Skocz do zawartości

Ogólne rozważania serialowe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 124,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To był strzał bo generalnie to nie oglądam.

Spróbuj sleepy hollow ale cudów się nie spodziewaj.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Skończyłem nowy, trzeci sezon Most nad Sundem (Bron Broen). Główny wątek mnie trochę znudził pod koniec, jest on słabszy od tego z pierwszego (wg mnie najlepszego) sezonu. Może dlatego, że ostatnio trochę przejadły mi się kryminały.

Sezon utrzymuje poziom dzięki nowemu partnerowi Sagi, Henrikowi jak się okazuje prześladuje go przeszłość, nie będę spoilerował. Henrik wnosi sporo świeżości i jest znacznie ciekawszy od dobrego wujka, ciepłego kluchy Martina z dwóch pierwszych serii. Mocno żałuję, że wątek Henrika nie został mocniej pociągnięty, ale może stanie się to w czwartym sezonie, to byłby strzał w 10.

Edytowane przez Pure Bladestone

Opublikowano

W pierwszym etapie odpadł (wypisywanie na yt typów). Dziwne, 3 sezon 9/10.

Opublikowano

Tak

Opublikowano

ktos widzial tego the man in the high castle?

Tak, polecam gorąco.

8+/10.

Opublikowano
  • Autor

teraz widziałem wyszło jakieś this is deutchland, dobre to?

Opublikowano

4 pierwsze odcinki The Expanse są już w necie. O-M-G. Aż nie poznaję SyFy. Praktycznie wszystko gra w tym serialu. Właśnie takiego serialu sci-fi oczekiwałem i spodziewałem się po przeczytaniu książek. Oglądać i nie gadać.

Opublikowano

Tak.

4 pierwsze odcinki The Expanse są już w necie. O-M-G. Aż nie poznaję SyFy. Praktycznie wszystko gra w tym serialu. Właśnie takiego serialu sci-fi oczekiwałem i spodziewałem się po przeczytaniu książek. Oglądać i nie gadać.

Tak jak piszesz, Syfy znowu zaskakuje.

Przecież jak to się rozwinie to jest szansa na WIELKI serial.

Jestem po 3 odcinkach i chcę więcej.

Punisher se fajną grzywkę zapuścił.

Opublikowano

:cool::lapka:

Poczekaj aż obejrzysz 4 odcinek. I zwracaj uwagę co się dzieje z arką, którą chcą wysłać do innego układu. Jeżeli SyFy nie zacznie dodawać jakiś swoich durnych wątków tylko będą trzymać się książki to będzie moc.

Opublikowano

No, znajac syfy po drugim/trzecim sezonie zrobia cancel, SYFY STYLE :beksa:

Opublikowano

:cool::lapka:

Poczekaj aż obejrzysz 4 odcinek. I zwracaj uwagę co się dzieje z arką, którą chcą wysłać do innego układu. Jeżeli SyFy nie zacznie dodawać jakiś swoich durnych wątków tylko będą trzymać się książki to będzie moc.

To w takim razie o Arce jest pewnie w czwartym odcinku bo niczego podobnego nie zauważyłem.

Opublikowano

Podejrzewam, że ten temat ostatecznie zostawią na 2 i 3 sezon a teraz jedynie dadzą wprowadzenie. Książek z serii Expanse jest obecnie 5 (6 będzie za jakiś czas wydana) więc jeżeli będą dobre wyniki oglądalności to serial będzie w stanie dociągnąć do 7-8 sezonów minimum. A jeżeli go SyFy wywali z ramówki to pewnie Netflix chętnie go przejmie, bo książki są bardzo popularne (poleca je nawet George R.R. Martin).

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Oglądał ktoś na forumku może drugi sezon tego

the-affair-poster.jpg?w=670

?

Kompletnie zapomniałem o tym serialu a widzę, że już cały nowy sezon zdążył wyjść.

I dlatego moje pytanie, bo mimo, że pierwszy był spoko, to nie jest to mój typ serialu i wolę przeczytać jakąś pozytywną opinię.

Opublikowano

jezeli to sa usta tej paskudy z Luthera to NOW FOCKING WAY IM WATCHING IT BITCH

jej morda powinna byc ocenzurowana

Opublikowano

jezeli to sa usta tej paskudy z Luthera to NOW FOCKING WAY IM WATCHING IT BITCH

jej morda powinna byc ocenzurowana

Tak, to jest Ruth Wilson i jest piękna.

• 2 tygodnie później...