Skocz do zawartości

Fight Night Champion

Featured Replies

Opublikowano

no napisałem mycia bo nie wiem co to jest, jakies wycieranie krwi czy cos, w trójce takim czymś się po twarzy jeździło

• Odpowiedzi 175
  • Wyświetleń 88,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kasę wydaje się najlepiej na dziwki koks i szampan :potter:      

• Kurde no chyba dodadzą funkcje Move tak jak w The Fight? Jeśli miałbym to kupić to tylko dla tej opcji... Przecież dla takich gier zrobili nam te róźdżki!   Sprite szefie, wiadomo już coś oficjaln

• Demko - 1 lutego:   http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/01/22/fight-night-champion-demo-comes-out-swinging-february-1st.aspx

Opublikowano

tez stawiam na 4, wiem ze 3 ma wielu zwolenników ale mnie cholera brała przez te 2 sec zawiechy po sparowaniu ciosu. W Championie zdecydowanie na plus wypada rozwiazanie z mocnymi ciosami, bardziej realistycznie.

Opublikowano

No jak grałem w demko to też krwi nie zauważyłem prócz drobnego siniaka [tylko raz]. Takie coś też miałem w demo EA MMA, ale w pełniaku już było git to sam nie wiem.

Edytowane przez Empro

Opublikowano

czemu w tej grze nie ma krwi?

Dlaczego zadajesz takie dziwne pytania? malo to krwi na trailerach jest? Obrazki w demo przy loading'u też ci nic nie sugerują? Krew oczywiście jest ( :ohmy: ) w demo nie tak łatwo o nią, ale występuje. 3 rundy to troche mało zeby rozkwasić jape (w "growych" realiach) a mozliwe ze zmniejszono ją też w ustawieniach dema. Mi zdarzyło się kilkakrotnie rozcięcie pod okiem, z tego co widać to szybko pojawiają się ślady na klacie i spodenkach.

ps. ktoś kupuję na premierę?

Edytowane przez humanno

Opublikowano

trailer to trailer a gra to gra, w FNR 3 już w 1-2 rundzie można było niezłe limo zrobić

Edytowane przez htp

Opublikowano

To mi w 3 rundzie demka sędzia przewał pojedynek, bo Cotto był już zmasakrowany. Jucha na spodenkach, pizda po okiem. Ogólnie git majonez :D

Opublikowano

tak, ja gram. Ogolnie gra fajna, mozna smialo polecic, tylko wkurzony jestem bo nie dostalem online passa... i musze jechac z reklamacja ;/

Opublikowano

tak, ja gram. Ogolnie gra fajna, mozna smialo polecic, tylko wkurzony jestem bo nie dostalem online passa... i musze jechac z reklamacja ;/

Opublikowano

No w demko rozegrałem grubo ponad 300 walk a dziś przeciwnik zaliczył KNOCKOUT (już się nie podniósł, żeby nie było wątpliwości) pierwszym ciosem w walce :D. Demko mam rozpracowane do granic możliwości - tak samo jak FNR 4 i demko podoba mi się duuuużo bardziej niż zaje.bista czwóreczka :]. Jak tylko potanieje to bioooore i znowu będę się zagrywał w FN jak niepoprawny maniak ;).

Opublikowano

to ja 1szy w kolejce z pytaniem do Ciebie,

chodzi mi o ustawienia, czy jest cos co mozna by okreslic mianem "symulacyjnych" [takie okreslenie pojawilo sie w jednym z newsów]? jakis wysoki poziom trudnosci? niższa stamina = poniżej 100 ciosów na runde? w 4 chyba mozna bylo sporo pogrzebac w sile ciosow, wytrzymalosci itp. Bo w to ze z tymi ch&%ymi dźwiękami da sie cos zrobić to nie wierze ;)

Opublikowano

Zawodnicy - kazdy rusza sie inaczej jesli Ci o to chodzi i kazdy ma inny styl walki. Poziom trudnosci? Nie odpowiem Ci na to pytanie, bo jestem beznadziejny i przewaznie przegrywam z konsola na poziomie champion. Stamina - moim zdaniem fajnie zostala rozwiazana. Ustawien nie sprawdzalem, bo nie mialem ochoty grzebac w opcjach, wolalem pograc :) Co do dzwiekow - poki co w ogole nie zwracam na nie uwagi.

Opublikowano

losz, dopiero co zakupilem Marvel Vs Capcom, a tu juz FN nowy sie pojawil. Grales w tryb kariery ? Fajny jest ?

Opublikowano

Gram Legacy. Tym bishopem mi sie nie chce. Zrobilem sobie Randyego Marsha i na(pipi)iam

Opublikowano

Czy tryb Story jest ciekawy ? bo na GT dostał bardzo wysoką notę a przyznam szczerze że to mnie najbardziej interesuje w FNC. A i jeszcze czy jest długi ?:)

Opublikowano

Pokonał ktoś bossa frosta tego truybu champion na zwykłym poziomie pro? przecież to jest chyba niemożliwe heheh. to david miał milion razy większe szanse z goliatem:)

nie potrafię zadać tych 75 ciosów w 3 rundy

.

Tryb FNC jest nudny ale na szczęscie krótki. Miłe krótkie przerywniki przed walkami, od tyle i różne dziwne zadania do wykonania, np walka jedną ręką itp. Nic specjalnego, ale jak ktoś sobie wkręci że jest za(pipi)isty to może faktycznie mu sie spodoba:)

A jeszcze ktoś mi powie, trzeba coś robić w ogole pomiędzy rundami?:) bo zawsze wyłączam heheh

Edytowane przez ziombel