Square 8 547 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Ja jestem pod koniec szóstego, później drastycznie spada poziom? Ogólnie fajnie się ogląda, ale na Michaela to niekiedy nie mogę patrzeć. Parki > Biuro Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Kurła, ale obejrzał by sobie człowiek taki serial, podobny jak do Jericho, początek jakiejś tam wojny, ludność nic nie wie, jakaś tam pierwsza atomówka, takie peryferie życiowe mieszkańców małego miasteczka, no tak zajebiście to Jericho działało, ale na 2-ch sezonach pokończyli, bo była mała oglądalność, no ja się nie dziwię, bo z tego co pamiętam to był puszczany w późnych godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Może nie wiesz, ale jest 3 sezon Jericho w formie komiksu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Komiksy to mnie średnio tak ruszają, wolałbym jednak serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 21 hours ago, Square said: Ja jestem pod koniec szóstego, później drastycznie spada poziom? Ogólnie fajnie się ogląda, ale na Michaela to niekiedy nie mogę patrzeć. Parki > Biuro Majkel jest zdecydowanie najslabszym ogniwem. Z calej ekipy tylko on wyczynia i wygaduje przeokropne glupoty. Az dziw bierze, ze wiekszych konsekwencji nie ponosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 Wróciłem do Parków, bo są na Amazonie i o ile wracając do HIMYM, Friendsów czy The Office czasem jest mocny cringe to tutaj jest ponadczasowe złoto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 16 godzin temu, Faka napisał: Komiksy to mnie średnio tak ruszają, wolałbym jednak serial. Chodziło mi o to, że tam masz dokończenie tej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 23 hours ago, Square said: Ja jestem pod koniec szóstego, później drastycznie spada poziom? Ogólnie fajnie się ogląda, ale na Michaela to niekiedy nie mogę patrzeć. Parki > Biuro Co to sa Parki? Skrot jakiegos tytulu cy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 Parks and Recreation Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Oglądam sobie serial bones i nawet jest fajny - dużo humoru, ciekawi bohaterowie, ale jedno mnie nurtuje. Przy bliższych ujęciach na twarz Temperance jej oczy wyglądają jak by miała się zaraz rozpłakać, czy to jest jakiś konkretny zabieg serialowy, czy mi się po prostu wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 (edytowane) Ostatnio na PrimeVideo wpadł mi serial "Cyd Waleczny", trochę przypadkiem bo coś miałem obejrzeć, ale jako że lubię t produkcje historyczne to dałem szansę. Od razu napiszę że byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Produkcja na wysokim poziomie zarówno kostiumowo, scenografia jaki trzeba przyznać że sceny walki robią niezłe wrażenie. Nie brakuje intryg, zwrotów akcji aktorzy też nieźle wypadają. Jeżeli ktoś oczekuje rozrywki i lubi tego typu produkcje to warto obejrzeć. Są cycki, krew i walka czego chcieć więcej? Edytowane 3 lutego 2021 przez Dalhi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scythe 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Znacie jakiś dobry serial dokumentalny w stylu "Making a Murderer" albo "The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 'American Murder: The Family Next Door'. Na Netfluniu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Resident Alien bardzo mi przypadł do gustu. Serial ma swój specyficzny humor, a Tudyk jako kosmita próbujący udawać człowieka jest tu genialny. Końcówka czwartego odcinka jak na razie sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Obejrzal ktos cale Shameless (US)? Jak sie prezentuje poziom na przestrzeni sezonow? Bo troche ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 1 hour ago, Dahaka said: Obejrzal ktos cale Shameless (US)? Jak sie prezentuje poziom na przestrzeni sezonow? Bo troche ich jest Ja obejrzałem chyba do 6 sezonu i w sumie była to dobra jazda i dużo śmiechu. Jednak było to dość dawno i dzisiaj bym już nie wrócił. Polecam włączyć i pooglądać. Jak się spodoba to później jest na równym poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 nie widzę tematu o "raised by wolves" który obejrzałem ostatnio (seson1) i jestem zachwycony... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 On 2/16/2021 at 1:04 PM, Scythe said: Znacie jakiś dobry serial dokumentalny w stylu "Making a Murderer" albo "The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst" ? Night Stalker i Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel. Oba sa spoko, mozna obejrzec. On 1/6/2021 at 5:16 PM, Faka said: Kurła, ale obejrzał by sobie człowiek taki serial, podobny jak do Jericho, początek jakiejś tam wojny, ludność nic nie wie, jakaś tam pierwsza atomówka, takie peryferie życiowe mieszkańców małego miasteczka, no tak zajebiście to Jericho działało, ale na 2-ch sezonach pokończyli, bo była mała oglądalność, no ja się nie dziwię, bo z tego co pamiętam to był puszczany w późnych godzinach. Jest tego troche, osobiscie polecam thriller Suma Wszystkich Strachow jak chodzi o atomowki. W sumie mozesz wygooglowac seriale i filmy postapokaliptyczne albo z bronia nuklearna Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 21 godzin temu, Kazub napisał: nie widzę tematu o "raised by wolves" który obejrzałem ostatnio (seson1) i jestem zachwycony... Jestem w trakcie. Dzisiaj wleci 8my epizod i jak dotąd jest dobrze a myślałem, że się zawiodę. Gdzieś w sieci słyszałem, że jest przeintelektualizowany i historia nie trzyma się kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 pierwsze 3 odcinki były fascynujące (1 i 2 wyreżyserował ridley scott). odcinki w połowie gromadzą więcej wątków i nie są już tak spójne. ostatnie są już bardziej klarowne i nadają kierunek, w jakim ma to iść. całość jest produkowana przez scotta i podejmuje wątki z prometeusza między innymi. amanda collins grająca matkę jest nie-sa-mo-wita. Cytat Gdzieś w sieci słyszałem, że jest przeintelektualizowany i historia nie trzyma się kupy. ja kiedyś przeczytałem w sieci, że ziemia jest płaska. Spoiler nie uwierzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Serial obejrzałem. Był dobry i nawet momentami bardzo a potem wydarzyło się ostatnie 10 minut finału i moja twarz przybrała taki wyraz - 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 ośmiele sie zapytac, chodzi o..... Spoiler węża, przebicie jądra czy oba ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Wszystko co tam się, za przeproszeniem, odjebało. A szkoda, bo przez dłuższy moment miałem teorie związane trochę z powieścią Solaris. Teraz już nie wiem nawet co wziął scenarzysta przy pisaniu tej końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Serial pozostawia zbyt dużo pytań bez odpowiedzi i do tego ta końcówka XD naprawdę X D ale ogólnie można obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 25 września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 września 2021 Obejrzalem pierwszy sezon Hanny. Choreografia walk i same starcia czasem sa tak glupie, ze az lapie sie za glowe. Opoznienia i nastwianie sie sa zbyt widoczne. Cala reszta moze byc. Tesknie za szpiegowsko-agenciarskim tematem, a tut wsystko jest na tyle dobrze napisane, ze mozna sie wciagnac. Z tym ze pierwszy sezon oparty jest na filmie. Drugi pewnikiem straci na konsystencji, ale skoro juz sie wciagnalem to polece wszystko. Obym sie nie zawiodl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi