Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Autor no ku.rwa! ale swanson to tylko wierzchołek góry lodowej. BE. A. MAN. Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Dzięki teka. Modern Family, Hot in Cleveland i Anger Management mam zaliczone. Obczaiłam pierwszy ep Brooklyn Nine-Nine i zapowiada się całkiem spoko. Pozostałe wymienione też sprawdzę.@Masorz, Parks and Recreations jest zaj.ebiste a Ron Swanson to mój idol.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l No to jedziemy z koksem, dzięki. BTW. zobaczyłem, że w tych 125 odcinkach grają też Aubrey Plaza i Chris Pratt i mnie rozkurwiło z radości.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Autor we still never talk sometimes xD. based ron. Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l A jak wyglądają dalsze sezony Anger Management? Niedawno zaliczyłem pierwszy sezon i sam nie wiem czy cisnąć dalej. Jest lepiej czy gorzej?
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Autor serial bardzo zyskuje po wywaleniu z obsady salmy blair i przedstawieniu najpierw rywala, a potem dobrego ziomeczka charliego - seana: za to jordan mocno wku.rwia, ale ma przebłyski. ogólnie rzecz biorąc nie jest to serial wysokich lotów, ale selene prosiła o coś do obiadu/prasowania. i nie dalsze sezony, a sezon bo formalnie pomimo 60kilku odcinków nadal trwa drugi (anger management produkowane jest w formacie 10/90). Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l Taka sytuacja... Chrzanić, poszukam czegoś innego. Może to Parks and Recreations jak tak zachwalacie.
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l Shameless - warto oglądać, czy strata czasu? Znajomy polecił, ale zdanie forumka najsampierw.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Autor to nie wiem. nie widziałem ani jednego ani drugiego. ale widziałem za to wszystkie trzy odcinki the knick i polecam gorąco! Edytowane 27 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Shameless US jak najbardziej polecam. Genialna postać kreowana przez Macy'ego i każde z dzieciaków z jakimś odchyłem. Wszyscy może troche przerysowani ale bez kiczu i z jajem. Serial wulgarny, bezkompromisowy, alkohol, dragi i od czasu do czasu cycki. No i Fiona... <3
Opublikowano 1 września 201410 l Leftovers - warto zacząć oglądać? nie chcę zaglądać do tematu żeby nie trafić na potencjalne spoilery. jako alternatywę na najbliższy czas mam 2gi sezon Wikingów.
Opublikowano 1 września 201410 l Leftovers - warto zacząć oglądać? NOKURWA Podbijam rekomendację użytkownika Masorz! Edytowane 1 września 201410 l przez balon
Opublikowano 2 września 201410 l Polecicie jakąś dwudziestominutówkę z humorem w stylu 2 Broke Girls / It's only sunny in Philadelphia / Parks and Recreation? Nie mam już co oglądać przy obiedzie ;/ Obadaj Trailer Park Boys - akurat cos pomiedzy 'Its always sunny' a P&R.
Opublikowano 4 września 201410 l Ogląda ktoś Episodes? Właśnie skończyłem 3 sezon i ostatnie 3 odcinki były uberśmieszne. 4 sezon w 2015
Opublikowano 4 września 201410 l Oglądam od początku na bieżąco, rewelacja serial. Joey jedzie po bandzie
Opublikowano 5 września 201410 l Końcówka 7 odcinka The strain na dobre postawiła mnie na nogi, no co za rozwój sytuacji. xD Uwielbiam takie kąski.