Opublikowano 14 czerwca 20159 l Też czekam. Kończę nadrabiać zaległości i dobrze by było coś przygarnąć na wakacje zanim Ray Donovan i True Detective wylądują.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l No coś tam słyszałem, że dobre to. Nie omieszkam sprawdzić. Patrzę, a tam Carla to oglądam na pewno.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Kymel Ty polecałeś ludziom najbardziej guwniany serial w historii sci-fi czyli 'The 100' jako bardzo dobry, więc specjalnie dla Ciebie i w trosce o innych idę obejrzeć pilota 'Dark Matter'. Twoja opinia na temat The 100 to inwalida co już dobitnie udowodniłem. To, że tobie jako jednemu z niewielu nie podobało się a dodatkowo walnąłeś paralityczną ocenę po połowie 2. sezonu (gdy ostatnie 6 epizodów było bdb a wcześniejsze dobre). Także sorry, ale na twojej opinii mi zupełnie nie zależy ani nie będę ich traktował na poważnie. Monopolu na ostateczną opinię nie miałeś i nie będziesz miał. Mam dostateczny staż w oglądaniu seriali (a w szczególności sci-fi) żebym wiedział kiedy ktoś gada od rzeczy. Edytowane 14 czerwca 20159 l przez Kymel
Opublikowano 14 czerwca 20159 l W czasach gdy miała ten swój policyjny serial marzyłem o tym żeby skuła mnie swoimi kajdankami i robiła ze mną co chciała :seksoholik:
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Kymel Ty polecałeś ludziom najbardziej guwniany serial w historii sci-fi czyli 'The 100' jako bardzo dobry, więc specjalnie dla Ciebie i w trosce o innych idę obejrzeć pilota 'Dark Matter'. Twoja opinia na temat The 100 to inwalida co już dobitnie udowodniłem. To, że tobie jako jednemu z niewielu nie podobało się a dodatkowo walnąłeś paralityczną ocenę po połowie 2. sezonu (gdy ostatnie 6 epizodów było bdb a wcześniejsze dobre). Także sorry, ale na twojej opinii mi zupełnie nie zależy ani nie będę ich traktował na poważnie. Monopolu na ostateczną opinię nie miałeś i nie będziesz miał. Mam dostateczny staż w oglądaniu seriali (a w szczególności sci-fi) żebym wiedział kiedy ktoś gada od rzeczy. Mam prawo wypowiadać się po dowolnej ilości odcinków. Monopolu żadnego sobie nie przypisuję. Można obejrzeć i miliard seriali a dalej mieć chujowy gust. Obejrzałem to Dark Matter i to taki typowy festyniarski przeciętniak/ujdzie w tłumie. Tzn jak ktoś lubi mało ambitne saj-faj z pięknymi paniami i panami oraz z odrobiną akcji to na pewno jest to serial dla niego. Fabuła wygląda tak, że w przyszłości 6 ludzi budzi się na statku kosmicznym nie mając pojęcia kim są ani szczegółów o swojej przeszłości. Oprócz nich jest jeszcze kobieta android, która, niespodzianka, zaczyna odkrywać sekrety ich tożsamości oraz samego statku. Postacie bardzo kartonowe, dialogi to podstawowe minimum. Efekty specjalne w porządku. Na razie wygląda mi to na współczesną kopię Andromedy oraz niedawnego Stargate Atlantis. Jeżeli ktoś jest BARDZO głodny space opery to nawet można obejrzeć. W skrócie 5+/10 za pilota. BTW. wystarczy obejrzeć trailer by wiedzieć jaki to będzie serial:
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Który spoiler z Lost? Siódma minuta pilota, Tommy opowiada Oliverowi co go ominęło i że w Lostach wszyscy rozbitkowie zginęli tak na prawdę. Tommy też nie zrozumiał finału Lostów ;D Ostatnie sezony ssały pałkę, ale po dziś dzień zaskakuje mnie, ile osób ich nie zrozumiało.
Opublikowano 17 czerwca 20159 l No zrozumiał, bo w różnych odstępach czasu, ale wszyscy w końcu umarli
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Paweł, a jak tam Defiance się podoba? Mnie pierwsze 3 odcinki bardzo wciągnęły. Nie spodziewałem się, że aż tak. Szczególnie ta Omeczka co ją postrzelili <3 Edytowane 25 czerwca 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Defiance to całkiem porządny serial. Science fiction mocno potrzebuje dobrych historii i dużego budżetu a tego tutaj nie zabrakło. Pod koniec drugiego sezonu odchodziły już mocne akcje, więc czekam na duże zmiany w obecnym, który się niedawno zaczął. Mocne 7/10.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Defiance to całkiem porządny serial. Science fiction mocno potrzebuje dobrych historii i dużego budżetu a tego tutaj nie zabrakło. Pod koniec drugiego sezonu odchodziły już mocne akcje, więc czekam na duże zmiany w obecnym, który się niedawno zaczął. Mocne 7/10. Ja bym sie pokusil o 8 Serial spoko, moze bez glebszych rozkmin ale na pewno warty obejrzenia, szczegolnie jak ktos lubi sci-fi z lekka nutka post-apo.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l który serial wciągnie mnie od pierwszych epow?Taki serial z natychmiastowym magnesem? Orphan Black. Bansai- jak obecny sezon rozwali cyce to może dam 8.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Masorz oglądałeś czwarty sezon Orphan Black? Dalej daje rade? Mam do nadrobienia kilka tworów, to może OB bym przyśpieszył gdyby trzymał poziom dwóch pierwszych sezonów (trzeci trochę gorszy z tego co pamiętam).
Opublikowano 27 czerwca 20159 l A jakie seriale już widziałeś? Jakiego szukasz, kryminał, gangsterka, sitcom, sci-fi, dramat obyczajowy, fantasy, a moze jakiś historyczny, czy gatunek jest obojętny? widziałem the shield, wire, boardwalk empire i breaking bad. gatunek jest obojętny, byle nie sci fi i komediowy bo oglądam modern family.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Trzeci sezon był a nie czwarty i w mojej opinii lepszy od drugiego. Przyniósł ze sobą także trochę dość ważnych odpowiedzi i standardowo stworzył parę nowych pytań. Tatiana ciągle rewelacyjna w graniu tak wielu postaci.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Ha rzeczywiście, coś mi się po(pipi)ało. To w takim razie drugi był słabszy od pierwszego Czyli najpierw OB, potem inne. @Qvstra Mnie od pierwszych epów wciągnęli Agenci Tarczy i to dosłownie. Dziesięć epów pod rząd poleciało.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Banshee to ciągła akcja, w każdym sezonie, dla mnie 10/10 jesli chodzi o seriale sensacyjne. Nie rozumiem co ten wyśmienity serial łączy z Donovanem, który opowiada o trudnych relacjach ojcie-syn, odpadłem po 3 odcinkach pierwszego sezonu.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Powaznie pytam, co Ray ma wspolnego z banshee gdzie cały czas jest jazda po bandzie? Odpaliłem tego Raya, dwa czy trzy odcinki nic sie nie dzialo i olałem.