Kriseh 26 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Miażdży to The Wire, Sporanos czy Breaking Bad, Wallander czy House of cards, więc nie nadużywaj takich przymiotników w odniesieniu do średnich produkcji telewizji kablowych z łaski swojej. Person of Interest jest na stacji publicznej. Seriale nad którymi się spuszczasz to te na kablowych. Możecie hejtować Losta, rozumiem to, ale dalej żadna produkcja nie dorównała mu w kwestii społeczności, żaden nie był takim happeningiem, wydarzeniem, czymś nad czym ludzie dyskutowali, kłócili się, pisali dziesiątki postów, teorii. Wystarczy zobaczyć ilość postów w dziale Lostowym na fpe. Mnie też rozczarował koniec, zyebali na całej linii i przepuścili okazję na zapisanie się złotymi literkami w historii filmów. Teraz będzie jedynie pamiętany za chu.jowy finał. Call of duty też ma duża społeczność, postów na forum też sporo (nawet mają oddzielne subforum) i co teras? Call of Duty miażdży! :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pierwszy odcinek drugiego sezonu Black Mirror był dobry, ciekawy, chociaż pewnie się 'Caprica' trochę naoglądali Ale drugi ep to już jest strzał w mordę, czegoś tak oryginalnego i w sumie dołującego się na codzień nie ogląda. 10/10, szukam szczęki w piwnicy. Najlepiej w ogóle nie wiedzieć o czym to jest i odpalać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 zna ktoś jakieś dobre poręczne miejsce w globalnej sieci world wide web gdzie można sobie odznaczać co się widziało z seriali konkretnie sezony i odcinki ew. oceniać itd? coś jak psychofani chińskich bajek mają. bo już się gubię troszku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 chu.jowe. następne propozycje proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 no i w światowym internecie a nie marnym polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 imdb.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 zna ktoś jakieś dobre poręczne miejsce w globalnej sieci world wide web gdzie można sobie odznaczać co się widziało z seriali konkretnie sezony i odcinki ew. oceniać itd? coś jak psychofani chińskich bajek mają. bo już się gubię troszku... http://trakt.tv/ można nawet scroblować odcinki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 na pierwszy rzut oka prezentuje się znakomicie, dzięki bartek! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Pierwszy odcinek drugiego sezonu Black Mirror był dobry, ciekawy, chociaż pewnie się 'Caprica' trochę naoglądali Ale drugi ep to już jest strzał w mordę, czegoś tak oryginalnego i w sumie dołującego się na codzień nie ogląda. 10/10, szukam szczęki w piwnicy. Najlepiej w ogóle nie wiedzieć o czym to jest i odpalać. Dzięki, nie wiedziałem że jest drugi sezon, dobre te dwa epy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Wyszedł też już trzeci odcinek, który jest chyba najsłabszym z 2. sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Nie wiem czy ktoś ogląda Clone Wars, ale końcówka poprzedniego sezonu i odcinki z ta samą postacią z tego sezonu są lepsze niż cała nowa trylogia filmów. Ogólnie 4 i 5 sezon prawie całe trzymają bardzo wysoki poziom. Edytowane 6 Marca 2013 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Zastanawiałem się czy się za to zabierać od paru dni i właśnie mnie przekonałeś. Pierwszy sezon się zasysa. Jak będzie słabe to Cię znajdę. Edytowane 9 Marca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Pierwszy jest najsłabszy zarówno pod względem animacji, którą dopiero dopracowywali jak i pod względem merytorycznym, ale czym dalej tym zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Czyli co? Mogę spokojnie odpuścić pierwszy sezon i jechać dalej? Zorientuję się co i jak? Bo też myślę nad oglądaniem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Obejrzałbym jednak wszystko. Chyba, że masz bardzo mało czasu wolnego, to wtedy przeczytaj skrót na jakiejś wiki i zacznij od drugiego. Ale licz się z tym, że poznawanie Ahsoki i jej relacje z Anakinem i resztą ci umkną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Pod pod postem, ale - dobry moment wybraliście żeby zacząć, bo Disney postanowił serię skasować... http://starwars.com/news/a-new-direction-for-lucasfilm-animation.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Wynalazłam ostatnio w internecie serial 22 (odcinki) "Inwazja" i pytam się, czy jest więcej takich gdzieś jeszcze, na które muszę trafiać przypadkiem?!? Zwracam się szczególnie do kolegi Masorza, który to te różne SyFy wciaga jak odkurzacz. Zwracam się więc i proszę o jeszcze jakiś tytuł w tych klimatach, chociaż jeden, gdzie nie będzie nudy, bylejakości i który też wciągnie jak odkurzacz. (Proszę.) I nie chodzi mi o te wszystkie gnioty z przewidywalnym ciągiem wydarzeń i dłużyznami, ja nie wiem czy komuś podobał się np. Flash Forward, ale ja nie mogę dokończyć 2 odcinka, bo usypiam, masakra! Wymiękam od przeciągania akcji w nieskończoność i tandetne nic się nie dzieje, bo trzeba posłodzić jakiejś dópie/ dópasowi przez 2/3 odcinka. Masorzu lub kto inny poratuj. Te lepsze i znańsze obejrzałam, chodzi mi o te mało popularne, ale dobre. Edit: czy Surface jest coś warte, czy strata czasu i muminki? Edytowane 18 Marca 2013 przez ogicool Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Surface nie oglądałem, ale ma przyzwoite opinie, to można zaryzykować. Co do innych to zaraz pomyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) No, liczę na Ciebie. Oglądałeś Bastion? Polecasz? Edytowane 18 Marca 2013 przez ogicool Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jeżeli o to chodzi - http://www.filmweb.pl/serial/Bastion-1994-33600 to nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tak, o ten. Dzięki.Wiesz, jak coś ciekawego się przypomni, to wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jericho, Doctor Who (ale to pewnie widziałeś), Babylon 5, Continuum, The Ray Bradbury Theater, Primeval, The Outer Limits, Firefly, Torchwood, Farscape.Wszystkie Star Treki obejrzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Dzięki za dobre chęci, część z wymienionych oglądałam/próbowałam, ale Babylon 5, Firefly to nie daje rady, nie chodzi mi też o typ Farscape, bardziej klimatyczne kino s-f, bez rozmachu, ale s-f, a nie jakies bajki. Wiem, że część foruma i pół planety może mnie za to znienawidzić, ale za Star Treka nawet się nie chwytam. Edit: Resztę obczaję. Dr Who to legenda. Edytowane 19 Marca 2013 przez ogicool Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi