Masorz 13 184 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ale kupa, strasznie się zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dokładnie. Liczyłem, że jednak przepchną drugi sezon. Kupa straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 FOX nie od dziś jest stacją przygłupów (nie zapomnę im nigdy Firefly), ale Almost Human było po prostu słabe. Takie CSI w otoczce sci-fi. Za mało rozważań o sztucznej inteligencji, dobrej akcji i dialogów oraz brak głównego wątku fabularnego zadecydowały o skasowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Zgodzę się co do braku jakiegokolwiek wątku głównego ale samo AH nie było słabe. Jak na serial to całkiem dobre efekty specjalne, klimatyczna muzyka i masa nawiązań do kultowych filmów sci-fi jak np. Blade Runner. Same historie z każdego odcinka również ciekawe. FOX miał skasować albo AH albo The Following z Baconem. Padło na AH. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Kilka seriali zakończyło już sezon więc przyszła lekka posucha jednak jest to okres który pozwala na nadrobienie zaległości jak i zapoznanie się z innymi pozycjami. Tylko co brać? Na pewno wezmę się za drugi sezon Banshee, którego nie dałem rady obejrzeć wcześniej. Myślę nad Sherlockiem i Justified (przeboleję Olyphanta). I coraz częściej słyszę o Grze o Tron. Wiem tylko tyle, że kilka klanów naparza się o jakiś żelazny stołek, jest tam mały chłopiec co to myśli, że rządzi i jest strasznie irytujący więc drugi mały człowiek okłada go okazjonalnie po pysku dla równowagi. A i się wszyscy ze wszystkimi chędożą. Brać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Sherlock koniecznie, Justified mi w ogole nie siadło. O grze o tron sie nie wypowiem bo za duzo tu psychofanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 broadchurch ogląda ktoś? jaki poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Broadchurch rewelacja. Recommended by Masorz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 sprawa chłopca rozwiązuje się w 1 sezonie czy drugi sezon bedzie kontynuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jest rozwiązana. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 z jakich stron korzystacie aby oznaczac obejrzane seriale/epy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) sprite ma rację, powaliło mi się. Edytowane 25 Maja 2014 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
yatza 2 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Broadchurch - koniecznie Sherlock (Uk i Us) - koniecznie Gra o tron - a ktoś nie oglądał ? Edytowane 24 Maja 2014 przez yatza Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 No właśnie ja. Już nawet Dean z Supernatural wspomniał niedawno o GoT. Wciąż nie wiem czy warto się w to ładować. Za to Sherlock to zacne dzieło. Duet Cumberbatch/Freeman świetnie się uzupełnia. Już wiem czemu tego drugiego wybrali do serialu "Fargo". Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 z jakich stron korzystacie aby oznaczac obejrzane seriale/epy? www.trakt.tv Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Broadchurch rewelacja. Recommended by Masorz. skonczyłem wczoraj i napiszę, że rewelacja:) bardzo mi się podobało, za(pipi)isty kryminał, poziom bliski the killing i luthera. Czekam na drugi sezon, ma być też wersja amerykanska. @sprite na tym trakt.tv trzeba wykupić premium aby uporządkować swoje seriale? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Broadchurch rewelacja. Recommended by Masorz. skonczyłem wczoraj i napiszę, że rewelacja:) bardzo mi się podobało, za(pipi)isty kryminał, poziom bliski the killing i luthera. Czekam na drugi sezon, ma być też wersja amerykanska. @sprite na tym trakt.tv trzeba wykupić premium aby uporządkować swoje seriale? Nie. Wystarczy założyć konto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Broadchurch rewelacja. Recommended by Masorz. skonczyłem wczoraj i napiszę, że rewelacja:) bardzo mi się podobało, za(pipi)isty kryminał, poziom bliski the killing i luthera. Czekam na drugi sezon, ma być też wersja amerykanska. To teraz bierz Top Of The Lake, powiedziałbym że podobne całkiem, chociaż zgoła odmienna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 starczy kryminałów, dramatów chwilowo:) zastanawiam się nad banshee czy zaczynac, oglądał ktoś? zbliża się poziomem do justified? Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Zaczynać. Jaranko Banshee w stosownym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 starczy kryminałów, dramatów chwilowo:) zastanawiam się nad banshee czy zaczynac, oglądał ktoś? zbliża się poziomem do justified? Banshee świetne, ale nieco oderwane od rzeczywistości, przerysowane. Justified natomiast to klasa sama w sobie, jedna z perełek ostatnich lat, a chyba niezbyt dużo tutaj osób ogląda. No i co sezon to lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 brac sie za justified czy za banshee? za justified przemawia stacja FX i shane (czyli jakas namiastka the shield;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 justified obejrzałem 3 odcinki, ale niestety szeryf z deadwood niszczy serial, ale moze wystarczy go tolerowac i przebrnac;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Oglądaj Banshee, będzie dobre do piwa i golonki. Wartka akcja, dużo seksu i bicia po mordach, fajowy główny bohater, przezabawny Job. “Look, you gonna give us enough time to clear our asses outta here?” “What, you think we gonna light a long fuse and run? This ain't a fuckin' Road Runner cartoon.” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Olszesky, ja Cię jednak będę namawiał do Justified. Banshee też świetne, mega rozrywkowe i bardzo przerysowane momentami. Ale Justified...serial, w którym każdy kolejny sezon jest coraz lepszy, Shane odstawia rolę życia. Walton Goggins się urodził do tego, żeby kiedyś zagrać Boyda Crowdera. Do tego niepowtarzalna atmosfera rednecków w Kentucky, mnóstwo atrakcyjnych spraw kryminalnych i turbo cwaniacka postawa Raylana (poparta ZAWSZE działaniem), czynią z tego serialu perełkę. Plus zayebiste dialogi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi