Skocz do zawartości

Ogólne rozważania serialowe

Featured Replies

Opublikowano

Emmy rozdane i dość mocno sypnęło nagród dla American Crime Story, ktoś już może oglądał i się może wypowiedzieć?

Tu raczej nie ma zaskoczenia. Wszyscy zachwalają sprawę O.J. Simpsona. Sam mam zamiar (kiedyś) zobaczyć. 

Szkoda mi za to trochę Schreibera. Same nominacje i w Emmy, i w Globach, a za 4 sezony zajebistości należy mu się uznanie. Co śmieszniejsze statuetkę w tym roku zgarnął Hank Azaria, czyli ex-agent Cochran za gościnny występ. Ale to zasłużenie. Ta scena z Ray'em na scenie  :banderas:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 124,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dziś zacząłem ACS, jestem właśnie po 3 odcinkach. Jest dobre, nawet bardzo. Ciekawy nawet Travolta :) tylko ten Cuba mi jakoś nie pasuje ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy, czy znacie sitcom dorównujący humorem "That '70's show"?

Czy warto brać się za "Kroniki Seinfelda"  czy jest coś lepszego?

Opublikowano

Z ostatnich? Tylko "Park and Recreation". Pierwszy sezon rozkręca się powoli ale kolejne to piękno w czystej postaci. Pokochasz wszystkie postacie. Oprócz Marka. On był (pipi)owy w pierwszym sezonie.

Opublikowano

7 odcinek Atlanty BEKAAAA XDDD kto nie oglada ten faja

Edytowane przez wozek

Opublikowano

Jutro premiera ostatniego sezonu Rectify  :banderas:  Czekam jak na nic innego,  dla mnie premiera jesieni. Na metacritic ocena 100/100 póki co.

Opublikowano

Dla mnie to jest najlepszy serial dramatyczny ostatnich lat i jestem w pełni spokojny o jakość ostatniego sezonu.

Jedna z tych rzeczy, że geniusz a na forumku oglądają pewnie ze 3 osoby.

Opublikowano

Pany powoli kończę Breaking Bad (tak tak dopiero :) ) i mam abonament NETFLIXA. Co polecacie z ich ich gamy (wszystkie o superbohaterach jestem na bieżąco ) ?

Opublikowano

Skończyłem ostatnio 1 sezon serialu Broadchurch. Jak komuś się podobał np. The Killing to polecam bardzo. Jestem teraz w trakcie drugiego sezonu i po 2 odc zaczyna się niezły rollercoaster. 

Opublikowano

Prequel Breaking Bad, czyli Better Call Saul.

Widziałem 1 sezon . Jest git

Opublikowano

Pany powoli kończę Breaking Bad (tak tak dopiero :) ) i mam abonament NETFLIXA. Co polecacie z ich ich gamy (wszystkie o superbohaterach jestem na bieżąco ) ?

http://www.psxextreme.info/topic/114008-netflix/page-3?do=findComment&comment=3836501

No i Narcos oczywiście.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ogląda ktoś Blindspot? Warto zaczynać?

Opublikowano

Nie.  Około 10 odcinka robi się już nudne. Co tydzień nowa zagadka, o której dowiadują się z tatuaży bohaterki. Może kiedyś dokończe choć 1szy sezon.

Opublikowano

Oglada ktos polskie 'Artysci' albo 'Belfer'? Belfer spoko, oby nie zyebali tylko koncowki jak w Pakcie, a Artystami sie zainteresowalem po spustach w internecie no i nie wiem, ma cos w sobie ale na razie po 3 odcinkach jest tak se.

Opublikowano

Belfra oglądam i jak dla mnie bardzo spoczko. Ostatnio nawet ruchanko było.

Opublikowano

A propos Belfra - Canal+ zamówił drugi sezon. Ciekawe czy będą rozwlekać intrygę z pierwszej serii, czy wymyślą coś nowego?

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

No oby byla zupelnie inna historia, jak nie skoncza w 1 sezonie tego to kiszka bedzie.

W koncu udalo mi sie zaczac zabawe z Dolina Krzemowa. Rany jakie to jest dobre. Wciagnalem 1 sezon i zaczalem drugi. Ten serial z kazdym odcinkiem jest lepszy, a kazda z postaci jest rewelacyjna. No moze poza glownym typkiem, taka chodząca pierdołą. Polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i jak po ostatnim odcinku Belfra? Jak dla mnie cały serial jak i zakończenie rewelacja, wszystkie karty odkryte, takiego zakończenia się nie spodziewałem. obama

Ciekawie wprowadzili w kolejny sezon.

btw dziwie się że nie ma ten serial własnego tematu, zwłaszcza że będzie kolejny sezon.

Opublikowano

Belfer? Tylko z Berengerem.

A tak na poważnie jak takie dobre to trzeba wpisać na listę oczekujących.

Opublikowano

Ja sobie jutro zacznę oglądać tego Belfra, liczę na klimat choć trochę mroczniejszy niż w Ojcu Mateuszu :P

Opublikowano

Troche mocniejszy bedzie. Jak na nas, to naprawde serial daje rade. Czekam na 2 sezon.

Skonczylem 3 sezony Doliny Krzemowej (kto tu kiedys polecal). Mial racje. Swietny serial ! 3 sezon wciagnalem chyba w 1 dzien. Najlepsze w nim jest to, ze z kazdym odcinkiem jest coraz lepszy, choc pewien temat moze troche juz nudzic, mimo wszystko aktorzy nadrabiaja. Te postacie... Ogladac, bo warto. 9/10.

Opublikowano

Jestem po 3 odcinkach Belfra, na razie zapowiada się ciekawie, choć troszkę sztampowo, nie było do tej pory żadnego motywu który wywarł by ten efekt wow na widzu. Ale wiadomo, to dopiero 3 odcinki i intryga pewnie dopiero będzie się zawiązywać, zobaczymy co dalej.

Opublikowano

MQ gdzieś tam pisał, że fajne i jest feeling '24'.

Ja tymczasem skończyłem pierwszy sezon 'Ghost in the shell: Stand alone complex' i polecam gorąco wszystkim. Nie tylko fanom dorosłego sci-fi i chińskich bajek.