Skocz do zawartości

Ogólne rozważania serialowe

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

no ku.rwa!

ale swanson to tylko wierzchołek góry lodowej.

BE. A. MAN.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 123,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  • Autor

april + star-lord  :wub: .

Opublikowano

Dzięki teka. Modern Family, Hot in Cleveland i Anger Management mam zaliczone. Obczaiłam pierwszy ep Brooklyn Nine-Nine i zapowiada się całkiem spoko. Pozostałe wymienione też sprawdzę.

@Masorz, Parks and Recreations jest zaj.ebiste a Ron Swanson to mój idol.

Opublikowano

No to jedziemy z koksem, dzięki.

BTW. zobaczyłem, że w tych 125 odcinkach grają też Aubrey Plaza i Chris Pratt i mnie rozkurwiło z radości.

Opublikowano
  • Autor

we still never talk sometimes xD. based ron.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A jak wyglądają dalsze sezony Anger Management? Niedawno zaliczyłem pierwszy sezon i sam nie wiem czy cisnąć dalej. Jest lepiej czy gorzej?

Opublikowano
  • Autor

serial bardzo zyskuje po wywaleniu z obsady salmy blair i przedstawieniu najpierw rywala, a potem dobrego ziomeczka charliego - seana:

Anger-Management-Brian-Austin-Green-devi

za to jordan mocno wku.rwia, ale ma przebłyski. ogólnie rzecz biorąc nie jest to serial wysokich lotów, ale selene prosiła o coś do obiadu/prasowania. i nie dalsze sezony, a sezon bo formalnie pomimo 60kilku odcinków nadal trwa  drugi (anger management produkowane jest w formacie 10/90).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Taka sytuacja... Chrzanić, poszukam czegoś innego. Może to Parks and Recreations jak tak zachwalacie. 

Opublikowano
  • Autor

to nie wiem. nie widziałem ani jednego ani drugiego. ale widziałem za to wszystkie trzy odcinki the knick i polecam gorąco!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Autor

ale to nie do obiadu. najbezpieczniej na czczo ;).

Opublikowano

Shameless US jak najbardziej polecam. Genialna postać kreowana przez Macy'ego i każde z dzieciaków z jakimś odchyłem. Wszyscy może troche przerysowani ale bez kiczu i z jajem. Serial wulgarny, bezkompromisowy, alkohol, dragi i od czasu do czasu cycki. No i Fiona... <3

Opublikowano

Leftovers - warto zacząć oglądać? nie chcę zaglądać do tematu żeby nie trafić na potencjalne spoilery. jako alternatywę na najbliższy czas mam 2gi sezon Wikingów. 

Opublikowano

Leftovers - warto zacząć oglądać?

NOKURWA

Podbijam rekomendację użytkownika Masorz!

Edytowane przez balon

Opublikowano

Polecicie jakąś dwudziestominutówkę z humorem w stylu 2 Broke Girls / It's only sunny in Philadelphia / Parks and Recreation? Nie mam już co oglądać przy obiedzie ;/

Obadaj Trailer Park Boys - akurat cos pomiedzy 'Its always sunny' a P&R.

Opublikowano

Oglądam od początku na bieżąco, rewelacja serial. Joey jedzie po bandzie ;)

Opublikowano

Końcówka 7 odcinka The strain na dobre postawiła mnie na nogi, no co za rozwój sytuacji. xD Uwielbiam takie kąski.

Opublikowano
  • Autor

zapraszamy do tematu i dołączenia się do spustów nad ósmym.