humanno 201 Opublikowano 6 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2011 czesto zdarzają sie one-shot-KO? Tak jak z początku nie mialem tego wcale tak teraz dosc czesto w demie mi sie zdarza. To juz zahacza o random troche :confused: no bo nie przeczę, czysto dostałem w gębę ale czy czyściej niz w pozostałych ciosach? no i od razu KO w 1szej minucie walki. Jak ma się ta kwestia w pelnej grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
ziombel 4 Opublikowano 8 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2011 podobnie;) i co pokonał ktoś frosta na pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 Grał ktoś w tą grę w multi? Jak się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Big Show 3 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 Napiszcie coś więcej o poziomie trudności. Kupiłbym pełną wersję, ale w demie tylko raz udało mi się dotrwać do 3. rundy Alim. Jak najniższy poziom w pełnej wersji ma się do tego ustawionego w demie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 co do poziomów trudności do w demie jest jeden z wyższych. ( co najmniej Champion). Amator jest bardzo łatwy pierwsze 5 walk wygrałem w 1 rundzie (większość w 30 s). Teraz gram na poziomie Pro i jest w miarę wyrównana walka. Zaraz zaczynam od początku tryb fabularny na Pro. Czy jeszcze komuś tak tnie ta gra ( wersja na PS3)? momentami mam slideshow normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 14 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2011 Lepiej kupić FNR:Champion czy może FNR4 wystarczy ? Dużo różnic jest po za grafiką ? I brakiem Adamka w FNR:C Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 14 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2011 po demie to widać ze grafika, animacja, flash KO, inne silne ciosy.. ja zagrywalem sie w 4 i teraz czekam na dobrą cene champioa. Ale jak chesz to moge ci sprzedać moją 4ke ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 15 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2011 Ja dziś zamówiłem swoją kopię, więc pod koniec tygodnia będę już porządnie naparzał . Tyle w demo grałem, że ostatnio coś się w demku popie.przyło i po 1 rundzie była decyzja punktowa podczas której komentatorzy dalej komenotwali walkę, a przy decyzji było napisane "Winner by Manny Paquiao" . Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 15 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2011 Maciucha, ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 15 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2011 140zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 15 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2011 Ooo. Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 15 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2011 Czy w tym trybie Champion skaczemy po wagach ? Ktoś kto grał się wypowie czy ciekawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2011 Top 5 Nokautów: Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 18 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2011 I co ma ktoś? W nowym PSXie bardzo chwalą, aż mam ochotę sam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 18 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2011 Dziś dostałem i ogrywałem całe popołudnie. Jak narazie tylko 'FIGHT NOW'. Z pewnością mogę powiedziec, że nie jest łatwo. Na Championie, pomimo katowania czwóreczki i dema na wszelkie sposoby idzie mi ciężko, a pod koniec 4 rundy brakuje już staminy. Świetnie czuc ciosy, Mike Tyson jak pie.rdolnie to czuc i widac kim gramy . Bardzo podoba mi się lista zawodników, naprawdę jest w czym wybierac, czuc różnice w stylach i wadze. Mistrzowskie są obrażenia - walczyłem De La Hoya vs Hatton i pod koniec 6 rundy Hatton miał doszczętnie zmasakrowane ryło, aż chciało się patrzec. Na allegro gra już powoli osiąga pułap 130zł, więc jak najbardziej polecam :] Cytuj Odnośnik do komentarza
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 19 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2011 Dodam od siebie ze w zakladce stworzeni gracze mozemy pobrac wielu bokserow ktorych w grze nie ma: nawet jest Harry Potter Eminem i 2Pac SHukur Muzyka zasługuje na pochwałę Polecam jak ktoś lubi sportowe gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 20 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2011 o widze pozytywne głosy, najbardziej podoba mi sie ten o 130zl ;] zaczynam polowanie. A jak tam ten tryb story? Cytuj Odnośnik do komentarza
RudiAG 19 Opublikowano 21 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2011 Ja tam czekam i nawet nie wiem czy nie ogranicze sie do pospolitej wymiany tylko, w (pipi)e mam w tej edycji online. Śmieszy mnie to że niecałe 10 lat temu EA zrezygnowało z serii Knockout Kings i zainspirowane niszowym Victorious Boxers wypuściło... Fight Night-a właśnie gdzie system sterowania gałkami uznano za rewolucję. Teraz pod wpływem mas ową rewolucję wyrzuca sie w kibel i wraca do systemu z KK, bo FNC to KK łaśnie, tyle że ubrane w dzisiejsze szaty. Śmieszne i żałosne zarazem... Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 21 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2011 Knockout Kings.. coś mi świta mi tez szkoda sterowania total punch contorol ale przekonalem sie do dema i poluje obecnie na championa, ale narazie za 130 nie widze :confused: a więcej nie dam. Multi tez raczej mnie nie pociąga, w FN4 zagralem moze 10 walk. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 21 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2011 Ja poczekam na poczciwe 80 zł w EA Classic. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 22 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2011 no i masz ci los, kupilem calkiem niespodziewanie. Wycofali oferte która mnie przebiła i tym sposobem nabylem FN:Ch. No dobra, niech bedzie.. przynajmniej <130zl. Wrażenia opisze pewno dopiero w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 25 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2011 Info o DLC http://www.gameinformer.com/games/fight_night_champion/b/xbox360/archive/2011/03/25/take-the-gloves-off-in-fight-night-champion-dlc.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 28 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2011 (edytowane) ograłem juz troche, tryb story. 1sze wrazenie z tym trybem, srednie, tak jak sie spodziewalem. No bo na czym to moglo polegać zeby byla jasnosc - gameplay nie zchodzi z ringu [jeszcze nie skonczylem ale nie sadze zeby to sei zmienilo]. Bylo tak 20-40sec filmiku i walka i tak dalej. Sprawa nabiera rumieńców po trawieniu do wiezienia. Od tego momentu coś w koncu zaczyna sie dziać, jest fajna narracja i rzeczywiście filmowy klimat w 100%. Nie zmienia to faktu ze fabula jest przewidywalna i dobrze znana z róznych filmów o tej tematyce. Niemniej, zaraz ide śmigać dalej w trybie story bo jest wciągająco. Legacy nie gralem, narazie sie nie wypowiem. Jednak jak pomyśle sobie o róznych miejscach treningu, zarządzaniu punktami doswiadczenia to pad sam się ciśnie do łapy, oby faktycznie legacy dało rade. Z technikaliów, hmm... IMO, gra wygląda świetnie! Jak ktoś mówi ze grafika w tej części nie poszła do przodu to ja nie wiem w co on grał wcześniej ale tez bym to chciał Z ciemnej strony mocy - spadki fps są zauważalne niestety, scenki przeywnikowe w story też potrawią się rwać ale nie powoduje to znacznego wpływu na walke. Większych bugów nie uświadczyłem poza kilkama niezbyt uzasadnionymi KO i jednym kolesiu którego po KO podnosiła chyba niewidzialna ręka rynku narazie podchodze dość entuzjastycznie, gram na championie, jest dosyć arcadowo, bo takie plomby zawodnicy potrafią zbierać ze nie ma szans nazwać tą grę symulacją. Narazie - polecam. Edytowane 29 marca 2011 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 28 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2011 Na poziomie champion doszedłem do finalnego bossa i od tygodnia ani rusz -_-. Jak Ci się humanno uda go załatwic to podziel się jakimiś radami, bo ja nie daję rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 29 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2011 A zniżki cen jak nie było, tak nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi