Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Skończyłem oglądać Carnivale i mi się tak bardzo podobało Brother Justin GOTYA jak ktoś oglądał i jest ciekaw, jak miały wyglądać pozostałe 4 sezony, to polecam przeczytać ten wywiad http://www.avclub.com/article/daniel-knauf-tells-us-his-plan-for-the-end-of-icar-92877 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Oglądałem, czytałem i tak bardzo nie mogę odżałować, że skasowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ten moment jak Ben uleczył Jonsey'ego i przy okazji wyleczył mu nogę - taka dosyc przewidywalna i kliszowa scena, ale (pipi)a to bylo tak mocne dla mnie, ta jego radość zagrana byla tak dobrze, ze az mi sie zaszkliło w oczach. dawno nie widzialem tak dobrze zrealizowanej sceny tego typu Szkoda, że HBO w tym przypadku to pazerne chvje i nie chcą odsprzedać praw i dać dokończyć historię w postaci komiksów. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ogląda ktoś Orphan Black? Jak trzeci sezon, do obejrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 3ci sezon lepszy od drugiego, to na pewno. Cały czas serial trzyma poziom i nie mogę się doczekać następnej serii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Obejrzałem ostatnio 4 częściowy mini serial HBO - Olive Kitteridge. Za(pipi)isty, serial na raz więc polecam wszystkim. Tytułowa Olive Kitteridge jest nauczycielką matematyki w szkole średniej. Charakteryzuje ją cięty humor, surowe usposobienie i twarde zasady moralne, za którymi Olive skrywa dobre serce. Jej mąż Henry prowadzi lokalną aptekę. Serial koncentruje się na głównej bohaterce i jej relacjach z otoczeniem - przedstawia wydarzenia na przestrzeni 25 lat życia miasteczka. Pokazana jest codzienność Olive i jej zwyczajne, pełne mniejszych i większych problemów życie. Odsłaniane są tajemnice i skrywane związki, przestępstwa i dramaty małej społeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Macie jakieś ciągle wychodzące, w miare ok "procedurale" (22 odcinkowce) oprócz Arrowa, Flasha, PoI, Supernaturala, S.H.I.E.L.D? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Gotham spełnia twe wymagania i jest całkiem okej, z paroma GOTY momentami. Oprócz tego jeszcze są 'supernaturalne' Grimm' oraz 'Once Upon a Time'. Podobno bardzo dobre, ale ja nie oglądałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 W "Once..." gra laseczka z House'a. Ogolnie serial nudny (nie dalem rady przejśc przez sezon 1). Grimm daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Oglądam właśnie finał drugiego sezonu 'Extant' [z Halle Berry oraz Jeffreyem Deanem Morganem (stary braci Winchester z Supernatural)], ale tak kurewsko jedzie kliszami, czerstwymi dialogami oraz chujową grą aktorską, że musiałem wyłączyć bo bym się porzygał. Może potem dokończę. Zastanawiam się jakim cudem z całkiem dobrego serialu zrobił się taki kasztan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 serial do obiadu? 20-30 min. modern family przerobione, big bang theory nie podeszło, ballers wlasnie młócę. Co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Veep. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) http://naekranie.pl/aktualnosci/black-mirror-powraca-12-nowych-odcinkow-na-platformie-netflix-750343 – Jesteśmy bardzo podekscytowani zamówieniem nowego sezonu „Black Mirror”, który idealnie pasuje do portfolio naszej platformy. Netflix wciąż skupia się na globalnej widowni, a naszym celem jest tworzyć treści międzynarodowe – napisano w oficjalnym oświadczeniu prasowym. 12 nowych odcinków. Edytowane 25 Września 2015 przez Kymel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zajebongo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Polski kanał na YT o ogólnych rozważaniach serialowych. Całkiem ok. https://www.youtube.com/channel/UCHfp1ZNjKYZAaG7tgmYLZfw Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 o kur.wa muppety już wyszły? jakoś przeoczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Do mojej listy seriali dodałem trzy tytuły - Utopia - Bron - Black Mountian State ktoś/coś ma opinię o tych serialach? Warto się zabierać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Warto obejrzeć Utopię, pierwszy sezon to ciekawy klimat, tajemnica, zwroty akcji. Scenariusz w drugim sezonie jest tak beznadziejny, że nie mam słów by go obsmarować. Drugi sezon ma tylko pierwszy dobry odcinek, któy wydawał się po kilku minutach wielikm wtf. Edytowane 10 Października 2015 przez Pure Bladestone Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Szukam jakiegoś dobrego kompromisu gustowego, czegoś pomiędzy Breaking Bad i American Horror Story. Co warto sprawdzić? The Leftovers? The Strain? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Zdecydowanie ten pierwszy. The Strain to takie 6+/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 mam problem - nie moge sie wkrecic w zaden z seriali, ktore zaczynam ogladac. probowalem juz the wire (odpadlem gdzies po 7 odcinkach), boardwalk empire (5 epow), a obecnie staram sie wciagnac w six feet under. jestem na 8 odcinku, ale zamiast myslec 'co wydarzy sie dalej' to zastanawiam sie czy nie wybrac jednak czegos innego. po 8 odcinkach the shield czy breaking bad mialem mega chcice na kolejne odcinki. ogladac dalej six feet under? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Wróć może lepiej do Mount Everestu seriali, czyli 'The Wire' a potem dokończ resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jeszcze się pytasz, Najlepszy serial jakikolwiek powstał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 mam problem - nie moge sie wkrecic w zaden z seriali, ktore zaczynam ogladac. probowalem juz the wire (odpadlem gdzies po 7 odcinkach), boardwalk empire (5 epow), a obecnie staram sie wciagnac w six feet under. jestem na 8 odcinku, ale zamiast myslec 'co wydarzy sie dalej' to zastanawiam sie czy nie wybrac jednak czegos innego. po 8 odcinkach the shield czy breaking bad mialem mega chcice na kolejne odcinki. ogladac dalej six feet under? moze masz po prostu ch,ujowy gust? polecam prison brejk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja polecam The 100 albo Under The Dome. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi