Farmer 3 272 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Czo ten Krypton. Story of dziadek Supermana my ass... Już obiło mi się o uszy, że obrabiają Doomsday'a, a tu zza winkla Lobo https://screenrant.com/krypton-tv-show-lobo-season-2-images/ Chyba już pisałem, że to drugie Gotham się robi. Żeby jeszcze dać tą rolę jakiemuś szanowanemu badassowi to polecieli do randoma. Nic nie szanują ludzi. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Koleś wygląda dość wiernie w stosunku do komiksów za co plus. A 'Kryptonowi' warto dać szansę, jest całkiem okej a spodziewałem się guwna pokroju Supergirl. No i jest przemoc, przekleństwa, więc Lobo powinien się dobrze wpasować. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Właśnie, żeby każdy materiał źródłowy traktowano jak w Kryptonie to seriale superhero naprawdę byłyby bardziej znośne. Minimalna doza cringe'u, wierność stylistyce i komiksom i tylko trochę dramy (ale inaczej ciężko by się było wstrzelić w ramówki). A Lobo taki pomiędzy klasykiem a tą dziwną wersją z New52, ale żenady nie ma. Doomsday i Brainiac im wyszli wg mnie bardzo dobrze, więc daję kredyt zaufania. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 No nie wiem. Doomsday'a jeszcze nikomu nie udało się odwzorować przyzwoicie (żeby nie napisać dobrze). Miałem zabierać się za Kryptona ale jak tylko wyskoczyły plotki z time travelami, Zodem, idt. bo coś co miało być dobrym serialem w uniwersum eSa stawało się kalką Gotham gdzie najlepiej na(pipi)ać jak najwięcej postaci by ludki nie zapomnieli, że oglądają przygody na planecie Kal-Ela. A Lobo to dla mnie świętość podobnie jak Doomsday i jeżeli robić to bardzo dobrze albo wcale. Może dam szansę jak trafi się okienko. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Wiesz, wygląd to nie wszystko. W ruchu może być bieda, strzelać laserami z pachy, gadać, itd. Liczy się też odpowiednie przedstawienie postaci, poprawne backstory et cetera, et cetera... Zarówno w Smallville, animacjach DC czy ostatnio w BvS w ogóle nie potraktowali postaci jako jedynego badassa, który (prawie) zatłukł Supermana na śmierć. Nawet Darkseid miał mokro gdy przyszło mu się zmierzyć z tworem Bertrona. Mocno liczyłem, że "The Ultimate" zostanie poprawnie przeniesiony na ekrany przy zbliżającej się animacji DC ale ostatnie trailery kompletnie nie trafiły w moje gusta. Chociaż nie tylko na srebrnym ekranie Doomsday ma pod górkę. Ostatnimi laty nawet w komiksach DC traktuje go jak kolejnego typka do bicia. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 października 2018 Opublikowano 10 października 2018 Czy trzeci sezon Pozostawionych jest tak znacząco lepszy od 1 i 2? (patrząc nawet na średnią na mecie, gdzie ma 98 ). Wczoraj skończyłem oglądać drugi i to było (pipi)a niesamowite. Nigdy nie widziałem tak emocjonalnego Tv show. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 10 października 2018 Opublikowano 10 października 2018 Jest, a końcówka Cie rozjebie na łopatki. 1 1 Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Forumku, gdzie mogę obejrzeć Rojst? Showmax ma blokadę regionalną może być link na pm. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 Pierwszy odcinek jest na oficjalnym kanale na YouTube. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Nighflyers skasowane po 1 sezonie https://deadline.com/2019/02/nightflyers-canceled-no-season-2-george-r-r-martin-horror-thriller-series-syfy-1202560626/ I bardzo dobrze. Gówno straszne. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Widziałem, że Masorz wrzucił do tematu Deadwooda ale tutaj też można Zajawki tego co będzie na HBO w tym roku, Watchmen, Got Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Alison Mack, znana ze Smallville, przyznała się w końcu do handlu ludźmi i wypalania im na skórze znaków sekty https://film.wp.pl/allison-mack-przyznala-sie-do-winy-werbowala-kobiety-do-sekty-2-6368406335284865a Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Obserwowałem tę sprawę od roku, po tym jak ją aresztowali. Wreszcie się przyznała franca jedna. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Parafrazując do występu Cryera w pewnym serialu... "Luthor made me do it!" Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Opublikowano 18 kwietnia 2019 W dniu 4.10.2018 o 22:13, Farmer napisał: Czo ten Krypton. Story of dziadek Supermana my ass... Już obiło mi się o uszy, że obrabiają Doomsday'a, a tu zza winkla Lobo https://screenrant.com/krypton-tv-show-lobo-season-2-images/ Chyba już pisałem, że to drugie Gotham się robi. Żeby jeszcze dać tą rolę jakiemuś szanowanemu badassowi to polecieli do randoma. Nic nie szanują ludzi. Właśnie wrzucili trailer 2 sezonu 1 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Widziałem, widziałem... jak dla mnie dalej takie meh Ciężko na razie ocenić występ Ostatniego Syna Czerni, a Emmett Scanlan niespecjalnie miał czas się wykazać jak grał detektywa Corrigana (jedno z "naczyń" dla Spectre) w serialu Constantine więc poczekam z oceną do pełnego przedstawienia postaci. Może jak znajdę czas to wcisnę Krypton w kalendarzyk. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 No mocne meh, Lobo trochę bekowy, bardziej jak jego wersja z New52 niż klasyczny Czarnianin. Się zobaczy jak nie będzie co innego. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Takie luźne pytanko, jak wiadomo każdy z nas ma bardzo mało czasu i ten czas stara się zagospodarować najefektywniej, żeby nie mieć poczucia jego marnowania. Jak w związku z tym i z natłokiem dzisiejszych bardzo długich gier radzicie sobie z oglądaniem często rozwleczonych na parę sezonów seriali? Pytam, ponieważ zrobiłem sobie ostatnio listę seriali, które muszę w końcu obejrzeć no i ilość sezonów i odcinków mnie przeraziła konfrontując ze sobą ile czasu mógłbym na nie poświęcić. Macie jakiś sposób na to, jak sobie z tym radzicie? Jeśli napisałem post w złym temacie to z góry przepraszam, nie mogłem znaleźć podobnego tematu, pomyślałem że tu taka luźna rozkmina się nada. Korzystając z okazji witam wszystkich na forum, co prawda to już mój któryś z rzędu post, ale mimo wszystko cześć! Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ja najwięcej oglądam do prasowania, szczególnie tych długich, gdzie śledzenie każdego ujęcia nie jest wymagane. Taki lifehack - łączysz przyjemne z pożytecznym i nikt się potem nie czepia, że nic w domu nie robisz Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Jedyną czynnością jaką z przyjemnością robię podczas oglądania seriali i filmów to jedzenie. U mnie nie ma to tamto- albo się w pełni skupiam na tym, co oglądam albo nie oglądam w ogóle. I nie muszę sobie z tym 'radzić'- od 12 lat oglądam nałogowo regularnie Dzień bez serialu to dzień stracony. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 5 maja 2019 Opublikowano 5 maja 2019 Oglądał ktoś Downton Abbey? Warto? Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 25 maja 2019 Opublikowano 25 maja 2019 Nie warto, jakby ktoś się kiedyś zastanawiał. 1 2 3 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 Szukam serialu ,,Słowo na A'' do oglądnięcia gdzieś na necie, najlepiej pl napisy/lektor. Na tvp vod jest tylko 1 odcinek. W ostateczności bede nagrywał z tv bo chyba leci w czwartki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi