Rudiok 3 368 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Czyżby coś w Firefly miało drgnąć? https://naekranie.pl/aktualnosci/fox-jest-szansa-na-reboot-firefly-ale-pod-jednym-warunkiem-1640853 Cytuj
Gość Opublikowano 14 lutego 2017 Opublikowano 14 lutego 2017 Pierwsza scena w Salem to mistrzostwo świata. Szkoda, że pózniej serial jest przeciętny. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek " Belle Epoque", niestety z klimatycznego zwiastuna raczej niewiele pozostało. Dialogi są bardzo sztuczne,a aktorstwo drętwe, nie umniejszając nikomu to przypominają realizacje "Teatru telewizji". Kostiumy i charakteryzacja biją sztucznością, a szkoda, bo papuśny Małaszyński naprawdę super się prezentuje. Ogólnie to wszystko wydaje się być plastikowe, zbyt czyste i bez polotu. Standardowo dźwiękowcy chyba łapani z urzędu pracy, cały czas trzeba manipulować regulacją głośności, żeby wyłapać słowa w dialogu i nie ogłuchnąć przy scenach akcji. Serio, jest tyle zagranicznych produkcji z których można czerpać garściami, ale nikt nie odrobił lekcji. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Czyli classic Poland. Glosna muza, ciche dialogi i gole du.py tak w skrocie mozna opisac polska filmografie. W sumie brat mi opowiadal i mowil, ze slabizna potwierdzajac Twoje slowa. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Six - calkiem okej, Walton Goggins jak zwykle dobrze zagral, no i zapowiedzieli ze bedzie drugi sezon, History chyba znalazlo sobie kolejny serial po Vikingach do klepania. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 According to an interview with Deadline , Fox’s TV boss is feeling “a little sad” about 24: Legacy’s ratings – and the show is by no means a shoo-in to return for a second season. Dana Walden, chairman and TV of the Fox Television Group, discussed the renewal chances of various Fox shows. Chiński murzyn w serialu się nie przyjał w usa. Jednak jest sprawiedliwość na tym świecie. Oczy krwawią po ostatnich odcinkach tego serialu. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 (edytowane) Ech, cały czas smutam po The Shield i czuję, że to już czas by wyleczyć te rany (albo przynajmniej zmienić ognisko bólu) jakimś innym serialem. Cieszę się że jeszcze tylu kultowych i dobrych seriali nie oglądałem że mogę sobie tak między nimi wybierać. Moje zainteresowanie przykuło Six Feet Under i chętnie wysłucham opinii forumka czy warto zainwestować czas właśnie w ten serial. Tak, lubię przygnębiające i depresyjne filmy i seriale, nie, nie potrzebuję tony akcji, chociaż po The Shield (które prawdopodobnie jest najmniej nudnym serialem świata)... trzeba się będzie do jej braku przyzwyczaić. Idąc w drugą stronę rozważam też Dextera, którego pojedyncze odcinki oglądałem na polsacie za dzieciaka, ale całości jeszcze nie. Edytowane 19 marca 2017 przez c0r Cytuj
Pupcio 18 422 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 kor oglądaj mad mena, albo sopranosów Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Rodzinę Soprano mam właśnie w planach zostawić sobie na wakacyjne, letnie wieczory, coś czuję że wtedy będzie najlepszy klimacik na ten serial. Mad Men dołącza zatem do Dextera i SFU, poczytam jeszcze opinie i zdecyduję który odpalę w pierwszej kolejności. Niepokoi mnie tylko to "najgorsze zakończenie w historii" Dextera, z kolei zakończenie SFU określane jest jako jedno z najlepszych. Cytuj
Pupcio 18 422 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 regus, chodź tu i napisz mu jak zayebisty jest madmen bo ja nie moge pisać długich postów. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Ech, cały czas smutam po The Shield i czuję, że to już czas by wyleczyć te rany (albo przynajmniej zmienić ognisko bólu) jakimś innym serialem. Cieszę się że jeszcze tylu kultowych i dobrych seriali nie oglądałem że mogę sobie tak między nimi wybierać. Moje zainteresowanie przykuło Six Feet Under i chętnie wysłucham opinii forumka czy warto zainwestować czas właśnie w ten serial. Tak, lubię przygnębiające i depresyjne filmy i seriale, nie, nie potrzebuję tony akcji, chociaż po The Shield (które prawdopodobnie jest najmniej nudnym serialem świata)... trzeba się będzie do jej braku przyzwyczaić. To trafiłeś idealnie z tym 'Six Feet Under'. Nie ma słabszego odcinka. 'Mad Men', kolejny serial 10/10. 1 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Cor, Boardwalk Empire obejrzyj kiedyś, wbrew pozorom gangsterskiej otoczki jest tam dużo dramatów osobistych, masa świetnych i faktycznych postaci. Długo nie będzie tak epickiego serialu w podobnych klimatach. Skończyłem właśnie Quarry. Lata 70, weteran wojenny wraca do domu i wplątuje się w tarapaty. Nici z sielanki, teraz ma piekło na swoim podwórku. Historia dość prosta, ale dobrze podana. Ostatni odcinek dobrze podsumowuje całość i potrafi przygnębić w kilku momentach. Dla mnie historia zamknięta. Dobrze się oglądało te 8 klimatycznych odcinków. Polecam dać szansę i jak zaskoczy do obejrzeć do końca nawet jak będą nudniejsze momenty, bo końcówka sporo wyjaśnia i daje satysfakcję. Typowo męskie widowisko, dość brutalne. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 (edytowane) Dla mnie Six Feet Under to serial wszechczasów. TOP 1 forever w moim serduszku. e: No i najlepsze zakończenie w historii. Edytowane 19 marca 2017 przez sprite Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Ja po The Shield zabralem sie za Sons of Anarchy i to kolejny przehuy serial z polecenia forumka. Koncze 3 sezon. Tu tez sie szybko zakumplujesz z cala ekipa tak jak w The shield. I te postacie xDDDD Tig to dla mnie jeden z najlepszych poku,rwiencow ever. Jakby kiedys ktos robil film gta v to widzialbym go w roli Trevora bardziej nawet niz oryginal. Uwielbiam. W ogole jest tu sporo aktorow ktorych widze pierwszy raz a sa rewelacyjni. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Designated Survivor to był fajny, lekki serial aż do wczoraj. Sciąganie odcisków palców z jotpega -> click stop - usuń plik -> opróżnij kosz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Kor nie oglądaj Dextera. Boardwalk tez niestety slaby. Sfu, The Oz, Mad Men, Wire od biedy można Rodzinę Soprano tez Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Boardwalk słaby? Aha. Od biedy Rodzinę Soprano xD Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 właśnie zaliczyłem ostatni odcinek Parks and Recreation i tak smuteczek w serduszku. jest coś w podobnym stylu oprócz The Office? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Boardwalk słaby? Aha. Bardzo. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Trochę mnie irytuje ostatnio że zaczynają się kolejne sezony seriali które oglądam i już nikt nie robi tej migawki 'previously on...'. Jednak ciężko pamiętać na czym stanęło rok temu i te migawki były bardzo pomocne. Też tak macie? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Tak i wtedy odpalam sobie recapy poprzednich sezonów. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 17 kwietnia 2017 Opublikowano 17 kwietnia 2017 Ktos oglądał? Dobre czy średniak do kotleta? Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Czy Hannibal po pierwszym sezonie zmienia się coś? Zostały mi jeszcze dwa odcinki i tak średnio jest. Szukam motywacji, żeby oglądać dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi