Masorz 13 187 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nie jest w ogóle powiązany. Opiera się tylko na nich. Zaraz 5 odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Fargo, Appropriate Adult, Rubicon, może jeszcze The Corner? obejrzałem, dobre w (pipi), polecam dalej. Dziś poczytałem dużo o tych morderstwach, a McNulty swietnie zagrał, aktualnie oglądam też the wire i fajny kontrast roli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ktoś ogląda Peaky Blinders? warto zbadać? Anglia, gangsterka, nawet Tom Hardy - może być ciekawie. http://www.filmweb.pl/serial/Peaky+Blinders-2013-680981 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 w jakich to czasach przyszło nam żyć: http://gadzetomania.pl/57045,telewizje-puszczaja-seriale-w-przyspieszonym-tempie-zeby-wcisnac-wiecej-reklam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 @Banny Jest nawet temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Co lepiej zacząć - The Strain czy Leftovers? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ermund 107 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Leftovers zdecydowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tak jak pisze Ermund i czekam jeszcze na ostateczny głos Teksona, który przypieczętuje jedyny rozsądny wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) oczywiście, że leftovers. na the strain była podjara, ale w ostatecznym rozrachunku to takie 6/10. lepiej książki poczytać, w ostateczności komiksy. Edytowane 3 Marca 2015 przez tk___tk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Okazało się, że oglądałem 10 odcinków The Strain, więc dokonczyłem dzisiaj to i zaczynam Leftovers. Mam nadzieję, że będzie dobre!! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Z nudów obejrzałam Revolution, lubię G. Esposito, który tu gra Toma Neville'a i to jest chyba jedyna ciekawa postać w serialu. Postapokaliptyczny świat i wszelkie oklepane konwenanse z tym związane, poza tym trochę śmiesznych, banalnych motywów obyczajowych pod mało wymagającą publikę (?). Myślałam, że Jacob z Lostów będzie miał jakaś wiekszą rolę, ale niestetyż. Nie ma kontynuacji, ale serio z nudów da się obejrzeć. Edytowane 6 Marca 2015 przez ogicool Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 ktos oglada americans? fx, dobre oceny. warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Świetny serial i klimat. Jeżeli lubisz szpiegowskie akcje w starym stylu to tutaj jest ich pełno + bardzo dobra główna para aktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Widział ktoś Empire (Fox) ? Jest już cały pierwszy sezon, soundtrack podbija Billboarda, może być ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ogląda ktoś Fortitude? Rzecz się dzieje na dalekiej północy na terenie małego miasteczka górniczego. Serial zaczyna się w momencie w którym kończy się noc polarna, nadchodzi odwilż. Dwójka dzieciaków znajduje dobrze zachowane ciało mamuta, okoliczne zwierzęta dostają (pipi)ca (kanibalizm, poronienia zdeformowanych płodów), a samo miasteczko ma zostać atrakcją turystyczną. Bohaterowie to mieszanina ludzi z całego świata, którzy z różnych powodów wylądowali w takim, a nie innym miejscu. W rolach głównych brat Walthera White'a (miejscowy szeryf) i Stanley Tucci (detektyw przysłany z kontynentu w celu wyjaśnienia pewnej sprawy). Dobry klimat, świetni główni bohaterowie i raczej konsekwentna fabuła (miejscami mocno naiwna, ale nie takie rzeczy człowiek potrafi przełknąć). Ponawiam apel o oglądanie Olive Kitteridge. Dawno nie widziałem nic AŻ tak dobrego w TV (chyba tylko the Wire osiąga podobny poziom, ale to nie mini serial i zupełnie inne klimaty). McDormand i Jenkins powinni dostać po 3 Oskary, 5 Złotych Globów i 6 Palm za swoje kreacje. Trochę mi to "komediowym" Jarmuschem pachnie. 11/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 no pisałem o tym, ale jeszcze nie widziałem. w obsadzie jeszcze babka z oryginalnego the Killing. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 695 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Fortitude póki co zaskoczenie, dobry klimat i tajemnica. Serial wkracza w decydującą fazę i oby dobrze z tego wybrnęli. Obejrzał już kto całe Bloodline? Obsada pierwsza klasa, więc pytam czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ogląda ktoś Fortitude? Rzecz się dzieje na dalekiej północy na terenie małego miasteczka górniczego. Serial zaczyna się w momencie w którym kończy się noc polarna, nadchodzi odwilż. Dwójka dzieciaków znajduje dobrze zachowane ciało mamuta, okoliczne zwierzęta dostają (pipi)ca (kanibalizm, poronienia zdeformowanych płodów), a samo miasteczko ma zostać atrakcją turystyczną. Bohaterowie to mieszanina ludzi z całego świata, którzy z różnych powodów wylądowali w takim, a nie innym miejscu. W rolach głównych brat Walthera White'a (miejscowy szeryf) i Stanley Tucci (detektyw przysłany z kontynentu w celu wyjaśnienia pewnej sprawy). Dobry klimat, świetni główni bohaterowie i raczej konsekwentna fabuła (miejscami mocno naiwna, ale nie takie rzeczy człowiek potrafi przełknąć). Ponawiam apel o oglądanie Olive Kitteridge. Dawno nie widziałem nic AŻ tak dobrego w TV (chyba tylko the Wire osiąga podobny poziom, ale to nie mini serial i zupełnie inne klimaty). McDormand i Jenkins powinni dostać po 3 Oskary, 5 Złotych Globów i 6 Palm za swoje kreacje. Trochę mi to "komediowym" Jarmuschem pachnie. 11/10. Kulega na innym forumku się ogromnie spuszcza nad Fortitude, więc tym samym zmusiłeś mnie do obejrzenia. A Olive Kiterigde czeka prawilnie na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 X-Files jest chyba tak stary że nie ma nawet swojego tematu czy jestem tak upośledzony że nie umiem znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Starość nie radość http://www.psxextreme.info/topic/84362-z-archiwum-x/ Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/user/jakbyniepaczec/featured całkiem udany kanał o serialach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 W tym tygodniu zaczalem ogladac 12 monkeys i ... poki co jestem bardzo zadowolony, jedyny zgrzyt mam z aktorka ktora gra Cassie, jakos jej nie trawie, ale pomijajac ten maly zgrzyt, cala reszta cacy, swietny klimat, ciekawe postacie oraz swietnie poprowadzony watek, wszystko ladnie sie zazębia z kazdym odcinkiem, oby tak dalej. Rzadko mi sie to zdarza w serialach ale na chwile obecna kibicuje calym moim kamiennym serduszkiem antagonistom. Czekam na final a zaraz po nim pora na rozpoczecie serialu Fringe ktory jakos do tej pory mi umykal, ale pierwszy odcinek calkiem mnie nakrecil Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 fringe warto przeboleć pierwszy sezon z typowym monster of the week i dokopać się do momentu kiedy na dobre rozkręca się pokręcony wątek główny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A później zapomnieć o dwóch ostatnich sezonach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Chyba oszalałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi