Opublikowano 14 lutego 201312 l Miażdży to The Wire, Sporanos czy Breaking Bad, Wallander czy House of cards, więc nie nadużywaj takich przymiotników w odniesieniu do średnich produkcji telewizji kablowych z łaski swojej. Person of Interest jest na stacji publicznej. Seriale nad którymi się spuszczasz to te na kablowych. Możecie hejtować Losta, rozumiem to, ale dalej żadna produkcja nie dorównała mu w kwestii społeczności, żaden nie był takim happeningiem, wydarzeniem, czymś nad czym ludzie dyskutowali, kłócili się, pisali dziesiątki postów, teorii. Wystarczy zobaczyć ilość postów w dziale Lostowym na fpe. Mnie też rozczarował koniec, zyebali na całej linii i przepuścili okazję na zapisanie się złotymi literkami w historii filmów. Teraz będzie jedynie pamiętany za chu.jowy finał. Call of duty też ma duża społeczność, postów na forum też sporo (nawet mają oddzielne subforum) i co teras? Call of Duty miażdży! :potter:
Opublikowano 23 lutego 201312 l Pierwszy odcinek drugiego sezonu Black Mirror był dobry, ciekawy, chociaż pewnie się 'Caprica' trochę naoglądali Ale drugi ep to już jest strzał w mordę, czegoś tak oryginalnego i w sumie dołującego się na codzień nie ogląda. 10/10, szukam szczęki w piwnicy. Najlepiej w ogóle nie wiedzieć o czym to jest i odpalać.
Opublikowano 28 lutego 201312 l Autor zna ktoś jakieś dobre poręczne miejsce w globalnej sieci world wide web gdzie można sobie odznaczać co się widziało z seriali konkretnie sezony i odcinki ew. oceniać itd? coś jak psychofani chińskich bajek mają. bo już się gubię troszku...
Opublikowano 1 marca 201312 l zna ktoś jakieś dobre poręczne miejsce w globalnej sieci world wide web gdzie można sobie odznaczać co się widziało z seriali konkretnie sezony i odcinki ew. oceniać itd? coś jak psychofani chińskich bajek mają. bo już się gubię troszku... http://trakt.tv/ można nawet scroblować odcinki xD
Opublikowano 1 marca 201312 l Pierwszy odcinek drugiego sezonu Black Mirror był dobry, ciekawy, chociaż pewnie się 'Caprica' trochę naoglądali Ale drugi ep to już jest strzał w mordę, czegoś tak oryginalnego i w sumie dołującego się na codzień nie ogląda. 10/10, szukam szczęki w piwnicy. Najlepiej w ogóle nie wiedzieć o czym to jest i odpalać. Dzięki, nie wiedziałem że jest drugi sezon, dobre te dwa epy.
Opublikowano 1 marca 201312 l Wyszedł też już trzeci odcinek, który jest chyba najsłabszym z 2. sezonu.
Opublikowano 6 marca 201312 l Nie wiem czy ktoś ogląda Clone Wars, ale końcówka poprzedniego sezonu i odcinki z ta samą postacią z tego sezonu są lepsze niż cała nowa trylogia filmów. Ogólnie 4 i 5 sezon prawie całe trzymają bardzo wysoki poziom. Edytowane 6 marca 201312 l przez Hela
Opublikowano 9 marca 201312 l Zastanawiałem się czy się za to zabierać od paru dni i właśnie mnie przekonałeś. Pierwszy sezon się zasysa. Jak będzie słabe to Cię znajdę. Edytowane 9 marca 201312 l przez Gość
Opublikowano 9 marca 201312 l Pierwszy jest najsłabszy zarówno pod względem animacji, którą dopiero dopracowywali jak i pod względem merytorycznym, ale czym dalej tym zdecydowanie lepiej.
Opublikowano 9 marca 201312 l Czyli co? Mogę spokojnie odpuścić pierwszy sezon i jechać dalej? Zorientuję się co i jak? Bo też myślę nad oglądaniem tego.
Opublikowano 9 marca 201312 l Obejrzałbym jednak wszystko. Chyba, że masz bardzo mało czasu wolnego, to wtedy przeczytaj skrót na jakiejś wiki i zacznij od drugiego. Ale licz się z tym, że poznawanie Ahsoki i jej relacje z Anakinem i resztą ci umkną.
Opublikowano 11 marca 201312 l Pod pod postem, ale - dobry moment wybraliście żeby zacząć, bo Disney postanowił serię skasować... http://starwars.com/news/a-new-direction-for-lucasfilm-animation.html
Opublikowano 18 marca 201312 l Wynalazłam ostatnio w internecie serial 22 (odcinki) "Inwazja" i pytam się, czy jest więcej takich gdzieś jeszcze, na które muszę trafiać przypadkiem?!? Zwracam się szczególnie do kolegi Masorza, który to te różne SyFy wciaga jak odkurzacz. Zwracam się więc i proszę o jeszcze jakiś tytuł w tych klimatach, chociaż jeden, gdzie nie będzie nudy, bylejakości i który też wciągnie jak odkurzacz. (Proszę.) I nie chodzi mi o te wszystkie gnioty z przewidywalnym ciągiem wydarzeń i dłużyznami, ja nie wiem czy komuś podobał się np. Flash Forward, ale ja nie mogę dokończyć 2 odcinka, bo usypiam, masakra! Wymiękam od przeciągania akcji w nieskończoność i tandetne nic się nie dzieje, bo trzeba posłodzić jakiejś dópie/ dópasowi przez 2/3 odcinka. Masorzu lub kto inny poratuj. Te lepsze i znańsze obejrzałam, chodzi mi o te mało popularne, ale dobre. Edit: czy Surface jest coś warte, czy strata czasu i muminki? Edytowane 18 marca 201312 l przez ogicool
Opublikowano 18 marca 201312 l Surface nie oglądałem, ale ma przyzwoite opinie, to można zaryzykować. Co do innych to zaraz pomyślimy.
Opublikowano 18 marca 201312 l No, liczę na Ciebie. Oglądałeś Bastion? Polecasz? Edytowane 18 marca 201312 l przez ogicool
Opublikowano 18 marca 201312 l Jeżeli o to chodzi - http://www.filmweb.pl/serial/Bastion-1994-33600 to nie.
Opublikowano 18 marca 201312 l Tak, o ten. Dzięki.Wiesz, jak coś ciekawego się przypomni, to wiesz...
Opublikowano 18 marca 201312 l Jericho, Doctor Who (ale to pewnie widziałeś), Babylon 5, Continuum, The Ray Bradbury Theater, Primeval, The Outer Limits, Firefly, Torchwood, Farscape.Wszystkie Star Treki obejrzałeś?
Opublikowano 19 marca 201312 l Dzięki za dobre chęci, część z wymienionych oglądałam/próbowałam, ale Babylon 5, Firefly to nie daje rady, nie chodzi mi też o typ Farscape, bardziej klimatyczne kino s-f, bez rozmachu, ale s-f, a nie jakies bajki. Wiem, że część foruma i pół planety może mnie za to znienawidzić, ale za Star Treka nawet się nie chwytam. Edit: Resztę obczaję. Dr Who to legenda. Edytowane 19 marca 201312 l przez ogicool