zachętę podam fakt, że FiL4, Flaha, Bobek i KiLa nie mają wstępu do tego turnieju, jako że mają już wejściówki za wygraną w turnieju we Wrocławiu.

Zapisujcie się, bo na FunDay'u warto być, na pewno usłyszycie i zobaczycie tam kilka ciekawych rzeczy ;).

tabelavf.jpg

ZASADY:

4vs4

MLG v8

Double Elimination

best of 3 (przez cały turniej)

Runda 1

Gra 1 - Multi Flag - Heretic

Gra 2 - Team Slayer - Narrows

Gra 3 - Oddball - Guardian

Runda 2

Gra 1 - Team Slayer - Construct

Gra 2 - Multi Flag - Onslaught

Gra 3 - Team Slayer - The Pit

Edytowane przez barth
  • Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Już pisałem, że moi koledzy w tym czasie wyjeżdżają, więc jakby komuś brakowało jednej osoby to jestem chętny.

Mój GT: Sheonus

Opublikowano (edytowane)

Badyl tudzież jak kto woli bogdan bądź też stefan

Uzny

Vtszylios

Boczek

Możecie już nam te zaproszenia dać ;]

Edytowane przez B0CZEK
Opublikowano

Badyl tudzież jak kto woli bogdan bądź też stefan

Uzny

Vtszylios

Boczek

Możecie już nam te zaproszenia dać ;]

Nono, dobrze prawi ! :thumbsup:

Opublikowano

Zapisy zostały oficjalnie zamknięte. Dzisiaj późnym wieczorem pojawi się tabela.

A terminy meczy ustalamy sobie sami czy jak? Wiem, że 2 osobom z naszego teamu granie w ten weekend nie pasuje zbytnio (mi nie pasuje w niedziele)

Opublikowano

Zapisy zostały oficjalnie zamknięte. Dzisiaj późnym wieczorem pojawi się tabela.

A terminy meczy ustalamy sobie sami czy jak? Wiem, że 2 osobom z naszego teamu granie w ten weekend nie pasuje zbytnio (mi nie pasuje w niedziele)

Tak, sami. Spoko, mysle, ze wszyscy uczestniczacy w turnieju beda chcieli rozegrac ten turniej w przyjemnej atmosferze i raczej znajdzie sie termin dogodny do rozegrania meczow dla kazdej z druzyn ;)

Opublikowano (edytowane)

Aktualiza (tabela) w pierwszym poście, chyba, że uważacie, że opcja każdy-z-każdym bardziej Wam pasi (byłoby bardziej fair)

Edytowane przez barth
Opublikowano

Aktualiza (tabela) w pierwszym poście, chyba, że uważacie, że opcja każdy-z-każdym bardziej Wam pasi (byłoby bardziej fair)

Teraz już chyba troche za póżno na zmiane. Jak widać, naszej drużynie bardzo pasuje tak jak jest teraz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...