Opublikowano 23 sierpnia 20204 l Dobra, zaraz pilot poleci. Dawajcie coś jeszcze. Jeszcze pytanko do @Figaro - serial jest zamkniętą całością, czy urwali?
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l 30 minut temu, Masorz napisał: Forumku decyduj szybko za mnie, jaki serial mam teraz zacząć oglądać? Najlepiej, żeby był na Netflix/Amazon Prime/HBO Go. Looming Tower widziałeś? taki niezadługi https://www.imdb.com/title/tt6474236/ Edytowane 23 sierpnia 20204 l przez Fanek
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l 5 minut temu, Masorz napisał: Dobra, zaraz pilot poleci. Dawajcie coś jeszcze. Jeszcze pytanko do @Figaro - serial jest zamkniętą całością, czy urwali? Jest zamknięty. Daj znać wrażenia po pilocie. Laura... <3
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l 12 minut temu, Fanek napisał: Looming Tower widziałeś? taki niezadługi https://www.imdb.com/title/tt6474236/ Wygląda solidnie, ale kwestie terroryzmu i polityki mówiąc delikatnie mnie średnio interesują
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l 3 godziny temu, Figaro napisał: Jest zamknięty. Daj znać wrażenia po pilocie. Laura... <3 Laura niesamowita kobieta Dobre, podobało mi się, będę oglądał dalej. Odpaliłem nawet drugi odcinek a tam znajomy aktor. Gra pilota wojskowego i niesamowicie cwaniaczy odkąd tylko przekroczył próg gabinetu Paula. Także no, dzięki za polecankę.
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l W dniu 23.08.2020 o 12:39, Masorz napisał: Forumku decyduj szybko za mnie, jaki serial mam teraz zacząć oglądać? Najlepiej, żeby był na Netflix/Amazon Prime/HBO Go. Umbre (shadows na hbo zdaje sie) - cos ala sopranos tylko osadzone w rumunii xd niedawno chyba trzeci sezon wyszedl, dwa pierwsze wciagnalem na szybkosci albo jak masz ochote na prison drame to Wentworth jest bardzo spoczko, tylko nie ma tego na zadnej z trzech wymienionych platform streamingowycch
Opublikowano 13 września 20204 l Syn marnotrawny - oglada ktos? Oceny całkiem wysokie, dawno zadnego procedurala nie ogladalem
Opublikowano 17 września 20204 l Broadchurch - Omatulu, jakie to dobre. Klimatyczne, wyważone, świetna muzyka, bardzo dobrzy aktorzy no i zagadka, która trzyma w napięciu do ostatniego odcinka. Czy 2 i 3 sezon trzymają fason? Jakieś podobne polecacie?
Opublikowano 17 września 20204 l 11 minut temu, Rudiok napisał: Czy 2 i 3 sezon trzymają fason? O jezu, jeszcze jak. Trzeci jest najlepszy. Obejrzyj sobie The Missing, Wallandera i The Shadow Line.
Opublikowano 17 września 20204 l Godzinę temu, Rudiok napisał: Broadchurch - Omatulu, jakie to dobre. Klimatyczne, wyważone, świetna muzyka, bardzo dobrzy aktorzy no i zagadka, która trzyma w napięciu do ostatniego odcinka. Czy 2 i 3 sezon trzymają fason? Jakieś podobne polecacie? Nokórwa. Perfekcyjne zakończenie.
Opublikowano 18 września 20204 l Co polecacie obejrzeć na Netflixie? Kończę powoli BCS i zastanawiam się czy wejść w Peaky Blinders, czy może coś innego.
Opublikowano 18 września 20204 l Tym bardziej, że sezony są krótkie i można wszystkie 4 obejrzeć spokojnie w tydzień.
Opublikowano 26 września 20204 l W dniu 18.09.2020 o 00:29, Masorz napisał: Nokórwa. Perfekcyjne zakończenie. Skończyłem i jestem bardzo kontent. Broadchurch wskakuje do mojego Top10, bo taki mix gry aktorskiej, emocji, dobrej historii, pięknych zdjęć i genialnej muzyki rzadko kiedy się trafia. Wielowymiarowe postacie, które są ludźmi z krwi i kości i mają swoje problemy a nie są kalkami robotów z holowood - tego mi brakuje w tej całej lawinie seriali jaką obecnie się nam serwuje. I tutaj Broadchurch wypada na 5+. Ostatnie 3 odcinki to siedziałem na krańcu kanapy. Finałowa rozmowa Beth z mężem przypomniała mi ładunkiem emocjonalnym ostatnie epizody Six Feet Under, a rozwiązanie zagadek z każdego sezonów przeżywa się niczym finał najlepszych książek Agathy Christie. Żałuję, że pewno już nie wrócą z kolejnym sezonem, ale może to i dobrze, bo w obecnej rzeczywistości mogliby za bardzo odejść od tego co stanowi o sile serialu. Amerykański remake pominę wymownym milczeniem
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Obejrzałem za waszą namową ten broadchurch, potrafiłem jeden sezon dziennie do 6 rano trzaskać, petardinio. Polecicie coś w podobnych klimatach? W czymś podobnym grał może Tannet nie licząc remake.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l 2 godziny temu, Wolny napisał: Obejrzałem za waszą namową ten broadchurch, potrafiłem jeden sezon dziennie do 6 rano trzaskać, petardinio. Polecicie coś w podobnych klimatach? W czymś podobnym grał może Tannet nie licząc remake. Może W pułapce? niepowtarzalny klimat, kiedyś na netflix go oglądałem, wrzuć jak znajdziesz coś ciekawego https://www.filmweb.pl/serial/W+pułapce-2015-753852
Opublikowano 4 stycznia 20214 l 6 godzin temu, Wolny napisał: Obejrzałem za waszą namową ten broadchurch, potrafiłem jeden sezon dziennie do 6 rano trzaskać, petardinio. Polecicie coś w podobnych klimatach? W czymś podobnym grał może Tannet nie licząc remake. Podobny na zasadzie, że mamy dwójkę charyzmatycznych głównych bohaterów i wciągające oraz zaskakujące śledztwa. Polecam w cholerę!
Opublikowano 4 stycznia 20214 l 7 godzin temu, Wolny napisał: Obejrzałem za waszą namową ten broadchurch, potrafiłem jeden sezon dziennie do 6 rano trzaskać, petardinio. Polecicie coś w podobnych klimatach? W czymś podobnym grał może Tannet nie licząc remake. Safe, The Stranger, również jak wyżej The Killing, Most nad Sundem, Top of the lake, Happy Valley, Hinterland.
Opublikowano 5 stycznia 20214 l The Killing widziałem kiedyś, trochę przypomina Broadchurch. Spoiler Edytowane 5 stycznia 20214 l przez Wolny
Opublikowano 5 stycznia 20214 l 2 godziny temu, Rudiok napisał: Top of the lake Nie wiedziałem, że drugi sezon wyszedł cztery lata po pierwszym. Będzie chyba trzeba obejrzeć.
Opublikowano 6 stycznia 20214 l The Office - ogladam od wczoraj i jestem juz na czwartym sezonie. Generalnie interesuje mnie jak sie rozwinie relacja miedzy Jim’em i Pam no oczywiscie jak ile razy bedzie tarl lacha z Dwight’a. Swietny sreial na byndż łocz.