Opublikowano 15 lipca 20195 l Pierwszy odcinek czwartego sezonu Six Feet Under No i chu,j, poryczałem się przy tym serialu po raz pierwszy
Opublikowano 15 lipca 20195 l To jeszcze nic, poczekaj na ostatni odcinek ostatniego sezonu. To jest dopiero rozpierdalator.
Opublikowano 15 lipca 20195 l a co tam się działo młody? Później też będzie płakanko więc kup sobie chusteczki
Opublikowano 15 lipca 20195 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: a co tam się działo młody? Później też będzie płakanko więc kup sobie chusteczki Nate spełnił ostatnie życzenie żony
Opublikowano 17 lipca 20195 l Tegoroczne nominacje emmy do miniserialu: Cytat Czarnobyl Escape at Dannemora Fosse/Verdon Ostre przedmioty Jak nas widzą Mam nadzieję, że trend się utrzyma i co roku będzie tak gęsto w czołówce. Nie widziałem jeszcze tylko Fosse/Verdon , ale słyszałem same pochlebne opinie. W ogóle Michelle Osobiście liczę na wygraną Jak nas widzą, ale jak zwycięży Czarnobyl to też się nie obrażę.
Opublikowano 26 lipca 20195 l Ktos na forumku kiedys podawal stronke gdzie sie zaznaczalo jakie seriale sie ogladalo itp. Ktoś przypomni/zna?
Opublikowano 31 lipca 20195 l Ja polecam apke na telefon TV time. Sprawdza się idealnie, widać co obejrzałem, co do obejrzenia, ile odcinków do końca, za ile nowy odcinek/sezon. Idealna dla ludzi, którzy oglądają milion rzeczy naraz i się zaczynają się w tym gubić.
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Ja korzystam z tej strony: http://www.airdates.tv/ I każdym kolorem mam zaznaczony inny rodzaj serialu, np. faceci w rajtuzach na czerwono, saj faje/postapo na niebiesko, dramaty/obyczajowe na zielono itp. Jest bardzo przejrzyście.
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Wiecie dlaczego anulowali świetny Counterpart po 2 sezonie? Bo był 'zbyt męski' https://www.cinemablend.com/television/2477496/jk-simmons-counterpart-was-cancelled-at-starz-for-being-too-male
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Praktycznie part 2 powyższej sytuacji https://cosmicbook.news/disney-sylvester-stallone-not-female-focused
Opublikowano 7 listopada 20195 l ktos juz ogladal Atlante z Donaldem Gloverem? Ciekawostka czy jednak cos wiecej?
Opublikowano 11 listopada 20195 l to poważne pytanie? Bo to chyba najlepszy serial o mudzynach ostatnich lat
Opublikowano 14 listopada 20195 l no pytam bo nikt tu za bardzo nie rozpisuje sie o tym(podejrzewam) jednym z najciekawszych seriali.
Opublikowano 5 grudnia 20195 l Amerykański Instytut Filmowy wybrał najlepsze filmy i seriale 2019 roku https://naekranie.pl/aktualnosci/amerykanski-instytut-filmowy-wybral-najlepsze-filmy-i-seriale-2019-roku-galeria-1575540187#?&gid=1&pid=20 Bardzo ok lista.
Opublikowano 8 marca 20205 l Ja tam ostatnio nadrobiłem Swamp Thing. Nie pojmuję dlaczego coś co ma naprawdę solidne filary (fundamentów na bagnach nie postawisz) zostaje ucięte "because reasons". Pierwszy epizod jest gęsty niczym woda w Missisipi ("za gęsta do picia, za rzadka do orania" jak powiadał Angus). Połącz sobie takie rzeczy jak The Thing, Outbreak z Hoffmanem, dobre criminal drama i odrobina horroru, a zrozumiesz o co chodzi. Jest brutalnie, jest mroczno, a bagna nic się nie zmieniły od czasów filmu z Ray'em Wise i serialu z początku lat 90-tych. Potem jest już nieco lżej, a twórcy stawiają na epizodyczność opowieści ale klimacik wciąż jest. Niestety ucięcie serialu skutkowało próbą domknięcia pewnych wątków co sprawiło, że finał nie dostarczył tak mocno jak powinien. Blue Devil'owi (Steve z Beverly Hills 90210) się dostało najbardziej. Postać fajnie wprowadzona i na pewno miała wątek rozciągnięty na główny wątek, tzw. "Mrok" ale z racji cancela przyśpieszyli wydarzenia przez co dziwnie wszystko wyszło: Devil wpada, robi zamieszanie (scena z wizji przyszłości jak laska krzyczy "uciekaj" po czym rzuca się na uzbrojonych gości z piąchami zapisze się wśród najgorszych scen seriali ever) i wypada. BD nie jest jedynym gościnnym występem. Jest też Floronic Man zaś pojawienie się Madame Xanadu dodaje mistycyzmu serialowi. W drugim sezonie aż chciałoby się zobaczyć inne ważne postacie: Constantine, Deadman, Etrigan, Zatanna albo chociaż Zatara. Oczywiście gdyby był drugi sezon. Wszystkie historyjki w Marais świetnie wpasowują się w główną fabułę. Tak samo jak prezentacja Swamp Thinga i jego szamotanie się w nowej rzeczywistości. Fajnie, że zachowano komiksowy origin postaci jak i dramatyzm jego narodzenia. No szkoda serialu bo zapowiadał się ciekawie choć oczywiście kilka aspektów wymagało poprawy.
Opublikowano 14 maja 20204 l Wygląda na to, ze jeszcze z tydzień posiedzę w domu. W tym wypadku nadrobiłbym jakiś dobry serial najlepiej jakiś dramat, kryminał. Myślę nad: "Sześć stóp pod ziemią, The Stranger, albo True Detective " ? reedycja. Albo poczekam do jutra na "White Lines" - zapowiada sie świetnie. Edytowane 14 maja 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l Forumku decyduj szybko za mnie, jaki serial mam teraz zacząć oglądać? Najlepiej, żeby był na Netflix/Amazon Prime/HBO Go.