Gość _Be_ Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 Dziękuję bardzo za wszystkie propozycje. Banshee już widziałam, House of Cards nie wątpię, że świetny serial, ale tematyka mnie nie pociąga. The Expanse wygląda ciekawie, jednak poczekam na więcej sezonów. Biorę Narcos, The Leftovers i Raya Donovana. Sprawdź też pierwszy sezon True Detective, The Killing amerykańskie, The Knick, Making a Murderer, Broadchurch oraz Fortitude. Cytuj Odnośnik do komentarza
fejz 2 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 Polecam serial Preacher fanom lekkich horrorów z klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Jeszcze zeszłoroczne Humans jest całkiem niezłe. Takie dość lekkie sci-fi o androidach z wyczuwalną nutką brytyjskości, że tak powiem. Niedługo chyba kolejny sezon. Edytowane 3 sierpnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 http://bloody-disgusting.com/news/3402028/heres-marilyn-manson-wgnas-salem/ MM w jakimś serialu Salem, strasznie lubię gościa, ten serial fajny jest, warto nadrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 Milan trailery w nowosciach wrzuciłem a serial jak najbardziej warto obcykać. W 2gim sezonie nawet Xena się pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Jak to jest u was z serialami które wam się strasznie podobały? Robicie po, powiedzmy, dwóch-trzech latach re-watch, czy wolicie zostawić ten serial w dobrych wspomnieniach, bez powracania do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Właśnie ponownie oglądam Star Trek: TNG w wersji Bluray. Po nim czas będzie na Deep Space 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Jak to jest u was z serialami które wam się strasznie podobały? Robicie po, powiedzmy, dwóch-trzech latach re-watch, czy wolicie zostawić ten serial w dobrych wspomnieniach, bez powracania do niego? Ja robię czasem. Ostatnie rewatche to była Battlestar Galactica (razem z filmami uzupełniającymi serial) a w tym roku pod wpływem Better Call Saul obejrzałem ponownie Breaking Bad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 The Wire ogladałem kilka razy, to samo The Shield i Rodzine Soprano. Na reszte mi szkoda czasu i wole na bieżąco nowe oglądać a i tak mam spore zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 Obejrzałem pilot tego serialu z JCVD i jakieś takie to no niewiem.... conajwyzej mocno średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 Skończyłem dzisiaj 11.22.63 - bardzo dobra seria z kilkoma lekko dłużącymi się elementami. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Ostatnio skończyłem oglądać Wrecked. Jest to parodia serialu LOST i jak na parodię to całkiem, całkiem. Do obiadu idealne. Z czego co się orientuje to na kanale TNT figuruje pod tytułem 'Rozbici' Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Jak to jest u was z serialami które wam się strasznie podobały? Robicie po, powiedzmy, dwóch-trzech latach re-watch, czy wolicie zostawić ten serial w dobrych wspomnieniach, bez powracania do niego? Ja obecnie ponownie oglądam Sześć stóp pod ziemią. Obok Sopranosów i The Wire najlepszy serial. Od niedawna oglądam również Zagubionych, więc do jesieni mam co obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 skonczylem pierwszy sezon i wczoraj obejrzałem 1 odcinek drugiego House of Cards. Ależ to jest dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 A ja wróciłem do Breaking Bad, ogląda się wybornie. No i stosunek akcji do długości odcinka jest rzadko spotykany w innych przegadanych produkcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Za chwilę wrzesień, a więc kolejny sezon serialowy się zaczyna. Warto więc wiedzieć co i kedy zostanie emitowane oraz jakie ciekawe nowości nas czekają tej jesieni. SIERPIEŃ Tuesday, August 23 Halt and Catch Fire (AMC, 10 pm) Sunday, August 28 The Strain (FX, 10 pm) Wednesday, August 31 You’re The Worst (FXX 10 pm) WRZESIEŃ Friday, September 2 Narcos (Netflix) Monday, September 5 Mary + Jane (MTV, 10 pm) Loosely Exactly Nicole (MTV, 10:30 pm) Tuesday, September 6 Top Pick: Atlanta (FX, 10 pm) From Dusk Till Dawn (El Rey, 9 pm) Queen Sugar (OWN, 10 pm) StartUp (Crackle) Thursday, September 8 Better Things (FX, 10 pm) Friday, September 9 Quarry (Cinemax, 10 pm) One Mississippi (Amazon) Sunday, September 11 Masters of Sex (Showtime, 10 pm) Top Pick: Son of Zorn (FOX – after NFL Doubleheader) Wednesday, September 14 South Park (Comedy Central, 10 pm) American Horror Story (FX, 10 pm) Blindspot (NBC, 10 pm) Documentary Now! (IFC, 10 pm) Friday, September 16 Fleabag (Amazon) Z Nation (Syfy, 8 pm) High Maintenance (HBO, 11 pm) Monday, September 19 Gotham (FOX, 8 pm) The Big Bang Theory (CBS, 8 pm) Kevin Can Wait (CBS, 8:30 pm) Lucifer (FOX, 9 pm) The Good Place (NBC, 10 pm) Tuesday, September 20 Brooklyn Nine-Nine (FOX, 8 pm) New Girl (FOX, 8:30 pm) Bull (CBS, 9 pm) Scream Queens (FOX, 9 pm) Agents of S.H.I.E.L.D. (ABC, 10 pm) This Is Us (NBC, 10 pm) Wednesday, September 21 Top Pick: Lethal Weapon (FOX, 8 pm) The Goldbergs (ABC. 8 pm) Speechless (ABC, 8:30 pm) Empire (FOX, 9 pm) Modern Family (ABC, 9 pm) black-ish (ABC, 9:30 pm) Designated Survivor (ABC, 10 pm) Chicago P.D. (NBC, 10 pm) Thursday, September 22 Easy (Netflix) Superstore (NBC, 8 pm) Rosewood (FOX, 8 pm) Grey’s Anatomy (ABC 8 pm) Pitch (FOX, 9 pm) Notorious (ABC, 9 pm) Chicago Med (NBC, 9 pm) The Blacklist (NBC, 10 pm) How to Get Away with Murder (ABC, 10 pm) Friday, September 23 Transparent (Amazon) Last Man Standing (ABC, 8 pm) Top Pick: MacGyver (CBS, 8 pm) Dr. Ken (ABC, 8:30 pm) The Exorcist (FOX, 9 pm) Hawaii Five-0 (CBS, 9 pm) Van Helsing (Syfy) Blue Bloods (CBS, 10 pm) Saturday, September 24 Star Wars Rebels (Disney XD, 8:30 pm) Sunday, September 25 Bob’s Burgers (FOX, 7:30 pm) The Simpsons (FOX, 8 pm) Once Upon a Time (ABC, 8 pm) Son of Zorn (FOX, 8:30 pm) Family Guy (FOX, 9 pm) Secrets and Lies (ABC, 9 pm) The Last Man on Earth (FOX, 9:30 pm) Quantico (ABC, 10 pm) Tuesday, September 27 Channel Zero (Syfy, 9 pm) Aftermath (Syfy, 10 pm) Wednesday, September 28 Criminal Minds (CBS, 9 pm) Code Black (CBS, 10 pm) Younger (TV Land, 10 pm) Impastor (TV Land, 10:30 pm) Friday, September 30 Top Pick: Luke Cage (Netflix) PAŹDZIERNIK Saturday, October 1 Versailles (Ovation, 10 pm) Sunday, October 2 Shameless (Showtime, 9 pm) Top Pick: Westworld (HBO, 9pm) Ash vs Evil Dead (Starz, 8 pm) Blunt Talk (Starz, 8:35 pm) Madam Secretary (CBS, 9 pm) Elementary (CBS, 10 pm) Monday, October 3 Scorpion (CBS, 9 pm) Timeless (NBC, 10 pm) Conviction (ABC, 10 pm) Tuesday, October 4 The Mindy Project (Hulu) The Flash (The CW, 8 pm) No Tomorrow (The CW, 9 pm) Wednesday, October 5 Arrow (The CW, 8 pm) Frequency (The CW, 9pm) Friday, October 7 The Ranch (Netflix) Sunday, October 9 Divorce (HBO, 9 pm) Top Pick: Insecure (HBO, 9:30 pm) Monday, October 10 Supergirl (The CW, 8 pm) 2 Broke Girls (The CW, 9 pm) Tuesday, October 11 The Middle (ABC, 8 pm) American Housewife (ABC, 9 pm) Fresh Off the Boat (ABC, 9 pm) The Real O’Neals (ABC, 9:30 pm) Chicago Fire (NBC, 10 pm) Thursday, October 13 Mascots (Netflix) DC’s Legends of Tomorrow (The CW, 8 pm) Supernatural (The CW, 9 pm) Falling Water (USA, 10 pm) Friday, October 14 Goliath (Amazon) Haters Back Off (Netflix) Wolf Creek (Pop, 10 pm) Sunday, October 16 Eyewitness (USA, 10 pm) Monday, October 17 Jane the Virgin (The CW, 9 pm) The Odd Couple (CBS, 9:30 pm) Wednesday, October 19 Chance (Hulu) Thursday, October 20 The Rocky Horror Picture Show: Let’s Do the Time Warp Again (FOX, 8 pm) Friday, October 21 Top Pick: Black Mirror (Netflix) The Vampire Diaries (The CW, 8 pm) Crazy Ex-Girlfriend (The CW, 9 pm) Saturday, October 22 Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (BBC America) Sunday, October 23 The Walking Dead (AMC, 9 pm) Monday, October 24 Man with a Plan (CBS, 8:30 pm) Wednesday, October 26 Rectify (Sundance TV, 10 pm) Thursday, October 27 The Great Indoors (CBS, 8:30 pm) Friday, October 28 Good Girls Revolt (Amazon) Monday, October 31 People of Earth (TBS, 9 pm) LISTOPAD Wednesday, November 2 Stan Against Evil (IFC, 10 pm) Friday, November 4 The Crown (Netflix) Friday, November 11 Top Pick: Red Oaks (Amazon) Tuesday, November 15 Good Behavior (TNT, 9 pm) Thursday, November 17 Lovesick (Netflix) Undercover (BBC America) Friday, November 18 Beat Bugs (Netflix) Saturday, November 20 The Affair (Showtime, 10 pm) The Librarians (TNT, 8 pm) Monday, November 21 Search Party (TBS, 11 pm) Friday, November 25 Gilmore Girls: A Year in the Life (Neftlix) Wednesday, November 30 Incorporated (Syfy, 10 pm) GRUDZIEŃ Wednesday, December 7 Shut Eye (Hulu) Hairspray Live! (NBC, 8 pm) Friday, December 9 Captive (Netflix) Mozart in the Jungle (Amazon) Sunday, December 11 The Hollow Crown: The War of the Roses (PBS, 9 pm) Friday, December 16 The Man in the High Castle (Amazon) http://screenrant.com/fall-tv-premiere-dates-2016/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Właśnie oglądam pierwszy sezon Broadchurch i mam takie pytanie, w drugim sezonie mamy kontynuacje wątku z pierwszego, czy zupełnie inną sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 I to i to. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Widzieli, nowy odcinek Na dobre i na złe w nowym sezonie? Za żmijewskiego takich rzeczy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 a co sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Jak to jest u was z serialami które wam się strasznie podobały? Robicie po, powiedzmy, dwóch-trzech latach re-watch, czy wolicie zostawić ten serial w dobrych wspomnieniach, bez powracania do niego? Jakiś czas temu odświeżyłem sobie wszystkie sezony Ekipy, pierwszy sezon Ballers. Chciałbym jeszcze raz Rodzinę Soprano całą ogarnąć ale kiedy czas na to znaleźć, a nowych seriali przybywa i kupa wstydu ciągle rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Emmy rozdane i dość mocno sypnęło nagród dla American Crime Story, ktoś już może oglądał i się może wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 (edytowane) Emmy rozdane i dość mocno sypnęło nagród dla American Crime Story, ktoś już może oglądał i się może wypowiedzieć? Oglądałem na bieżąco i jak dla mnie to najlepszy serial z tej stacji, na równi z drugim sezonem AHS. Wykonanie perfekcyjne. Na pocieszenie dla Yanka http://coed.com/2016/07/11/maisie-williams-hot-photos-arya-stark-sexy-pictures-instagram/#!gallery-inline-embed-947056-947059-8 Maisie Williams: Hottest Photos On The Internet Of Arya Stark Edytowane 19 września 2016 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Nikt nie polecil Oz ? Ja ten serial lyknalem w 3 dni. Co tam sie odjaniepawla Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Nikt nie polecil Oz ? Ja ten serial lyknalem w 3 dni. Co tam sie odjaniepawla Wejdź sobie do tematu o kanonie serialowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi