Figaro 8 220 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Terapia na HBO. Chociaż pierwszy odcinek. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Dobra, zaraz pilot poleci. Dawajcie coś jeszcze. Jeszcze pytanko do @Figaro - serial jest zamkniętą całością, czy urwali? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Opublikowano 23 sierpnia 2020 (edytowane) 30 minut temu, Masorz napisał: Forumku decyduj szybko za mnie, jaki serial mam teraz zacząć oglądać? Najlepiej, żeby był na Netflix/Amazon Prime/HBO Go. Looming Tower widziałeś? taki niezadługi https://www.imdb.com/title/tt6474236/ Edytowane 23 sierpnia 2020 przez Fanek Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Opublikowano 23 sierpnia 2020 5 minut temu, Masorz napisał: Dobra, zaraz pilot poleci. Dawajcie coś jeszcze. Jeszcze pytanko do @Figaro - serial jest zamkniętą całością, czy urwali? Jest zamknięty. Daj znać wrażenia po pilocie. Laura... <3 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Opublikowano 23 sierpnia 2020 12 minut temu, Fanek napisał: Looming Tower widziałeś? taki niezadługi https://www.imdb.com/title/tt6474236/ Wygląda solidnie, ale kwestie terroryzmu i polityki mówiąc delikatnie mnie średnio interesują Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Opublikowano 23 sierpnia 2020 3 godziny temu, Figaro napisał: Jest zamknięty. Daj znać wrażenia po pilocie. Laura... <3 Laura niesamowita kobieta Dobre, podobało mi się, będę oglądał dalej. Odpaliłem nawet drugi odcinek a tam znajomy aktor. Gra pilota wojskowego i niesamowicie cwaniaczy odkąd tylko przekroczył próg gabinetu Paula. Także no, dzięki za polecankę. 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Opublikowano 24 sierpnia 2020 W dniu 23.08.2020 o 12:39, Masorz napisał: Forumku decyduj szybko za mnie, jaki serial mam teraz zacząć oglądać? Najlepiej, żeby był na Netflix/Amazon Prime/HBO Go. Umbre (shadows na hbo zdaje sie) - cos ala sopranos tylko osadzone w rumunii xd niedawno chyba trzeci sezon wyszedl, dwa pierwsze wciagnalem na szybkosci albo jak masz ochote na prison drame to Wentworth jest bardzo spoczko, tylko nie ma tego na zadnej z trzech wymienionych platform streamingowycch Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 Syn marnotrawny - oglada ktos? Oceny całkiem wysokie, dawno zadnego procedurala nie ogladalem Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 17 września 2020 Opublikowano 17 września 2020 Broadchurch - Omatulu, jakie to dobre. Klimatyczne, wyważone, świetna muzyka, bardzo dobrzy aktorzy no i zagadka, która trzyma w napięciu do ostatniego odcinka. Czy 2 i 3 sezon trzymają fason? Jakieś podobne polecacie? 2 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 17 września 2020 Opublikowano 17 września 2020 11 minut temu, Rudiok napisał: Czy 2 i 3 sezon trzymają fason? O jezu, jeszcze jak. Trzeci jest najlepszy. Obejrzyj sobie The Missing, Wallandera i The Shadow Line. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 września 2020 Opublikowano 17 września 2020 Godzinę temu, Rudiok napisał: Broadchurch - Omatulu, jakie to dobre. Klimatyczne, wyważone, świetna muzyka, bardzo dobrzy aktorzy no i zagadka, która trzyma w napięciu do ostatniego odcinka. Czy 2 i 3 sezon trzymają fason? Jakieś podobne polecacie? Nokórwa. Perfekcyjne zakończenie. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 18 września 2020 Opublikowano 18 września 2020 Co polecacie obejrzeć na Netflixie? Kończę powoli BCS i zastanawiam się czy wejść w Peaky Blinders, czy może coś innego. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 18 września 2020 Opublikowano 18 września 2020 W Peaky Blinders wjeżdżaj śmiało. Popatrz sobie tutaj: 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 18 września 2020 Opublikowano 18 września 2020 Tym bardziej, że sezony są krótkie i można wszystkie 4 obejrzeć spokojnie w tydzień. 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 W dniu 18.09.2020 o 00:29, Masorz napisał: Nokórwa. Perfekcyjne zakończenie. Skończyłem i jestem bardzo kontent. Broadchurch wskakuje do mojego Top10, bo taki mix gry aktorskiej, emocji, dobrej historii, pięknych zdjęć i genialnej muzyki rzadko kiedy się trafia. Wielowymiarowe postacie, które są ludźmi z krwi i kości i mają swoje problemy a nie są kalkami robotów z holowood - tego mi brakuje w tej całej lawinie seriali jaką obecnie się nam serwuje. I tutaj Broadchurch wypada na 5+. Ostatnie 3 odcinki to siedziałem na krańcu kanapy. Finałowa rozmowa Beth z mężem przypomniała mi ładunkiem emocjonalnym ostatnie epizody Six Feet Under, a rozwiązanie zagadek z każdego sezonów przeżywa się niczym finał najlepszych książek Agathy Christie. Żałuję, że pewno już nie wrócą z kolejnym sezonem, ale może to i dobrze, bo w obecnej rzeczywistości mogliby za bardzo odejść od tego co stanowi o sile serialu. Amerykański remake pominę wymownym milczeniem 1 Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Obejrzałem za waszą namową ten broadchurch, potrafiłem jeden sezon dziennie do 6 rano trzaskać, petardinio. Polecicie coś w podobnych klimatach? W czymś podobnym grał może Tannet nie licząc remake. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 2 godziny temu, Wolny napisał: Obejrzałem za waszą namową ten broadchurch, potrafiłem jeden sezon dziennie do 6 rano trzaskać, petardinio. Polecicie coś w podobnych klimatach? W czymś podobnym grał może Tannet nie licząc remake. Może W pułapce? niepowtarzalny klimat, kiedyś na netflix go oglądałem, wrzuć jak znajdziesz coś ciekawego https://www.filmweb.pl/serial/W+pułapce-2015-753852 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 6 godzin temu, Wolny napisał: Obejrzałem za waszą namową ten broadchurch, potrafiłem jeden sezon dziennie do 6 rano trzaskać, petardinio. Polecicie coś w podobnych klimatach? W czymś podobnym grał może Tannet nie licząc remake. Podobny na zasadzie, że mamy dwójkę charyzmatycznych głównych bohaterów i wciągające oraz zaskakujące śledztwa. Polecam w cholerę! 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 7 godzin temu, Wolny napisał: Obejrzałem za waszą namową ten broadchurch, potrafiłem jeden sezon dziennie do 6 rano trzaskać, petardinio. Polecicie coś w podobnych klimatach? W czymś podobnym grał może Tannet nie licząc remake. Safe, The Stranger, również jak wyżej The Killing, Most nad Sundem, Top of the lake, Happy Valley, Hinterland. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) The Killing widziałem kiedyś, trochę przypomina Broadchurch. Spoiler Edytowane 5 stycznia 2021 przez Wolny Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 2 godziny temu, Rudiok napisał: Top of the lake Nie wiedziałem, że drugi sezon wyszedł cztery lata po pierwszym. Będzie chyba trzeba obejrzeć. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 The Office - ogladam od wczoraj i jestem juz na czwartym sezonie. Generalnie interesuje mnie jak sie rozwinie relacja miedzy Jim’em i Pam no oczywiscie jak ile razy bedzie tarl lacha z Dwight’a. Swietny sreial na byndż łocz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi