sprite 1 787 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 http://www.psxextreme.info/topic/108004-twin-peaks/page-9 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Skończyłem Designated Survivor i kurde bele trochę zły jestem. Po naprawdę fajnym starcie i cliffhangerze gdzieś w połowie sezonu potem zrobiła się z tego kupa na poziomie nieraz M jak miłość. Wszystko w oparach płynącej mlekiem i miodem Ameryki, chwilami trochę wygląda to jak tuba propagandowa dla ludu. Sama intryga ciekawiła gdzieś do 19 odcinka, bo sam finał tak denny i nijaki, że równie dobrze mogli walnąć jedną planszę z napisami co się stało, kogo złapali i the end. I jeszcze tani cliffhanger na koniec (tak, drugi sezon powstaje). Jack Bauer, czemuś mi to zrobił? :/ 4/10 jako serial do oglądania, 6/10 jako serial do prasowania. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 Obejrzalem wlasnie pierwszy odcinek The Son od AMC i poki co zapowiada sie calkiem spoczko, jak ktos ma ochote na westernowy klimaty i zna na pamiec Deadwood no to niech sobie zerknie. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 Hell on Wheels 100 razy lepsze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 No po Deadwood zdecydowanie najlepszy western, ale tez juz sie skonczyl, The Son poki co daje rade. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Minęło dwa tygodnie a ja nadal nie mogę nigdzie znaleźć trzeciego sezonu Bajillion Dollar Properties Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Smuteczek, zmarł Nelsan Ellis, aktor grający m.in. Lafayette'a w True Blood (czyli chyba jedyną w miarę stabilną i charakterystyczną postać). http://m.imdb.com/news/ni61287138/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 lipca 2017 Opublikowano 30 lipca 2017 jezu czemu ja tego wcześniej nie oglądałem xD >miej konto premium na Netfliksie >i tak oglądaj seriale w 240p kradzione z torrentów tak było. zabiłbym za HBO Go działające na takiej zasadzie, jak Netflix. Mimo, że to wspaniała usługa, to mało tam jest rzeczy dla mnie. Teraz premium trzymam tylko dla BoJacka :( Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 (edytowane) Mnie zastanawia jedna rzecz. Hm. A wydawało mi się, że jestem technologicznie trochę savvy. Gdzie obejrzeć Larry Sanders Show? Dostępność na platformach HBO (i innych) jest zerowa. Ba, nawet metody korsarskie słabo mi idą. Jest serial i chcę go oglądać cały i nie mogę. W razie możliwości pomocy wiecie gdzie mnie znaleźć. Edytowane 31 lipca 2017 przez ogqozo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 ragus na netflixie polecam Ray Donovana ostatnio 4 sezon wciągnałem w weekend taki dobry Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Ktoś kiedyś oglądał The Thick of It z Capaldim? Właśnie oglądam i wg mnie to jeden z najlepszych seriali 'komediowych' w tv, szczególnie jeśli kogoś interesuje tematyka polityczna. Capaldi ma tutaj role życia a serial z odcinka na odcinek podnosi poziom. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Opublikowano 2 sierpnia 2017 (edytowane) Właśnie oglądam chyba po raz czwarty sztosa sztosów Kompanie Braci wraz z dziewczyną (ona po raz pierwszy). Kto nie oglądał ten trąba Edytowane 2 sierpnia 2017 przez Malibu Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Ja wczoraj obejrzalem pierwszy ep mad men i zapowiada sie calkiem przyjemnie. Przeraza mnie tylko liczba odcinkow i sezonow, bo jak sie wciagne to bede to meczyl do konca roku, albo i dluzej ;/ Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Ja wczoraj obejrzalem pierwszy ep mad men i zapowiada sie calkiem przyjemnie. Przeraza mnie tylko liczba odcinkow i sezonow, bo jak sie wciagne to bede to meczyl do konca roku, albo i dluzej ;/ Zazdroszczę, że masz ten wspaniały serial jeszcze przed sobą. Ja pierwszy ep widziałem na tvp kultura i był to jakiś randomowy odcinek z 2 lub 3 sezonu. Zaskoczyło i wciągnąłem 5 sezonów od kopa, a ostatnie 2 oglądałem już na bieżąco z wypiekami na twarzy czekając na każdy kolejny epizod. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Oglądał ktoś The Mist? Warte obejrzenia czy można olać? Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Olać, rak na poziomie The Shooter. Odświeżyć film i będzie git. 1 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Skończyłem Big Little Lies. Serial trochę przeceniony. Pierwszy odcinek najlepszy, kolejne już najwyżej tylko dobre. Finał też nie powalił. Obiło mi się o uszy, że chcą kontynuować? Plis murzynie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Mam rok showmax. Myślałem, że serial "Weed's" można tam oglądać ale oczywiście nie. :( Pytanie - gdzie można pooglądać legalnie ten serial z lektorem? Wiem, że lektor jest passe ale to nie dla mnie. Proszę o pomoc! Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Na Netflix jest z lektorem. 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 września 2017 Opublikowano 5 września 2017 Już kupione. Lecę z sezonami jak zły. :) Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 września 2017 Opublikowano 5 września 2017 'Weeds'? Pierwsze 3 sezony i jeszcze ewentualnie 6, reszta do zaorania Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 No zobaczę już wszystkie jednak. Miło się to ogląda. Pierwszy miesiąc za free więc kolejne również. Dobra promocja jak ze skype kiedyś, bity rok dzwonił człowiek za free. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 Pierwszy miesiąc za free więc kolejne również no jak masz 12 kart, które możesz przypisać to jo Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 Ktoś kiedyś oglądał The Thick of It z Capaldim? Właśnie oglądam i wg mnie to jeden z najlepszych seriali 'komediowych' w tv, szczególnie jeśli kogoś interesuje tematyka polityczna. Capaldi ma tutaj role życia a serial z odcinka na odcinek podnosi poziom. No zawsze polecam, uwielbiam te dialogi, tę nieustającą komediowość każdej kwestii, nieskończone dosrywanie sobie z kamienną twarzą, najbardziej kreatywne pojazdy. Film też uwielbiam, jedna z moich ulubionych kinowych komedii. No ale nawet teraz amerykański (czyli dla mnie lepszy) "Veep" wydaje się dość mocno "niedooglądany" w Polsce, nie wiem do końca czemu. Najbardziej realistyczne seriale o polityce jakie widziałem, no i jedne z zabawniejszych o czymkolwiek. Może kiedyś jeszcze ktoś fajny odkryje i pogada się na forumie, jak z X innymi serialami (z których jeden podobno coś za dwa dni jakieś nowe odcinki...). 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 września 2017 Opublikowano 7 września 2017 Pierwszy miesiąc za free więc kolejne również no jak masz 12 kart, które możesz przypisać to jo Nie działa jak w wypadku Skype, że wystarczy nowy email? Zawsze na kartę kredytową takie manewry robiłem i przechodziła ta sama bity rok bo kto to sprawdza?? Będzie mi się miesiąc kończyć to dam znać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi