Masorz 13 184 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 No jakoś znajomo mi to wyglądało, tylko tytuł nie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Steins; Gate naprawdę daje radę, właśnie jestem na 15 odcinku z 25. Mejm dzięki za polecenie i przy okazji, znasz jeszcze jakieś sensowne anime traktujące o podróżach w czasie? To ja ci poleciłem Steins Gate Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Przepraszam uprzejmie, masz coś jeszcze może z takiej tematyki i formy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Puella Magi Madoka Magica bym Ci polecił, ale nie wiem czy Ci podejdzie. Na pierwszy rzut oka kopia sailor moom z malymi dziewczynkami, ale im dalej tym bardziej zryte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Przepraszam uprzejmie, masz coś jeszcze może z takiej tematyki i formy? Nie do konca ta tematyka ale... jesli jestes w fazie anime to obadaj Death Note, Monster i Code Geass. Jesli chodzi o podroze w czasie, no to lepiej niz steins gate niestety juz nie bedzie, ale mozesz zerknac Higurashi. Mi podpasowal ostatnio Psycho Pass, pod warunkiem ze ktos lubi klimaty cyberpunkowe. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Kojarzycie moze jakis serial ktory kreci sie dookola ulicznych wyscigow lub azjatyckiej mafii pokroju Yakuzy/Triady ? Naszla mnie dzika, niewytlumaczalna ochota na te klimaty. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Bansai 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Steins; Gate naprawdę daje radę, właśnie jestem na 15 odcinku z 25. Troche czego innego sie spodzewalem, ale moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Poleci ktoś dobry serial komediowy? Tylko taki q miarę normalny bez żartów w stylu American Pie. Brooklyn 9-9, 2 Broke Girls Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 2 broke girls to tylko zarty w stylu american pie, on chciał cos innego. Sprawdź modern family. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Its always sunny in philadelphia? Dla mnie kopalnia beki. Modern Family tez ok, latina daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 veep, silicon valley, getting on Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) The killing Top of The lake broadchurch True Detective Luther Pitbull The Wire The Shadow Line The Fall The bridge Sherlock The Bridge czego jeszcze nie widziałem z seriali kryminalnych/detektywistycznych ? Mogą być mini seriale lub coś mało znanego ale na poziomie. twin peaks na razie odkładam, a seriale jak monk itp nie interesują mnie. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez PRQc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Fargo, Appropriate Adult, Rubicon, może jeszcze The Corner? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 wire in the blood koniecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Person Of Interest, ale tam w sumie jest więcej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzieki z wymienionych ogladalem tylko fargo a reszta do obejrzenia jak najbardziej. Dzis zaczne zadza krwi. masorz a dobry kryminal, dramat Scfi ? jest cos ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Forumku, poszukuje tytuły 2 seriali które kilka lat temu leciały w TV, znam szczegóły które może pomogą:1) Serial rozgrywał się w jakimś miasteczku w USA. Totalne za(pipi)e. Anarchia w kraju po zamachach terrorystycznych ( atomówki w większych miastach). Stany zaczęły się dzielić i walczyć między sobą. Jedyna postać jaką pamiętam - murzyn który był agentem. Ostatni odcinek który widziałem był o tym jak mieszkańcy zdobyli... czołg.2) Serial rozgrywał sie ( a jak nie inaczej ) w USA. Pewnego dnia wszyscy ludzie stracili przytomność na 30 minut. Ci którzy mieli sen ( widzieli co sie stanie za pół roku ) mieli przeżyć, tym co sie nic nie śniło mieli zginąć w ciągu 6 miesięcy. Z tego co pamiętam leciało to na TVPMoże ktoś z forumka kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Jericho FlashForward? Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Guernica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jericho FlashForward? Dzięki Leci plusik Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 masorz a dobry kryminal, dramat Scfi ? jest cos ciekawego? Może nie kryminał, ale świetne sci-fi, w którym jest dużo dramatu i dramatycznych sytuacji to IMHO najlepsze sci-fi jakie powstało. A takie już bardziej kryminalne i przyziemne sci-fi to oczywiście Następne mistrzostwo świata. Polecam oba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 BSG podbijam, jest gotyFringe lipa. Miało kilka przebłysków, ale ogólnie średniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dahaka czemu herezję rozsiewasz? Fringe to był bardzo dobry serial. Duchowy następca X-Files. Ostatni sezon może trochę słabo zamknął serial ale i tak goty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) anna torv najc,hujowsza aktorka serialowa w polsce a może i nawet na świecie, nie przypominam sobie drugiego tak męczącego w ogladaniu serialu jak frige a ogladalem ze 2 sezony jakos Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dlaczego nikt nie poleca Black Boxa? Laska uczy swojego nauczyciela, tańczy jak się czymś emocjonuje, ma dwubiegunowość (tak jak jej matka), jej ojciec jest klasykiem jazzu, ma córkę dla której jest ciotką, rozwiązuje najtrudniejsze przypadki raka mózgu, chodzi z kucharzem (który miał ojca pijaka), podko(pipi)e się w chirurgu (który jest bogiem, wycina nieoperowalne guzy i mówi niskim głosem), pracuje z równie wyjątkowymi osobami z których chyba każda ma problemy psychiczne. Everest seriali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi