Farmer 3 268 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Czo ten Krypton. Story of dziadek Supermana my ass... Już obiło mi się o uszy, że obrabiają Doomsday'a, a tu zza winkla Lobo https://screenrant.com/krypton-tv-show-lobo-season-2-images/ Chyba już pisałem, że to drugie Gotham się robi. Żeby jeszcze dać tą rolę jakiemuś szanowanemu badassowi to polecieli do randoma. Nic nie szanują ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Koleś wygląda dość wiernie w stosunku do komiksów za co plus. A 'Kryptonowi' warto dać szansę, jest całkiem okej a spodziewałem się guwna pokroju Supergirl. No i jest przemoc, przekleństwa, więc Lobo powinien się dobrze wpasować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Właśnie, żeby każdy materiał źródłowy traktowano jak w Kryptonie to seriale superhero naprawdę byłyby bardziej znośne. Minimalna doza cringe'u, wierność stylistyce i komiksom i tylko trochę dramy (ale inaczej ciężko by się było wstrzelić w ramówki). A Lobo taki pomiędzy klasykiem a tą dziwną wersją z New52, ale żenady nie ma. Doomsday i Brainiac im wyszli wg mnie bardzo dobrze, więc daję kredyt zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 No nie wiem. Doomsday'a jeszcze nikomu nie udało się odwzorować przyzwoicie (żeby nie napisać dobrze). Miałem zabierać się za Kryptona ale jak tylko wyskoczyły plotki z time travelami, Zodem, idt. bo coś co miało być dobrym serialem w uniwersum eSa stawało się kalką Gotham gdzie najlepiej na(pipi)ać jak najwięcej postaci by ludki nie zapomnieli, że oglądają przygody na planecie Kal-Ela. A Lobo to dla mnie świętość podobnie jak Doomsday i jeżeli robić to bardzo dobrze albo wcale. Może dam szansę jak trafi się okienko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Zły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Wiesz, wygląd to nie wszystko. W ruchu może być bieda, strzelać laserami z pachy, gadać, itd. Liczy się też odpowiednie przedstawienie postaci, poprawne backstory et cetera, et cetera... Zarówno w Smallville, animacjach DC czy ostatnio w BvS w ogóle nie potraktowali postaci jako jedynego badassa, który (prawie) zatłukł Supermana na śmierć. Nawet Darkseid miał mokro gdy przyszło mu się zmierzyć z tworem Bertrona. Mocno liczyłem, że "The Ultimate" zostanie poprawnie przeniesiony na ekrany przy zbliżającej się animacji DC ale ostatnie trailery kompletnie nie trafiły w moje gusta. Chociaż nie tylko na srebrnym ekranie Doomsday ma pod górkę. Ostatnimi laty nawet w komiksach DC traktuje go jak kolejnego typka do bicia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Czy trzeci sezon Pozostawionych jest tak znacząco lepszy od 1 i 2? (patrząc nawet na średnią na mecie, gdzie ma 98 ). Wczoraj skończyłem oglądać drugi i to było (pipi)a niesamowite. Nigdy nie widziałem tak emocjonalnego Tv show. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Jest, a końcówka Cie rozjebie na łopatki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Forumku, gdzie mogę obejrzeć Rojst? Showmax ma blokadę regionalną może być link na pm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Pierwszy odcinek jest na oficjalnym kanale na YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Nighflyers skasowane po 1 sezonie https://deadline.com/2019/02/nightflyers-canceled-no-season-2-george-r-r-martin-horror-thriller-series-syfy-1202560626/ I bardzo dobrze. Gówno straszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Widziałem, że Masorz wrzucił do tematu Deadwooda ale tutaj też można Zajawki tego co będzie na HBO w tym roku, Watchmen, Got Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Sporo tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Alison Mack, znana ze Smallville, przyznała się w końcu do handlu ludźmi i wypalania im na skórze znaków sekty https://film.wp.pl/allison-mack-przyznala-sie-do-winy-werbowala-kobiety-do-sekty-2-6368406335284865a Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Obserwowałem tę sprawę od roku, po tym jak ją aresztowali. Wreszcie się przyznała franca jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Parafrazując do występu Cryera w pewnym serialu... "Luthor made me do it!" Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 W dniu 4.10.2018 o 22:13, Farmer napisał: Czo ten Krypton. Story of dziadek Supermana my ass... Już obiło mi się o uszy, że obrabiają Doomsday'a, a tu zza winkla Lobo https://screenrant.com/krypton-tv-show-lobo-season-2-images/ Chyba już pisałem, że to drugie Gotham się robi. Żeby jeszcze dać tą rolę jakiemuś szanowanemu badassowi to polecieli do randoma. Nic nie szanują ludzi. Właśnie wrzucili trailer 2 sezonu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Widziałem, widziałem... jak dla mnie dalej takie meh Ciężko na razie ocenić występ Ostatniego Syna Czerni, a Emmett Scanlan niespecjalnie miał czas się wykazać jak grał detektywa Corrigana (jedno z "naczyń" dla Spectre) w serialu Constantine więc poczekam z oceną do pełnego przedstawienia postaci. Może jak znajdę czas to wcisnę Krypton w kalendarzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 No mocne meh, Lobo trochę bekowy, bardziej jak jego wersja z New52 niż klasyczny Czarnianin. Się zobaczy jak nie będzie co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Takie luźne pytanko, jak wiadomo każdy z nas ma bardzo mało czasu i ten czas stara się zagospodarować najefektywniej, żeby nie mieć poczucia jego marnowania. Jak w związku z tym i z natłokiem dzisiejszych bardzo długich gier radzicie sobie z oglądaniem często rozwleczonych na parę sezonów seriali? Pytam, ponieważ zrobiłem sobie ostatnio listę seriali, które muszę w końcu obejrzeć no i ilość sezonów i odcinków mnie przeraziła konfrontując ze sobą ile czasu mógłbym na nie poświęcić. Macie jakiś sposób na to, jak sobie z tym radzicie? Jeśli napisałem post w złym temacie to z góry przepraszam, nie mogłem znaleźć podobnego tematu, pomyślałem że tu taka luźna rozkmina się nada. Korzystając z okazji witam wszystkich na forum, co prawda to już mój któryś z rzędu post, ale mimo wszystko cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Ja najwięcej oglądam do prasowania, szczególnie tych długich, gdzie śledzenie każdego ujęcia nie jest wymagane. Taki lifehack - łączysz przyjemne z pożytecznym i nikt się potem nie czepia, że nic w domu nie robisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Jedyną czynnością jaką z przyjemnością robię podczas oglądania seriali i filmów to jedzenie. U mnie nie ma to tamto- albo się w pełni skupiam na tym, co oglądam albo nie oglądam w ogóle. I nie muszę sobie z tym 'radzić'- od 12 lat oglądam nałogowo regularnie Dzień bez serialu to dzień stracony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Oglądał ktoś Downton Abbey? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Nie warto, jakby ktoś się kiedyś zastanawiał. 1 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Szukam serialu ,,Słowo na A'' do oglądnięcia gdzieś na necie, najlepiej pl napisy/lektor. Na tvp vod jest tylko 1 odcinek. W ostateczności bede nagrywał z tv bo chyba leci w czwartki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi