El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Making a murderer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Making a murderer Że ja o tym nie słyszałem. Dzięki, już oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Oglądał ktoś serial Utopia? Tematu jakoś nie widziałem a ponoć bardzo dobry serial. Wczoraj nawet leciał pierwszy odcinek na TVP Kultura, dziś o 00:20 powtórka. Kolejny odcinek w przyszłą sobotę o 22:30 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja obejrzałem na bieżąco pierwszy sezon a drugiego tylko 3 odcinki i jakoś nie mogę się zabrać za resztę. Bardzo dobry serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 ja nie, ale zaczalem tydzien temu pierwszy sezon american horror story i jest mocno ok. ogromny plus za to, ze kazdy ep trzyma w napieciu od poczatku do konca + serial jest dosc brutalny. no i ta Viv <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 To poczekaj na drugi, najlepszy sezon <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 No po drugim można przestać oglądać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Oglądał ktoś serial Utopia? Tematu jakoś nie widziałem a ponoć bardzo dobry serial. Wczoraj nawet leciał pierwszy odcinek na TVP Kultura, dziś o 00:20 powtórka. Kolejny odcinek w przyszłą sobotę o 22:30 na poczatku fajne z czasem nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Making a murderer Jestem na tak. Nie obejrzałem jeszcze całego (6 ep) i chociaż od początku czuć tendencyjność narracji, to w świetle podanych faktów trudno odnieść wrażenie, że jest to niewłaściwe ze strony twórców. Oczywiście zmontowano to tak, żeby budować napięcie u widza, pewne fakty z początku pomijając, by później do(pipi)ać na sali sądowej czymś, co według chronologii powinno być ujawnione wcześniej. Montażysta jest bogiem (weźmy pod uwagę ile materiału wchodzi w skład tego serialu), a panie od scenariusza boginiami. Intryga wydaje się tak nieprawdopodobna, że gdybyśmy nie oglądali prawdziwych wydarzeń, to moglibyśmy nie uwierzyć, że ktoś wymyślił coś tak posranego. Oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Making a murderer Jestem na tak. Nie obejrzałem jeszcze całego (6 ep) i chociaż od początku czuć tendencyjność narracji, to w świetle podanych faktów trudno odnieść wrażenie, że jest to niewłaściwe ze strony twórców. Oczywiście zmontowano to tak, żeby budować napięcie u widza, pewne fakty z początku pomijając, by później do(pipi) na sali sądowej czymś, co według chronologii powinno być ujawnione wcześniej. Montażysta jest bogiem (weźmy pod uwagę ile materiału wchodzi w skład tego serialu), a panie od scenariusza boginiami. Intryga wydaje się tak nieprawdopodobna, że gdybyśmy nie oglądali prawdziwych wydarzeń, to moglibyśmy nie uwierzyć, że ktoś wymyślił coś tak posranego. Oglądać! Ja już jestem po 10 odcinkach i do tej pory nie mogę się pozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Shadowhunters lajtowe kino+ jest na czym oko zawieśić. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Sprawdziłem w google co to i .... ja (pipi)e masz 1000 lepszych seriali po co takie (pipi) oglądać ? W ciagu ostatnich 2 miesięcy obejrzałem /oglądam nowe seriale np show me a hero, mozart in the jungle, expanse, limitless, hand of god, kingdom czy bilions. Polecam wszystkie. A dla ciebie wojtas shannara chronicles. Nie oglądałem ale myślę że twój target. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wyczuwam srogie guwno w tym Shadowhunters po zapoznaniu się z tym na IMDb. Masz Wojtas serial na podobnym poziomie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Making a murderer o jenysiu jakie to je dobre, 2 i 3 odcinek ogladalem z taka mina zaraz zabieram sie za 6 ep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Z braku laku zarzuciłem ale co czarnula tam jest to nie mam pytań za pasem nowy sezon Vikinga! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Właśnie skończyłem trzy seriale Galavant - mam nadzieję, że będzie trzeci sezon The Expanse - drugi sezon w 2017 Making a Murderer - nie czytałem na ten temat, ale mam nadzieję, że będzie drugi sezon z jakąś inną sprawą (znowu będę się wku(pipi)ać) Wszystkie seriale polecam z całego serducha. Edytowane 5 Lutego 2016 przez Daniel_reyes Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Sense8 moze Ktos ogladal? Podobno rewelka jak sie rozkreci, ale wole sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 making a murderer - ja pie.rdole. paznokcie obzarte do konca. kusilo sprawdzic wikipedie w trakcie, ale nie chcialem psuc sobie zabawy. netflix krule. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=64gUEBaIiLc&feature=youtu.be ciekawie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 1 odcinek nawet spoko, zasmialem sie kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Making a murderer Jestem na tak. Nie obejrzałem jeszcze całego (6 ep) i chociaż od początku czuć tendencyjność narracji, to w świetle podanych faktów trudno odnieść wrażenie, że jest to niewłaściwe ze strony twórców. Oczywiście zmontowano to tak, żeby budować napięcie u widza, pewne fakty z początku pomijając, by później do(pipi) na sali sądowej czymś, co według chronologii powinno być ujawnione wcześniej. Montażysta jest bogiem (weźmy pod uwagę ile materiału wchodzi w skład tego serialu), a panie od scenariusza boginiami. Intryga wydaje się tak nieprawdopodobna, że gdybyśmy nie oglądali prawdziwych wydarzeń, to moglibyśmy nie uwierzyć, że ktoś wymyślił coś tak posranego. Oglądać! Making a murderer Jestem na tak. Nie obejrzałem jeszcze całego (6 ep) i chociaż od początku czuć tendencyjność narracji, to w świetle podanych faktów trudno odnieść wrażenie, że jest to niewłaściwe ze strony twórców. Oczywiście zmontowano to tak, żeby budować napięcie u widza, pewne fakty z początku pomijając, by później do(pipi) na sali sądowej czymś, co według chronologii powinno być ujawnione wcześniej. Montażysta jest bogiem (weźmy pod uwagę ile materiału wchodzi w skład tego serialu), a panie od scenariusza boginiami. Intryga wydaje się tak nieprawdopodobna, że gdybyśmy nie oglądali prawdziwych wydarzeń, to moglibyśmy nie uwierzyć, że ktoś wymyślił coś tak posranego. Oglądać! Ja już jestem po 10 odcinkach i do tej pory nie mogę się pozbierać Making a murderer o jenysiu jakie to je dobre, 2 i 3 odcinek ogladalem z taka mina zaraz zabieram sie za 6 ep making a murderer - ja pie.rdole. paznokcie obzarte do konca. kusilo sprawdzic wikipedie w trakcie, ale nie chcialem psuc sobie zabawy. netflix krule. Kończę drugi odcinek i cała ta intryga zaczyna mnie mega wciągać. Najpierw myślałem, że co odcinek będzie inna sprawa, no bo przecież Avery tyle wycierpiał, 18 lat straconego życia na darmo i wreszcie wyszedł a tu się chyba okaże, że cały sezon jest wokół jego postaci. Ciekawe co oni tam upchali w pozostałych 8 odcinkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Namowiliscie mnie. Dzis ruszam 1 epkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) making a murderer - wciągnąłem wczoraj w całości bo nie mogłem się oderwać i chciałem (musiałem ) znać koniec tej storki...temat jest twardy jak sku.rwy i syn i im dalej tym robi się bardziej ciężkostrawnie...dosłownie, przy którymś epie rozbolał mnie brzuch i stwierdziłem że nie chcę żyć na tej planecie...dawno nie widziałem czegoś tak niepokojącego a tu mnie rzeczywiście ruszyło... produkcje netflixa to dla mnie teraz znaczek jakości taki jak HBO...wszystko spasowane idealnie, mocna storka, forma i jeszcze ten otwierający theme...miodzio teraz oczywiścię drążę temat i chcę wiedzieć jak najwięcej, widzę że na necie są ostre dyskusje na temat tej storki i też mam jedno ale twórcy pokazali tak naprawdę tylko jedną stronę jako jedyną słuszną prawdę i ogladając byłem przekonany że Steven oraz Brendan są niewinni, natomiast po poczytaniu trochę w necie nowego info (np to http://www.pajiba.com/netflix_movies_and_tv/is-steven-avery-guilty-evidence-making-a-murderer-didnt-present.php) które ciągle wypływa już taki pewny nie jestem...poszedłbym dalej i pochwalił netflixowych twórców za świetne zmanipulowanie widza...heh ten serial zrobił ze mnie cynicznego i nieufnego, no dzięki bardzo. Edytowane 8 Lutego 2016 przez nero2082 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ściągam i ja. Mam nadzieje, że nie przehajpowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Obejrzałem ostatnio oba te seriale Making a murderer i The Jinx. Można obejrzeć, miejscami dosyć ciekawe. Jednak zdecydowanie za długie. Zwłaszcza MaM można było spokojnie upchnąć w 5-6 odcinków. Poza tym pokazane zbyt stronniczo. W takim sensie, że od samego początku widz jest przekonany o racji jednej ze stron. Podejrzewam, że w rzeczywistości ta rodzina to były ekstremalne patusy a nie miły i potulny niewinnie skazany gość. Większość pewnie zna w otoczeniu podobnych ludzi i gdyby ich wsadzili w ten sposób to nie byłoby ich szkoda nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi