Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Autor dalej nic się specjalnie nie zmienia. z nowości tych mid-seasonowych polecałbym awake.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Toucha obejrzałem drugi odcinek i był spoko, ale taka formuła raczej prędzej niż później się wyczerpie. Awake po pilocie jestem napalony na dalsze odcinki, ale w międzyczasie zacząłem Supernatural i chyba ten pierwszy trochę poczeka.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Trzeci sezon Eastbound był dobry, zdecydowanie lepszy od drugiego, szkoda, że to już koniec.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Oglądam teraz Touch ale troche zbyt casualowy i wesoly jest ten serial po 3 odcinkach - na koncu zawsze happy end, ktory jest troche prostacki i psuje nastroj moim zdaniem. Zobaczymy co bedzie dalej. Ponoć w 6 odcinku coś konkretnego się dzieje, nie wiem, nie doszedłem jeszcze do niego. Ja to oglądam tylko dla Kiefera, bo mi go brakuje od czasów "24" ;]
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Trochę nie na temat, ale fajne Kto potrafi wymienić wszystkich? Dafaqu z tym linkowaniem zdjęć, ogólnie chodziło mi o to http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/21255/Gwiazdy_seriali_na_sesji_zdjeciowej_w_Vanity_Fair/ Edytowane 30 kwietnia 201212 l przez Figaro
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Na pierwszej fotce jest Aaron Paul, na drugiej Ed O'Neill, resztę mam we (pipi)e.
Opublikowano 16 maja 201212 l Dobre te Borgiasy? Bliżej do GoT czy Tudorów? Czemu do cholery do najpopów wśród zakończonego LOST, Prison Break etc. nie dołączone jeszcze tych najbardziej obecnie popularnych? Edytowane 16 maja 201212 l przez Mordechay
Opublikowano 17 maja 201212 l Do Tudorów, tym bardziej że to serial tych samych twórców i tej samej stacji. Pierwszy sezon mi działał na nerwy, ale drugi daje radę, choć to może dlatego że się do tych mord przyzwyczaiłem (a to jest jeden z tych seriali, w którym każdego bohatera nielubi się za samą mordę już).
Opublikowano 17 maja 201212 l Jak mają takie denerwujące mordy i zachowania jak Joffrey Lannister z Gry o Tron to ściągam od razu
Opublikowano 19 maja 201212 l Wszyscy się spuszczają nad finałem 1 sezonu Person of Interest, a wy co, hm? Wg was fajne to?
Opublikowano 19 maja 201212 l Autor mg. mnie nudny procedural, porzuciłem po trzech odcinkach. nie wiem może później się rozkręca.
Opublikowano 20 maja 201212 l Game of Thrones potrzebuje działu. Temat dla spoilerów książkowych, itp, etc. Plus będzie trwać latami. Edytowane 20 maja 201212 l przez Figaro
Opublikowano 21 maja 201212 l A te pozamykane dzialy zostana usuniete czy tak beda wisiec? Bo troche sztuczny tlok robia.
Opublikowano 21 maja 201212 l Jakby się dało, to zostawić Archiwum, wywalić całkowicie działy seriali, które się skończyły, bo faktycznie robią sztuczny tłok. Czyli Grę o Tron, Dextera, South Park i Family Guy'a zostawic. Jakby się dało, to zostawić Archiwum, wywalić całkowicie działy seriali, które się skończyły, bo faktycznie robią sztuczny tłok. Czyli Grę o Tron, Dextera, South Park i Family Guy'a zostawic, ewentualnie dodać osobny dział z polskimi serialami, bo co jakiś czas ktoś coś pisze o jakimś rodzimym tasiemcu
Opublikowano 21 maja 201212 l Nie wiem czy inni czuja taka potrzebe, ale moze Breaking Bad zasluguje na wlasny dzial.