Skocz do zawartości

Ogólne rozważania serialowe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emmy rozdane i dość mocno sypnęło nagród dla American Crime Story, ktoś już może oglądał i się może wypowiedzieć?

Tu raczej nie ma zaskoczenia. Wszyscy zachwalają sprawę O.J. Simpsona. Sam mam zamiar (kiedyś) zobaczyć. 

Szkoda mi za to trochę Schreibera. Same nominacje i w Emmy, i w Globach, a za 4 sezony zajebistości należy mu się uznanie. Co śmieszniejsze statuetkę w tym roku zgarnął Hank Azaria, czyli ex-agent Cochran za gościnny występ. Ale to zasłużenie. Ta scena z Ray'em na scenie  :banderas:

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z ostatnich? Tylko "Park and Recreation". Pierwszy sezon rozkręca się powoli ale kolejne to piękno w czystej postaci. Pokochasz wszystkie postacie. Oprócz Marka. On był (pipi)owy w pierwszym sezonie.

• Plusik 1
Opublikowano

Skończyłem ostatnio 1 sezon serialu Broadchurch. Jak komuś się podobał np. The Killing to polecam bardzo. Jestem teraz w trakcie drugiego sezonu i po 2 odc zaczyna się niezły rollercoaster. 

Opublikowano (edytowane)

Pany powoli kończę Breaking Bad (tak tak dopiero :) ) i mam abonament NETFLIXA. Co polecacie z ich ich gamy (wszystkie o superbohaterach jestem na bieżąco ) ?

http://www.psxextreme.info/topic/114008-netflix/page-3?do=findComment&comment=3836501

No i Narcos oczywiście.

Edytowane przez YETI
Opublikowano

Oglada ktos polskie 'Artysci' albo 'Belfer'? Belfer spoko, oby nie zyebali tylko koncowki jak w Pakcie, a Artystami sie zainteresowalem po spustach w internecie no i nie wiem, ma cos w sobie ale na razie po 3 odcinkach jest tak se.

Opublikowano (edytowane)

A propos Belfra - Canal+ zamówił drugi sezon. Ciekawe czy będą rozwlekać intrygę z pierwszej serii, czy wymyślą coś nowego?

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

No oby byla zupelnie inna historia, jak nie skoncza w 1 sezonie tego to kiszka bedzie.

W koncu udalo mi sie zaczac zabawe z Dolina Krzemowa. Rany jakie to jest dobre. Wciagnalem 1 sezon i zaczalem drugi. Ten serial z kazdym odcinkiem jest lepszy, a kazda z postaci jest rewelacyjna. No moze poza glownym typkiem, taka chodząca pierdołą. Polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i jak po ostatnim odcinku Belfra? Jak dla mnie cały serial jak i zakończenie rewelacja, wszystkie karty odkryte, takiego zakończenia się nie spodziewałem. obama

Ciekawie wprowadzili w kolejny sezon.

btw dziwie się że nie ma ten serial własnego tematu, zwłaszcza że będzie kolejny sezon.

Opublikowano

Troche mocniejszy bedzie. Jak na nas, to naprawde serial daje rade. Czekam na 2 sezon.

Skonczylem 3 sezony Doliny Krzemowej (kto tu kiedys polecal). Mial racje. Swietny serial ! 3 sezon wciagnalem chyba w 1 dzien. Najlepsze w nim jest to, ze z kazdym odcinkiem jest coraz lepszy, choc pewien temat moze troche juz nudzic, mimo wszystko aktorzy nadrabiaja. Te postacie... Ogladac, bo warto. 9/10.

Opublikowano

Jestem po 3 odcinkach Belfra, na razie zapowiada się ciekawie, choć troszkę sztampowo, nie było do tej pory żadnego motywu który wywarł by ten efekt wow na widzu. Ale wiadomo, to dopiero 3 odcinki i intryga pewnie dopiero będzie się zawiązywać, zobaczymy co dalej.

Opublikowano

MQ gdzieś tam pisał, że fajne i jest feeling '24'.

Ja tymczasem skończyłem pierwszy sezon 'Ghost in the shell: Stand alone complex' i polecam gorąco wszystkim. Nie tylko fanom dorosłego sci-fi i chińskich bajek.