Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2017 Opublikowano 7 września 2017 (edytowane) Pierwszy miesiąc za free więc kolejne również no jak masz 12 kart, które możesz przypisać to jo Nie działa jak w wypadku Skype, że wystarczy nowy email? Zawsze na kartę kredytową takie manewry robiłem i przechodziła ta sama bity rok bo kto to sprawdza?? Będzie mi się miesiąc kończyć to dam znać. Proszę Cię xD Darmowy miesiąc jest na karte, nie ma karty, nie ma darmowego miesiąca Edytowane 7 września 2017 przez _Be_ Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 września 2017 Opublikowano 7 września 2017 A próbowałeś na inny email i wpisać tą samą kartę? Tylko musi być kredytowa. Za 28 dni dam znać. :potter: Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 września 2017 Opublikowano 7 września 2017 marzenie możesz kartę podwędzić na drugi miesiąc Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 7 września 2017 Opublikowano 7 września 2017 Możesz podpiąć paypal zamiast karty pod nowe konto :czarodziej: Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Oglądał ktoś z was może serial, znajdujący się na netflix'sie pt "White Gold" opowiadający o sprzedawcach okien? Można jakoś przyrównać do "The Office"? Czy jednak jakiś inny typ serialu? 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Niedawno skończyłem brytyjski 'River' no i jak dla mnie serial petarda. Fenomenalna gra aktorska, świetna kreacja głównego bohatera i klimat/fajna muzyka. Jeden z najlepszych brytyjskich (mini)seriali kryminalnych, gorąco polecam każdemu kto lubi ich produkcje. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 26 grudnia 2017 Opublikowano 26 grudnia 2017 Oglądał ktoś The Sinner? Jakieś opinie? Cytuj
MEVEK 3 512 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 The power - dobre to? Znajomy poleca ten serial. O grze o tron nawet nie slyszal. Dlatego pytam tutaj. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 (edytowane) Średniak. Edytowane 4 stycznia 2018 przez sprite Cytuj
Gość Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 W dniu 20.09.2017 o 07:08, Dreyes napisał: Oglądał ktoś z was może serial, znajdujący się na netflix'sie pt "White Gold" opowiadający o sprzedawcach okien? Można jakoś przyrównać do "The Office"? Czy jednak jakiś inny typ serialu? Trochę późno, ale co tam. Bliżej temu do Inbetweeners niż The Office i nie chodzi tylko o humor oraz użytych aktorów. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Sapkowski to jest jednak dzban "Jak z wszystkimi adaptacjami, czy to pierwszą, czy ostatnią, nie jestem zaangażowany w prace. W mojej opinii książki to książki, a adaptacje to adaptacje. Jak pisał Kipling, Wschód i Zachód nigdy się nie zejdą. Tak samo jest z adaptacjami i oryginałem. Adaptacje trzeba dostosować. To wszystko, co mogę powiedzieć, ponieważ podpisałem kontrakt, który nakłada duże kary finansowe za ujawnienie czegokolwiek. Dla mnie to dobrze, bo nic nie wiem. Więc nie mogę nic powiedzieć. (...) Nie jestem zaangażowany i tak pozostanie. Netflix zapomniał uwzględnić moją osobistą opinię w kontrakcie, a ta opinia jest taka, że nie wiem i nigdy nie będę nic wiedział na temat produkcji." http://pl.ign.com/netflix/15066/news/andrzej-sapkowski-nie-bierze-aktywnego-udzialu-w-tworzeniu-s 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Tutaj masz temat serialu: https://www.psxextreme.info/topic/115602-wiedźmin-netflix/?page=9 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Zapowida się klimatycznie Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Już dawno dodane do watchlisty. Mam nadzieję, że AMC nie zjebie tego. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Oglądał ktoś Friday Night Lights? Pierwszy sezon to spokojnie 10/10, najlepsza teen drama jaką w życiu oglądałem. Natomiast 2 sezon, po trzech odcinkach, to jest jakieś nieporozumienie =// Wiem, że poziom poleciał na pysk przez strajk scenarzystów i nawet twórcy serialu udają, że ten sezon nie istnieje, ale zapytać się chciałem o sezony 3-5. Wracają do poziomu 1? Lepsze? Gorsze? Potrzebuje jakiejś motywacji, bo ten 2 wykończa mnie psychicznie. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Najlepszy serial o sporcie jaki w życiu oglądałem. Niezwykle prawdziwy, świetna gra aktorska i ta genialna muzyka. Kamera, ujęcia, braterstwo, przyjaźń i te emocje <3 Następne sezony(jak dorośleją) są trochę inne. Do dziś pamiętam jak niektóre mecze na stojąco oglądałem i kibicowałem. Tak się zżywasz z głównymi bohaterami. Na pewno zrobię kiedyś rewatcha. Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 No ale czy dalsze sezony są lepsze niż ten 2? I czy uważasz w ogóle, że 2 jest słaby, albo chociaż odstający poziomem od reszty? Bo mnie ciężko się ogląda ten drugi, wszystkie postacie dostały jakiegoś dauna, jedni bardziej drudzy mniej, a drama to wkracza na poziomy arrowa momentami =/ Pierwszy sezon to było coś niesamowitego i chciałbym, żeby ten poziom wrócił Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 2 sezon był mega dla mnie. Oglądaj dalej. 4 i 5 jest trochę gorszy, ale i tak się świetnie ogląda. Jedyny minus, że usunęli ten serial ze względu na słabe ratingi Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Obejrzę gdzieś legalnie The Sield? Brał ktoś te vouchery na hbo go? https://allegro.pl/kategoria/internet-15821?string=hbo go&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-ele-1-5-0115 Niby po nowym roku, hbo go miało mieć abonament jak netflix a póki co dalej cisza. Zastanawiam się nad voucherami właśnie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Nikt nie mówił, że będzie po nowym roku HBO GO w abonamencie, trzeba czekać aż oficjalnie coś zapowiedzą (apka po coś wyszła) Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 W tym roku ma być. The Shield tylko z wypożyczalni. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 20 minut temu, sprite napisał: W tym roku ma być No ale masz potwierdzenie tego info czy tak sobie gdybiesz? no ja też się spodziewam w tym roku ale nadal nie potwierdzili (ale i tak już mam ogarnięte hbo go więc w sumie narazie to mnie to rybka) Bo ponoć narazie umowa z nc+ ich blokuje Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Gdzieś się wypowiadał jakiś koleś z HBO, że w 2018 już będzie na pewno. Później poszukam i wrzucę Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 No ja też jestem pewien, że gdzieś coś takiego czytałem. Nie wiem czy nie spróbować tego vouchera z allegro. W ogóle byłem pewien, że The Shield to produkcja hbo trochę się zdziwiłem jak go tam nie znalazłem heh. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi