Skocz do zawartości

Ogólne rozważania serialowe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 123,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Po ile? No i ja tylko w PSC?

Opublikowano

Baza Netflixa różni się w zależności od lokalizacji, czy Polacy będą mieli dostęp do wszystkiego?

Opublikowano

Podobno nie ma House of Cards, więc...

Opublikowano

Przejrzałem kilkanaście seriali i tylko Gotham ma polskie napisy, nawet lektor jest, lol

Daredevil też ma

Opublikowano

Aleossochozi z HoC i Hatakiem?

nie ma HoC na PL netflixie z ponoć powodów licencyjnych, a tu nam piszą, że nie ma, bo z grupą hatak (od tłumaczeń są) się jeszcze nie dogadali ;) 

Opublikowano

Polecam Mozart in the Jungle. Komediowy serial Amazonu. Nie wiem czy ktoś już tutaj o nim pisał a warto w ciągu 3 dni z kobietą cały sezonik łyknęliśmy. Super lekki i przyjemny. A rola Bernala po prostu mistrzostwo :)

P.S. Nowy sezon Galavant już jest :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

"Platforma Netflix da drugie życie uniwersum Sędzia Dredd. Nadchodzi 13 odcinkowy serial z Karlem Urbanem! Więcej szczegółów dowiemy się niebawem."

edit: ktoś se jaja robi na nieoficjalnym fanpage Netflixa...

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Po co jak jest sklep torrentowy.

Żeby nie kraść?

Opublikowano

"Platforma Netflix da drugie życie uniwersum Sędzia Dredd. Nadchodzi 13 odcinkowy serial z Karlem Urbanem! Więcej szczegółów dowiemy się niebawem."

edit: ktoś se jaja robi na nieoficjalnym fanpage Netflixa...

Zbóje  :[ Za takie przewinienie powinna grozić kara 10 lat w Iso-Cube. Albo nie. The Sentence is DEATH!

Opublikowano

Też bym chciał zobaczyć nowego Dredda z Urbanem ale Rudiok napisał po edycie, że robią se żarty. A nie ładnie tak żartować sobie z fanów pana sędziego.

Opublikowano

Nom, niestety żart primaaprilisowy z paru lat wstecz  :/. Z chęcią bym obejrzał serial z Urbanem w roli Dreeda, 16+ dla Netflixa? mogło by być ciekawie. 

Ost na Netflixie obejrzałem Master of None - bardzo fajna mądra komedia, z czymś więcej niż tylko głupie żarty (tutaj takich niema). Oraz zacząłem jeszcze Black Mirror 1 odc ryje beret.

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

I Peaky Blinders jest z napisami PL. Po jednym odcinku, całkiem solidny serial w klimacie retroindustrialnej Anglii plus gangsterka.

Opublikowano

I Peaky Blinders jest z napisami PL. Po jednym odcinku, całkiem solidny serial w klimacie retroindustrialnej Anglii plus gangsterka.

paaanie ku,rwa my tutaj napaleni na nowy sezon a ten mi mówi, że solidny ;f

Opublikowano

Ja sie nie znam, z prowincji jestem :(