Skocz do zawartości

Netia internet 20Mb/s

Fuji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam łącze 20 mega z netii i wszytko fajnie, ale czasami np dziś mam tak, że moje max łącze to 4Mb/s choc w statusie routera pisze, ze jest 20mega. Chcialbym sie wlasnie spytac dlaczego jest tak, ze raz mam 20 mega a innym razem 4 ? Czy to jakas blokada czy cos podobnego?

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzwoń na infolinię, czynna 24h/d. Ostatnio miałem tak, że transfer spadł mi mniej więcej o połowę. Zadzwoniłem, wyjaśniłem o co chodzi- naprawili od razu.

Opublikowano

Dlatego Nigdy nie wezme neta w Netii ponieważ w reklamie jak i w umowie widnieje "DO" 20mb a to znaczna roznica. To ze masz napisane na umowie do 20mb nie znaczy ze tyle bedziesz mial ofc w zależności jak dalego od centrali jestes. 20mb jest w okolicach 800 metrów od centrali.

Opublikowano

U każdego operatora jest taka klauzula. A teksty że "dlatego nie wezmę neta w Netii" to sobie pisz na onecie, a nie tutaj. Nie masz nic ciekawego [w ostateczności, zabawnego] do napisania - nie pisz w ogóle. :potter:

Koniec OFFA.

Opublikowano

U każdego operatora jest taka klauzula. A teksty że "dlatego nie wezmę neta w Netii" to sobie pisz na onecie, a nie tutaj. Nie masz nic ciekawego [w ostateczności, zabawnego] do napisania - nie pisz w ogóle. :potter:

Koniec OFFA.

Po 1) Nie u każdego bo mam TP LB 20 mb mieszkam 3 km od centrali i hula mi tak jak powinno.

Po 2) Kim ty jesteś ,żeby mi mówić gdzie mam pisać ,odpisałem userowi na jego pytanie, takie to dziwne dla ciebie?

Po 3) Po co trolujesz w temacie w którym nic mądrego nie napisałeś, stop troll.

ps - wyjdz.

1) W TP tez jest wpis "prędkość DO XX"

2) Odpisałeś nie wnosząc nic do tematu, a hejtując przy okazji firmę.

3) Szkoda słów

Ps. Łap 20% i blokadę na tydzień ;* /stona

• Minusik 1
Opublikowano

Tak jak pisał kubek, zadzwoń i zapytaj. Pykną Ci restart portu, sprawdzą czy nie ma przeciążeń itp. suchary ;) Może pomoże :potter: