Artai 1 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 (edytowane) No więc tak - włażę do Saturna, przeglądam gry - o, stoisko z ModNation na PSP! Akurat postawili przy stoisku z konsolą. Dżis! No tak, wczoraj był 14. 'Tato, chodź, chcę ci coś pokazać!'. Facet z Saturna przedstawił wszystkie argumenty za zamianą z Arcade'a na nowego, tak jakbym ja przedstawił. Dysk, Wi-Fi, mniejszy, cichszy... Tata się napalił, kurczę. Jeszcze headset, wyjście optyczne - dopowiadam w drodze do sklepu sportowego. A on mówi, że czemu nie?, byle po premierze Live'a PL. I teraz parę pytań: 1. Memory Card - mam nieco zapisów (FIFA 10, Street Fighter IV, moja siostra Viva Pinata!) Czy da się coś zrobić, by je przerzucić? 2. Czy naprawdę jest cichszy i mniej energii pobiera? Jeszcze dodam parę pytań. Edytowane 18 lipca 2010 przez Artai
Dabman 104 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 1. jasne, nowa aktualizacja 9199 i możesz skopiować z memorycard na pendrive! 2. jak najbardziej!. ( złośliwi dodadzą, że dalej rysuje płyty... <_< )
Gość bigdaddy Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 1. tak, wsadź pendrive do x360 minimum 1GB, wejdź w opcje i zmodyfikuj go pod pamięć x360 wtedy może savey przerzucić na pamięć usb i dla nowego slima. 2. tak i tak pobór prądu porównanie dźwięku konsola dodatkowo jest szybsza, masz tutaj temat nowy x360 i tam jest wszystko ;]
Rekomendowane odpowiedzi