Mati 6 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Zainstalowalem ts2 i venta, chcialem pograc z kolegami w lola, mokrofon podlaczony, sluchawki tez, jak wlacze TS i jestem w windowsie to gadam normalnie, ale jak wlacze np jakas gre np lola to juz nie moge gadac, musze minimalizowac zeby zagadac. kto wie jak to fixnac ? We wszystkich innych gra dziala tylko nie w lolu, tak jakby w tle nie dzialalo, ale jak zminimalizuje lola to dziala ;/ Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 Jesli masz Viste lub jakis tam inny, to zaznacz aby uruchomic program jako administrator. Btw. jesli grasz na UE to dodaj mnie :> nick: R331 Cytuj
Mati 6 Opublikowano 19 lipca 2010 Autor Opublikowano 19 lipca 2010 Gdzie sie to uruchamia jako admin ? :F Jak tylko bede w domu to Cie dodam Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 (edytowane) Prawym na ikonke VT/TS wlasciwosci i w zgodnosc masz chyba 'uruchom ten program jako administrator' mnie to pomoglo. Edytowane 19 lipca 2010 przez HeXa Cytuj
Mati 6 Opublikowano 21 lipca 2010 Autor Opublikowano 21 lipca 2010 Nie chce zakladac nowego tematu a tutaj chyba nikt juz nie zaglada a zalezy mi na odpowiedzi: Mam wlaczone glosniki Logitecha x230 chyba ;p Mam wlaczony do portow mikrofon i sluchawki, w grach leci muzyka przez glosniki, mikrofon dziala a w panelu sterowania pokazuje mi glosniki jako wnylaczone. Jak zrobic by wszystko bylo podlaczone i wlaczac/wylaczac w windowsie ? bo kompa mam wbudowanego w biourko i wlaczanie i wylaczanie wtyczek z tylu kompa nie bardzo wchodzi w gre.. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 Jaką masz kartę dźwiękową? Włączać/Wyłączać urządzenia oraz dokonywać ich konfiguracji można poprzez program karty dźwiękowej, ewentualnie poprzez realteka jeżeli masz zintegrowaną, tak jest najłatwiej. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 26 lipca 2010 Autor Opublikowano 26 lipca 2010 Zintegrowany realtek wlasnie.. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 A spróbuj wyłączyć w VT "mównienie na guzik(push to talk)" i zobacz, czy teraz będąc w grze będzie Ciebie słychać, miałem tak w WoW`ie i tym sposobem trybiło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi