_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Dzięki, dzięki. W wolnej chwili wybiorę coś z listy którą podaliście. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Poleccie jakis dobry serial, ktory bedzie wypelniaczem czasu podczas tej rocznej przerwy w BB. Gatunek jest mi w zasadzie obojetny, byleby to nie byl horror. Macie szerokie pole do popisu, bo w zasadzie oprocz chyba jednego sezonu House'a (musze przyznac, ze nawet mi sie podobalo, ale raczej odpada ze wzgledu na przytlaczajaca liczbe odcinkow) na dwojce, Prison Break'a i Breaking Bad seriali nie ogladalem w ogole. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 The Wire, Sopranos, Carnivale, Six Feet Under, Twin Peaks, Deadwood, Boardwalk Empire, Rome, Band Of Brothers, Generation Kill, The Shield, Mad Men, Rubicon, The Corner, Treme, Oz 2 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Przeczytalem recenzje tych seriali i najbardziej zaciekawily mnie: The Wire, Sopranos (jesli oba sa tak brutalne i realistyczne jak Breaking Bad) i Mad Men. Cytuj
erix 303 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 +1 do mad men, zupełnie co innego niz breaking bad ale równie satysfakcjonujące. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Qvstra a jak chcesz dobry saj-faj to atakuj Fringe a nawet The X-files jeżeli nie oglądałeś nigdy. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Nie ważcie się zapomnieć o Battlestar Galactica. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 SF odpada, tak samo jak Lost. Jak wczesniej mowilem - mysle o The Wire, Sopranos i Mad Men, niekoniecznie w takiej kolejnosci i jestem na wszystkie trzy mega napalony, ale nie widze sensu ogladac trzech seriali jednoczesnie, wiec do kolejnego odcinka BB bede musial podjac decyzje. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 sopranos bedzie bardziej przystepny dla poczatkujacego serialomaniaka Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Mad Men na kozaku. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Sons of anarchy? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 (edytowane) Wire im później tym lepiej, bo potem nic już tak dobrze się nie ogląda :o Sopranos/Oz/Mad Men na początek polecam. Edytowane 2 września 2012 przez ragus Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 września 2012 Opublikowano 3 września 2012 Zdecydowalem sie na Sopranos, mam nadzieje, ze sie nie zawiode. Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 Sopranos to klasyka. Tylko, że jeżeli oczekujesz jakiejś wielkiej akcji to możesz się zawieść. Za to masz świetny skrypt, świetne postacie i ogólnie mafię przedstawioną od innej strony niż "jesteśmy złymi gangsterami, wisisz mi hajs, bang bang". Naprawdę spoko serial, który trzeba zobaczyć. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Zaczalem 2 sezon The Shield(dopiero). Mocarny serial Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 No to co sezon ta kolejka będzie pędzić coraz szybciej i przy końcu na złamanie karku, jak to kiedyś ładnie określił ogqozo No spoilers. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 września 2012 Autor Opublikowano 5 września 2012 WHAT ABOU..... albo nie. w każdym razie szykuj się na ostrą emocjonalną jazdę i jedno z najlepszych zakończeń w historii. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Jak się Milan przypadkiem zjawi ze swoim all-of-times spoilerem to nie czytaj. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 (edytowane) Edytowane 6 września 2012 przez _Milan_ Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 No ja aktualnie ogladam The Shield (zaczynam 4 sezon) oraz Soprano (koncze drugi sezon). Oba seriale zaje.biste ;P Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Coś z nowego sezonu dobre? Mindy Project? Animal Practice? Vegas? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 "Last Resort" całkiem przyzwoite Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 października 2012 Autor Opublikowano 1 października 2012 (edytowane) Coś z nowego sezonu dobre? Mindy Project? Animal Practice? Vegas? "mindy project" to największe zaskoczenie jak do tej pory w nowych komedii jakie widziałem. co prawda trudno stwierdzić ostatecznie po jednym odcinku, ale przewyższa np. takie "new girl", które i tak będę dalej oglądał z wiadomych względów. samą mindy da się polubić już od pierwszych paru minut, a to chyba podstawa. w pilocie pojawia się na chwilę bill hader, ale chyba nie wróci bo posada w snl to jednak full-time job, a szkoda. "animal kingdom" to taki trochę "house" ze zwierzętami, ale kirk znany i lubiany z "weeds" + zakręcone postacie drugoplanowe z małpką znaną z "kac vegas" na czele sprawiają, że chce się do tego wracać. "go on" - nadal się zastanawiam czy nie olać tego po tych trzech odcinkach. chandler gra stereotypowego cynicznego ważniaka, który po śmierci żony na zlecenie szefa zaczyna chodzić na spotkania grupy wsparcia złożonej z dość ekscentrycznej grupki. to właśnie te postacie sprawiają, że nadal się waham choć przeczuwam, że ten serial to za długo nie pociągnie. "guys with kids" to niczym nie wyróżniający się sit-com ze śmiechem z puszki jakich było na pęczki - to idzie w odstawkę jednak. nbc ma mnie jeśli chodzi o resztę komedii - z produkcjami tego typu już nie bardzo. poważniejszych produkcji jeszcze żadnych nie sprawdzałem bo umieram na przeziębienie pospolite i nie mam siły na przemęczanie mózgoczaszki, ale wczoraj zaczęło się "666 park avenue" z johnem lockiem. niby thriller z elementami nadprzyrodzonymi/horroru, ale nie wygląda powalająco. Edytowane 1 października 2012 przez tk___tk Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 października 2012 Opublikowano 1 października 2012 A oglądałeś może 'Person Of Interest' ? Bo w temacie seriali/filmów liczę się z Twoim zdaniem, widziałem jakieś spusty na temat tego ale nie wiem czy atakować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi