Masorz 13 184 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Już jesteśmy frendzikami. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 obejrzał ktoś rodzinę borgiów? warto się za to brać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie jest dokończone, ale trzeba koniecznie znać. Poza tym nie jest dokończone pod względem 'historycznym', że się tak wyrażę, bo nie ma na końcu jakichś chamskich cliffhangerów a i większość wątków z tego co pamiętam znalazła zakończenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Person of Interest - hit czy kit? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Person of Interest - hit czy kit? Hit. Kończę 2gi sezon z wypiekami na twarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wczoraj dwugodzinną premierę miał nowy serial stacji SyFy - Helix. Czerstwe dialogi czasami oraz drewniana gra aktorska pewnych osób z obsady są niwelowane przez kapitalny klimat stacji naukowej oraz efekty. Fabuła idzie powolutku do przodu i powiela parę schematów z innych filmów i seriali także fani szybkich akcji nie znajdą tutaj nic dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Trzeci jeszcze lepszy. Potwierdzam, po 7 odcinkach mogę napisać, że niszczy. No i serial fajnie ewoluował w takie quasi-science-fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Masorz, najlepsze odcinki przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ktoś streści o czym to jest, że warto się zainteresować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tutaj masz jednozdaniowe stresczenie w pierwszym poście http://www.psxextreme.info/topic/105118-person-of-interest/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Się zainteresowałem. Zobaczymy po pierwszym sezonie co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Lubię Futuramę. "wstyd się przyznać" czy klasyk? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 nie wiem jak po wskrzeszeniu, ale stare odcinki spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nikt z forum nie oglądał Sons of Anarchy?Tematu nie widać a serial po 1 sezonie bardziej mnie wciągnął chociażby niż breaking bad. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nikt z forum nie oglądał Sons of Anarchy?Tematu nie widać a serial po 1 sezonie bardziej mnie wciągnął chociażby niż breaking bad. http://www.psxextreme.info/topic/71685-ron-perlman-gang-motocyklowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Lubię Futuramę. "wstyd się przyznać" czy klasyk? Pomiędzy. Można lubić, ale klasyk z tego żaden, taki cukierek dający akurat tyle, by można było włączyć TV na 20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Skończyłem dzisiaj drugi sezon po pół roku sporadycznego oglądania i mogę stwierdzić, że niezły bajzel jest z tym rozróżnieniem pomiędzy kolejnością odcinków według produkcji i emisji w telewizji, szczególnie jeśli chcę pobrać napisy. Choć nie wiem czy zabierać się za trzeci sezon, bo zauważyłem spory regres między pierwszym i drugim sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wiesz co, pewnie najlepiej byłoby po prostu obejrzeć odcinki uważane za najlepsze (typu "ten odcinek z psem", na którym fani płakali). To nie tak, że jego odbiór się wiele zmienia, gdy przegapiłeś sto odcinków wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Seymour Byłem blisko płaczu gdy zaczęła się ostatnia retrospekcja. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Seymour Byłem blisko płaczu gdy zaczęła się ostatnia retrospekcja. To byla super animowana interpretacja losów Hachiko Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Chciałbym się zabrać za jeden z tych seriali: Shameless, It's always sunny in philadelphia i masters of sex. Który z nich polecacie na początek, który jest najlepszy? A może żadnego z nich nie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Philadelphia to jak dla mnie poziom Arrested Development, więc jak najbardziej godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Cholera jasna, skończyłem Shielda i nie wiem co oglądać. Mam 3 bramki: Bramka A: 3 sezon Gry o Tron. Niby spoko, ściągnę sobie jak panisko w 720p, ale raz, że widziałem "tego" gifa z zakończenia sezonu, dwa, że przez spoilery na 4chanie/czacie forumka podczas VGA/obrazkom na kwejkach wiem prawdopodobnie kto zginie przez kolejne 5 sezonów, bo fani książki i ch.uj, a trzy, że oglądałem trzy odcinki o wojnach konsol South Parka, więc nie wiem, czy jest sens oglądać. Bramka B: Powrót do Mad Men. Kurde, bardzo podobał mi się klimat MM, stroje, sama postać Don Drapera, ale ku.rwa jak to się czasami ciągnęło w nieskończoność. No przysypiałem. I nie pamiętam za bardzo, gdzie skończyłem. Wiem tylko, że drugi sezon, mniej więcej jak Don pojechał z jakąś dup.ką na bogolski wypoczynek, także jestem trochę zagubiony. Drugi sezon jest taki zamulony, czy ja po prostu się nie nadaję do Mad Menów? Pierwszy jakoś lepiej mi się oglądało. Bramka C: Six Feet Under. Nie wiem, czy nie jest to najbezpieczniejsza opcja. Nie wiem, o czym to jest, na forum dosyć chwalone (pomysł z rankingiem był wcale niegłupi - dzięki temu wiem, czego nie oglądałem). Chyba dobre, nie? Tylko trochę się boję, że gra tam Dexter. Ech, ciężkie życie. Edytowane 5 Lutego 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 z SFU jest ten problem , ze nie ma WS HD. Mad Men , skonczyles chyba na 2x11. Pod koniec sezonu zaczyna się akcja z brytolami i ogolnie imo komus kto oglada ze zrozumieniem to ten serial musi sie podobac, chocby ze wzgledu na sama jakosc scenariusza i produkcji. W kolejnych sezonach jest więcej "Akcji" z tego co pamietam, ogolnie to serial nie ma slabych momentow GoT warto ogladnac, nie wiem co dodac. Atakowalbym MM Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Bramka C: Six Feet Under. Nie wiem, czy nie jest to najbezpieczniejsza opcja. Nie wiem, o czym to jest, na forum dosyć chwalone (pomysł z rankingiem był wcale niegłupi - dzięki temu wiem, czego nie oglądałem). Chyba dobre, nie? Tylko trochę się boję, że gra tam Dexter. Ech, ciężkie życie. Dexter(a raczej Hall) gra tam nawet lepiej niż w Dexterze, a i sam serial jest lepszy więc nie masz czego się bać. Uprzedzam tylko, że akcji, to tam jest bardzo, bardzo mało i serial czasami bywa dołujący. W wielkim skrócie, SFU jest o domu pogrzebowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi