Masorz 13 184 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No właśnie chciałem temat zrobić. Po pracy takowy powstanie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dahaka czemu herezję rozsiewasz? Fringe to był bardzo dobry serial. Duchowy następca X-Files. Ostatni sezon może trochę słabo zamknął serial ale i tak goty. Prawde mówie Na początku serial nie za bardzo wiedział czym chce być, potem znalazł sobie tożsamość dzięki motywowi równoległych światów i właśnie dzięki temu się trochę wybił ponad przeciętność, ale po 3 sezonie już zaczynało widać nudą i nic ciekawego się nie działo, a 5 sezon to już w ogóle słabizna (aczkolwiek szacun za wszelakie zmiany). ogólnie to druga połowa 1 sezonu, oraz cały 2 i 3 były dobre, w porywach bardzo dobre, ale reszta meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) The Shadow Line może obadaj nowy serial hugo blicka pt. the honourable woman. nawet założyłem temat ale nikt nie odpisał bo się chu.ja znacie na serialach dobrych. i jeszcze chciałbym napisać, że do du.py jest nowy layout trakt.tv . Edytowane 31 Grudnia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Pisałem już, że końcówka The Shadow Line mi się średnio podobała i była naciągana? No to piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dahaka czemu herezję rozsiewasz? Fringe to był bardzo dobry serial. Duchowy następca X-Files. Ostatni sezon może trochę słabo zamknął serial ale i tak goty. Prawde mówie Na początku serial nie za bardzo wiedział czym chce być, potem znalazł sobie tożsamość dzięki motywowi równoległych światów i właśnie dzięki temu się trochę wybił ponad przeciętność, ale po 3 sezonie już zaczynało widać nudą i nic ciekawego się nie działo, a 5 sezon to już w ogóle słabizna (aczkolwiek szacun za wszelakie zmiany). ogólnie to druga połowa 1 sezonu, oraz cały 2 i 3 były dobre, w porywach bardzo dobre, ale reszta meh. Plan z równoległymi światami był przecież od początku wprowadzany w życie. A pierwsza połowa sezonu 1 (podobnie jak większość seriali) powoli wprowadzała do całego tego evenu. Mnie osobiści bardzo podobały się "case of the week" z motywami z pogranicza nauki i sci-fi. Dodaj do tego zakodowane wiadomości w "pauzach", szukanie Obserwatorów wśród tłumów i genialną postać Waltera i mamy goty serial. 4 na 5 sezonów zarąbistych? Dla mnie ok. Dahaka łykaj LSD i handluj z tym... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jak dla mnie nawet 5ty sezon był super, a końcówka tak klimatyczna, że aż łezką w oku kręciło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właśnie zobaczyłem reklame na Sundance Channel reklamę The Red Road. Ktoś coś o tym wie, bo zaintrygowało? Właśnie zobaczyłem reklame na Sundance Channel reklamę The Red Road. Ktoś coś o tym wie, bo zaintrygowało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pierwszy raz o tym słyszę, ale słaba ocena na IMdB niezbyt zachęca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ale Khal Drogo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właśnie zobaczyłem reklame na Sundance Channel reklamę The Red Road. Ktoś coś o tym wie, bo zaintrygowało? Właśnie zobaczyłem reklame na Sundance Channel reklamę The Red Road. Ktoś coś o tym wie, bo zaintrygowało? takie se. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Wczoraj zaczalem ogladac serial pt Marco Polo i ... wczoraj skonczylem pierwszy sezon . Serial bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl pomimo ch*owych ocen na metacritic i rotten tomato, goraco polecam sprobowac. Mix klimatow mongolskich i chinskich swietnie sie oglada, niektore sceny walki kozak, do tego sam watek glowny dosc interesujacy, imo netflix dal rade z tym serialem i ciesze sie ze zapowiedzieli 2 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja jednak lubię oglądać hurtem odcinki. Dużo lepiej mi się ogląda seriale, jest większa "wczuwka" i radość, kiedy lece sezon po 1-2 docinki i tak przez tydzień/półtora, niż czekanie na kolejny odcinek raz w tygodniu. Chyba wolę poczekać na koniec sezonu, albo przerwę midsezon danego serialu i machnąć całość, niż raz w tygodniu pooglądać coś przezngodzinię a potem 6 razy zapomnieć co tam było do nastepnego tygodnia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Znnalazłem serial "prawdziwi" Oglądał ktoś? Bo zapowiada się fajnie ale nie wiem czy mi się chce to zaczynać jeśli nie jest goty serialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 oryginalny tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Prawilni Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Prawicowi mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Teka Äkta människor xD Edytowane 23 Stycznia 2015 przez pawciokratos Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Oglądacie Transparent? To historia rodzinki egocentryków i lekkoduchów z LA sponsorowanych (głównie) przez ojca, transeksa jak się dowiadujemy razem z nimi. Całość utrzymana jest w konwecji obyczajowo-komediowo-dramatycznej i przypomina trochu Sześć stóp pod ziemią (nie przypadkowo...). Warto głównie dla genialnego Tambora (ojciec), który gra z wielką klasą i subtelnością, nie ujmując tym samym nic swojej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Mi też przypadł do gustu Marco Polo, i z niecierpliwością czekam na kolejny sezon. Ktoś wie czy na Netflixie będzie 4 sezon Homelamd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie wiem, ale cały leży na torrentach. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Oglądacie drugi sezon Broadchurch? dla mnie jeszcze lepszy i ciekawszy niz 1wszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Obejrzałem 4 odcinki i jest bardzo dobrze. No i D'Arcy (Jarvis z Agent Carter) ma ciekawą rolę i gra totalnie odmiennie niż w serialu Marvela. Tennant jak zwykle fantastyczny i czuję, że ta jego choroba serca trochę mu przeszkodzi bardziej w śledztwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 postanowiłem sobie powoli nadrobić black mirror bo dawno temu oglądałem ten pierwszy odcinek o premierze wb zapinającym świniaka i niedawno ten christmas special z donem draperem i ja je.bie jakie to dołujące . ale w sumie nic dziwnego skoro to od tego typa: swego czasu mnie poskładał ten filmik konkretnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Serial 12 małp jest powiazany z ostatnimi dwoma filmami? Ogladalem tylko pierwsza czesc ta stara. Serial po 4 odcinkach niezly, cos swiezego dla mnie bo nie ogladam seriali scfi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi