Opublikowano 19 września 20168 l Emmy rozdane i dość mocno sypnęło nagród dla American Crime Story, ktoś już może oglądał i się może wypowiedzieć? Tu raczej nie ma zaskoczenia. Wszyscy zachwalają sprawę O.J. Simpsona. Sam mam zamiar (kiedyś) zobaczyć. Szkoda mi za to trochę Schreibera. Same nominacje i w Emmy, i w Globach, a za 4 sezony zajebistości należy mu się uznanie. Co śmieszniejsze statuetkę w tym roku zgarnął Hank Azaria, czyli ex-agent Cochran za gościnny występ. Ale to zasłużenie. Ta scena z Ray'em na scenie
Opublikowano 19 września 20168 l Dziś zacząłem ACS, jestem właśnie po 3 odcinkach. Jest dobre, nawet bardzo. Ciekawy nawet Travolta tylko ten Cuba mi jakoś nie pasuje ;/
Opublikowano 17 października 20168 l Koledzy, czy znacie sitcom dorównujący humorem "That '70's show"? Czy warto brać się za "Kroniki Seinfelda" czy jest coś lepszego?
Opublikowano 17 października 20168 l Z ostatnich? Tylko "Park and Recreation". Pierwszy sezon rozkręca się powoli ale kolejne to piękno w czystej postaci. Pokochasz wszystkie postacie. Oprócz Marka. On był (pipi)owy w pierwszym sezonie.
Opublikowano 21 października 20168 l 7 odcinek Atlanty BEKAAAA XDDD kto nie oglada ten faja Edytowane 21 października 20168 l przez wozek
Opublikowano 26 października 20168 l Jutro premiera ostatniego sezonu Rectify Czekam jak na nic innego, dla mnie premiera jesieni. Na metacritic ocena 100/100 póki co.
Opublikowano 26 października 20168 l Dla mnie to jest najlepszy serial dramatyczny ostatnich lat i jestem w pełni spokojny o jakość ostatniego sezonu. Jedna z tych rzeczy, że geniusz a na forumku oglądają pewnie ze 3 osoby.
Opublikowano 26 października 20168 l Pany powoli kończę Breaking Bad (tak tak dopiero ) i mam abonament NETFLIXA. Co polecacie z ich ich gamy (wszystkie o superbohaterach jestem na bieżąco ) ?
Opublikowano 27 października 20168 l Skończyłem ostatnio 1 sezon serialu Broadchurch. Jak komuś się podobał np. The Killing to polecam bardzo. Jestem teraz w trakcie drugiego sezonu i po 2 odc zaczyna się niezły rollercoaster.
Opublikowano 27 października 20168 l Prequel Breaking Bad, czyli Better Call Saul. Widziałem 1 sezon . Jest git
Opublikowano 2 listopada 20168 l Pany powoli kończę Breaking Bad (tak tak dopiero ) i mam abonament NETFLIXA. Co polecacie z ich ich gamy (wszystkie o superbohaterach jestem na bieżąco ) ? http://www.psxextreme.info/topic/114008-netflix/page-3?do=findComment&comment=3836501 No i Narcos oczywiście. Edytowane 2 listopada 20168 l przez YETI
Opublikowano 5 listopada 20168 l Nie. Około 10 odcinka robi się już nudne. Co tydzień nowa zagadka, o której dowiadują się z tatuaży bohaterki. Może kiedyś dokończe choć 1szy sezon.
Opublikowano 8 listopada 20168 l Oglada ktos polskie 'Artysci' albo 'Belfer'? Belfer spoko, oby nie zyebali tylko koncowki jak w Pakcie, a Artystami sie zainteresowalem po spustach w internecie no i nie wiem, ma cos w sobie ale na razie po 3 odcinkach jest tak se.
Opublikowano 8 listopada 20168 l Belfra oglądam i jak dla mnie bardzo spoczko. Ostatnio nawet ruchanko było.
Opublikowano 14 listopada 20168 l A propos Belfra - Canal+ zamówił drugi sezon. Ciekawe czy będą rozwlekać intrygę z pierwszej serii, czy wymyślą coś nowego? Edytowane 14 listopada 20168 l przez Frantik
Opublikowano 15 listopada 20168 l No oby byla zupelnie inna historia, jak nie skoncza w 1 sezonie tego to kiszka bedzie. W koncu udalo mi sie zaczac zabawe z Dolina Krzemowa. Rany jakie to jest dobre. Wciagnalem 1 sezon i zaczalem drugi. Ten serial z kazdym odcinkiem jest lepszy, a kazda z postaci jest rewelacyjna. No moze poza glownym typkiem, taka chodząca pierdołą. Polecam.
Opublikowano 28 listopada 20168 l No i jak po ostatnim odcinku Belfra? Jak dla mnie cały serial jak i zakończenie rewelacja, wszystkie karty odkryte, takiego zakończenia się nie spodziewałem. obama Ciekawie wprowadzili w kolejny sezon. btw dziwie się że nie ma ten serial własnego tematu, zwłaszcza że będzie kolejny sezon.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Belfer? Tylko z Berengerem. A tak na poważnie jak takie dobre to trzeba wpisać na listę oczekujących.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ja sobie jutro zacznę oglądać tego Belfra, liczę na klimat choć trochę mroczniejszy niż w Ojcu Mateuszu
Opublikowano 29 listopada 20168 l Troche mocniejszy bedzie. Jak na nas, to naprawde serial daje rade. Czekam na 2 sezon. Skonczylem 3 sezony Doliny Krzemowej (kto tu kiedys polecal). Mial racje. Swietny serial ! 3 sezon wciagnalem chyba w 1 dzien. Najlepsze w nim jest to, ze z kazdym odcinkiem jest coraz lepszy, choc pewien temat moze troche juz nudzic, mimo wszystko aktorzy nadrabiaja. Te postacie... Ogladac, bo warto. 9/10.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Jestem po 3 odcinkach Belfra, na razie zapowiada się ciekawie, choć troszkę sztampowo, nie było do tej pory żadnego motywu który wywarł by ten efekt wow na widzu. Ale wiadomo, to dopiero 3 odcinki i intryga pewnie dopiero będzie się zawiązywać, zobaczymy co dalej.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l MQ gdzieś tam pisał, że fajne i jest feeling '24'. Ja tymczasem skończyłem pierwszy sezon 'Ghost in the shell: Stand alone complex' i polecam gorąco wszystkim. Nie tylko fanom dorosłego sci-fi i chińskich bajek.