Skocz do zawartości

Turniej o wejściówki na Xbox FunDay 2010

Featured Replies

Opublikowano

opcja kazdy z kazdym jest lepsza.

popieram Boczka.

kazdy z kazdym popieram

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 13,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Ok, up w pierwszym poście. Przechodzimy na każdy-z-każdym (prawie-demokracja zadecydowała).

Grajcie jak najszybciej, bo niedługo muszę zgłosić listę osób zaproszonych.

Wyniki meczy zgłaszajcie tu, bądź na mojego maila. Pamiętajcie o dodaniu linka z grą do bungie.net.

Opublikowano

Ok, ja zglaszam team

ja

barth

tronic

ping

Opublikowano

Na dzisiejszym spotkaniu z Ms udało się (między innymi) załatwić wejściówki dla wszystkich uczestników turnieju. Praktycznie nie ma o co grać ;) Wasza wola - możecie to potraktować jako trening. Jaka decyzja?

;>

Opublikowano

Świetna wiadomość, świetna robota Tronic - doceniamy to ;) Myśle, że nie ma co bawić się w ten turniej, bo i tak często gramy customy przeciwko sobie, więc raczej nie ma to sensu.

Opublikowano

Brawo dla Bartha i Tronica :) Jak zwykle spisaliscie sie super ;)

Opublikowano

Gratulacje dla Tronica i Bartha za świetną organizację polskiej sceny MLG :good: W imieniu klanu W.O.D.K.A. dziękuję.

Opublikowano

serio mialem stracha ze bede musial grac w ta super gre :ninja: teraz tylko urlop skolowac i jadeeee

Opublikowano
  • Autor

Dobra, to teraz musicie tylko podesłać na pw mi swoje dane, czyli:

imię i nazwisko - email kontaktowy - gamertag

Tak, potrzebuje wszystkich tych danych.

Najlepiej byłoby jeśli jedna osoba z drużyny podesłałaby mi dane wszystkich jej członków.

Jeśli chcecie oddać swoją wejściówkę komuś (koledze, koleżance, mamie, tacie, babci) to musicie podesłać mi dane tej osoby.

Postarajcie się pospieszyć, bo chciałbym to wysłać jak najszybciej (w czwartek max).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.