Farmer 3 268 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Też czekam. Kończę nadrabiać zaległości i dobrze by było coś przygarnąć na wakacje zanim Ray Donovan i True Detective wylądują. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 to oglądaj wayward pines. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 No coś tam słyszałem, że dobre to. Nie omieszkam sprawdzić. Patrzę, a tam Carla to oglądam na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Kymel Ty polecałeś ludziom najbardziej guwniany serial w historii sci-fi czyli 'The 100' jako bardzo dobry, więc specjalnie dla Ciebie i w trosce o innych idę obejrzeć pilota 'Dark Matter'. Twoja opinia na temat The 100 to inwalida co już dobitnie udowodniłem. To, że tobie jako jednemu z niewielu nie podobało się a dodatkowo walnąłeś paralityczną ocenę po połowie 2. sezonu (gdy ostatnie 6 epizodów było bdb a wcześniejsze dobre). Także sorry, ale na twojej opinii mi zupełnie nie zależy ani nie będę ich traktował na poważnie. Monopolu na ostateczną opinię nie miałeś i nie będziesz miał. Mam dostateczny staż w oglądaniu seriali (a w szczególności sci-fi) żebym wiedział kiedy ktoś gada od rzeczy. Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 dla mnie też nie było to bez znaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 W czasach gdy miała ten swój policyjny serial marzyłem o tym żeby skuła mnie swoimi kajdankami i robiła ze mną co chciała :seksoholik: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Kymel Ty polecałeś ludziom najbardziej guwniany serial w historii sci-fi czyli 'The 100' jako bardzo dobry, więc specjalnie dla Ciebie i w trosce o innych idę obejrzeć pilota 'Dark Matter'. Twoja opinia na temat The 100 to inwalida co już dobitnie udowodniłem. To, że tobie jako jednemu z niewielu nie podobało się a dodatkowo walnąłeś paralityczną ocenę po połowie 2. sezonu (gdy ostatnie 6 epizodów było bdb a wcześniejsze dobre). Także sorry, ale na twojej opinii mi zupełnie nie zależy ani nie będę ich traktował na poważnie. Monopolu na ostateczną opinię nie miałeś i nie będziesz miał. Mam dostateczny staż w oglądaniu seriali (a w szczególności sci-fi) żebym wiedział kiedy ktoś gada od rzeczy. Mam prawo wypowiadać się po dowolnej ilości odcinków. Monopolu żadnego sobie nie przypisuję. Można obejrzeć i miliard seriali a dalej mieć chujowy gust. Obejrzałem to Dark Matter i to taki typowy festyniarski przeciętniak/ujdzie w tłumie. Tzn jak ktoś lubi mało ambitne saj-faj z pięknymi paniami i panami oraz z odrobiną akcji to na pewno jest to serial dla niego. Fabuła wygląda tak, że w przyszłości 6 ludzi budzi się na statku kosmicznym nie mając pojęcia kim są ani szczegółów o swojej przeszłości. Oprócz nich jest jeszcze kobieta android, która, niespodzianka, zaczyna odkrywać sekrety ich tożsamości oraz samego statku. Postacie bardzo kartonowe, dialogi to podstawowe minimum. Efekty specjalne w porządku. Na razie wygląda mi to na współczesną kopię Andromedy oraz niedawnego Stargate Atlantis. Jeżeli ktoś jest BARDZO głodny space opery to nawet można obejrzeć. W skrócie 5+/10 za pilota. BTW. wystarczy obejrzeć trailer by wiedzieć jaki to będzie serial: Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Który spoiler z Lost? Siódma minuta pilota, Tommy opowiada Oliverowi co go ominęło i że w Lostach wszyscy rozbitkowie zginęli tak na prawdę. Tommy też nie zrozumiał finału Lostów ;D Ostatnie sezony ssały pałkę, ale po dziś dzień zaskakuje mnie, ile osób ich nie zrozumiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 No zrozumiał, bo w różnych odstępach czasu, ale wszyscy w końcu umarli Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 finał lostów rozumie tylko grigori. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Paweł, a jak tam Defiance się podoba? Mnie pierwsze 3 odcinki bardzo wciągnęły. Nie spodziewałem się, że aż tak. Szczególnie ta Omeczka co ją postrzelili <3 Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Defiance to całkiem porządny serial. Science fiction mocno potrzebuje dobrych historii i dużego budżetu a tego tutaj nie zabrakło. Pod koniec drugiego sezonu odchodziły już mocne akcje, więc czekam na duże zmiany w obecnym, który się niedawno zaczął. Mocne 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 który serial wciągnie mnie od pierwszych epow? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 prison break Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Defiance to całkiem porządny serial. Science fiction mocno potrzebuje dobrych historii i dużego budżetu a tego tutaj nie zabrakło. Pod koniec drugiego sezonu odchodziły już mocne akcje, więc czekam na duże zmiany w obecnym, który się niedawno zaczął. Mocne 7/10. Ja bym sie pokusil o 8 Serial spoko, moze bez glebszych rozkmin ale na pewno warty obejrzenia, szczegolnie jak ktos lubi sci-fi z lekka nutka post-apo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 który serial wciągnie mnie od pierwszych epow?Taki serial z natychmiastowym magnesem? Orphan Black. Bansai- jak obecny sezon rozwali cyce to może dam 8. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Masorz oglądałeś czwarty sezon Orphan Black? Dalej daje rade? Mam do nadrobienia kilka tworów, to może OB bym przyśpieszył gdyby trzymał poziom dwóch pierwszych sezonów (trzeci trochę gorszy z tego co pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 A jakie seriale już widziałeś? Jakiego szukasz, kryminał, gangsterka, sitcom, sci-fi, dramat obyczajowy, fantasy, a moze jakiś historyczny, czy gatunek jest obojętny? widziałem the shield, wire, boardwalk empire i breaking bad. gatunek jest obojętny, byle nie sci fi i komediowy bo oglądam modern family. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Trzeci sezon był a nie czwarty i w mojej opinii lepszy od drugiego. Przyniósł ze sobą także trochę dość ważnych odpowiedzi i standardowo stworzył parę nowych pytań. Tatiana ciągle rewelacyjna w graniu tak wielu postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ha rzeczywiście, coś mi się po(pipi)ało. To w takim razie drugi był słabszy od pierwszego Czyli najpierw OB, potem inne. @Qvstra Mnie od pierwszych epów wciągnęli Agenci Tarczy i to dosłownie. Dziesięć epów pod rząd poleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Qvstra- to w takim razie Banshee. Wciąga jak bagno skurwysyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jak Banshee się spodoba to obowiązkowo łykaj też Raya Donovana Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Banshee to ciągła akcja, w każdym sezonie, dla mnie 10/10 jesli chodzi o seriale sensacyjne. Nie rozumiem co ten wyśmienity serial łączy z Donovanem, który opowiada o trudnych relacjach ojcie-syn, odpadłem po 3 odcinkach pierwszego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Co ten Shen to ja nawet nie... Nie no dobry trolling odstawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Powaznie pytam, co Ray ma wspolnego z banshee gdzie cały czas jest jazda po bandzie? Odpaliłem tego Raya, dwa czy trzy odcinki nic sie nie dzialo i olałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi