Opublikowano 6 stycznia 20169 l Baza Netflixa różni się w zależności od lokalizacji, czy Polacy będą mieli dostęp do wszystkiego?
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Przejrzałem kilkanaście seriali i tylko Gotham ma polskie napisy, nawet lektor jest, lol Daredevil też ma
Opublikowano 7 stycznia 20169 l Aleossochozi z HoC i Hatakiem? nie ma HoC na PL netflixie z ponoć powodów licencyjnych, a tu nam piszą, że nie ma, bo z grupą hatak (od tłumaczeń są) się jeszcze nie dogadali
Opublikowano 8 stycznia 20169 l Polecam Mozart in the Jungle. Komediowy serial Amazonu. Nie wiem czy ktoś już tutaj o nim pisał a warto w ciągu 3 dni z kobietą cały sezonik łyknęliśmy. Super lekki i przyjemny. A rola Bernala po prostu mistrzostwo P.S. Nowy sezon Galavant już jest Edytowane 8 stycznia 20169 l przez blantman
Opublikowano 10 stycznia 20169 l "Platforma Netflix da drugie życie uniwersum Sędzia Dredd. Nadchodzi 13 odcinkowy serial z Karlem Urbanem! Więcej szczegółów dowiemy się niebawem." edit: ktoś se jaja robi na nieoficjalnym fanpage Netflixa... Edytowane 10 stycznia 20169 l przez Rudiok
Opublikowano 10 stycznia 20169 l "Platforma Netflix da drugie życie uniwersum Sędzia Dredd. Nadchodzi 13 odcinkowy serial z Karlem Urbanem! Więcej szczegółów dowiemy się niebawem." edit: ktoś se jaja robi na nieoficjalnym fanpage Netflixa... Zbóje :[ Za takie przewinienie powinna grozić kara 10 lat w Iso-Cube. Albo nie. The Sentence is DEATH!
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Też bym chciał zobaczyć nowego Dredda z Urbanem ale Rudiok napisał po edycie, że robią se żarty. A nie ładnie tak żartować sobie z fanów pana sędziego.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Nom, niestety żart primaaprilisowy z paru lat wstecz . Z chęcią bym obejrzał serial z Urbanem w roli Dreeda, 16+ dla Netflixa? mogło by być ciekawie. Ost na Netflixie obejrzałem Master of None - bardzo fajna mądra komedia, z czymś więcej niż tylko głupie żarty (tutaj takich niema). Oraz zacząłem jeszcze Black Mirror 1 odc ryje beret. Edytowane 11 stycznia 20169 l przez Malibu
Opublikowano 14 stycznia 20169 l I Peaky Blinders jest z napisami PL. Po jednym odcinku, całkiem solidny serial w klimacie retroindustrialnej Anglii plus gangsterka.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l I Peaky Blinders jest z napisami PL. Po jednym odcinku, całkiem solidny serial w klimacie retroindustrialnej Anglii plus gangsterka. paaanie ku,rwa my tutaj napaleni na nowy sezon a ten mi mówi, że solidny ;f