htp 0 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 no napisałem mycia bo nie wiem co to jest, jakies wycieranie krwi czy cos, w trójce takim czymś się po twarzy jeździło Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Review: http://www.gameinformer.com/games/fight_night_champion/b/xbox360/archive/2011/02/23/a-dramatic-finish-in-a-fight-to-the-top.aspx Cytuj
htp 0 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Jaka część według was była lepsza, 3 czy 4? Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 Moim zdaniem też 4. Ale FNC coraz bardziej mi się podoba (demo). Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 tez stawiam na 4, wiem ze 3 ma wielu zwolenników ale mnie cholera brała przez te 2 sec zawiechy po sparowaniu ciosu. W Championie zdecydowanie na plus wypada rozwiazanie z mocnymi ciosami, bardziej realistycznie. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 (edytowane) No jak grałem w demko to też krwi nie zauważyłem prócz drobnego siniaka [tylko raz]. Takie coś też miałem w demo EA MMA, ale w pełniaku już było git to sam nie wiem. Edytowane 27 lutego 2011 przez Empro Cytuj
humanno 201 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 (edytowane) czemu w tej grze nie ma krwi? Dlaczego zadajesz takie dziwne pytania? malo to krwi na trailerach jest? Obrazki w demo przy loading'u też ci nic nie sugerują? Krew oczywiście jest ( ) w demo nie tak łatwo o nią, ale występuje. 3 rundy to troche mało zeby rozkwasić jape (w "growych" realiach) a mozliwe ze zmniejszono ją też w ustawieniach dema. Mi zdarzyło się kilkakrotnie rozcięcie pod okiem, z tego co widać to szybko pojawiają się ślady na klacie i spodenkach. ps. ktoś kupuję na premierę? Edytowane 27 lutego 2011 przez humanno Cytuj
htp 0 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 (edytowane) trailer to trailer a gra to gra, w FNR 3 już w 1-2 rundzie można było niezłe limo zrobić Edytowane 27 lutego 2011 przez htp Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 To mi w 3 rundzie demka sędzia przewał pojedynek, bo Cotto był już zmasakrowany. Jucha na spodenkach, pizda po okiem. Ogólnie git majonez Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Recka GT: http://www.gametrailers.com/video/review-hd-fight-night/711019 1 Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 tak, ja gram. Ogolnie gra fajna, mozna smialo polecic, tylko wkurzony jestem bo nie dostalem online passa... i musze jechac z reklamacja ;/ Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 tak, ja gram. Ogolnie gra fajna, mozna smialo polecic, tylko wkurzony jestem bo nie dostalem online passa... i musze jechac z reklamacja ;/ Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 No w demko rozegrałem grubo ponad 300 walk a dziś przeciwnik zaliczył KNOCKOUT (już się nie podniósł, żeby nie było wątpliwości) pierwszym ciosem w walce . Demko mam rozpracowane do granic możliwości - tak samo jak FNR 4 i demko podoba mi się duuuużo bardziej niż zaje.bista czwóreczka :]. Jak tylko potanieje to bioooore i znowu będę się zagrywał w FN jak niepoprawny maniak . Cytuj
humanno 201 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 tak, ja gram. Ogolnie gra fajna, mozna smialo polecic, tylko wkurzony jestem bo nie dostalem online passa... i musze jechac z reklamacja ;/ to ja 1szy w kolejce z pytaniem do Ciebie, chodzi mi o ustawienia, czy jest cos co mozna by okreslic mianem "symulacyjnych" [takie okreslenie pojawilo sie w jednym z newsów]? jakis wysoki poziom trudnosci? niższa stamina = poniżej 100 ciosów na runde? w 4 chyba mozna bylo sporo pogrzebac w sile ciosow, wytrzymalosci itp. Bo w to ze z tymi ch&%ymi dźwiękami da sie cos zrobić to nie wierze Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 3 marca 2011 Opublikowano 3 marca 2011 Zawodnicy - kazdy rusza sie inaczej jesli Ci o to chodzi i kazdy ma inny styl walki. Poziom trudnosci? Nie odpowiem Ci na to pytanie, bo jestem beznadziejny i przewaznie przegrywam z konsola na poziomie champion. Stamina - moim zdaniem fajnie zostala rozwiazana. Ustawien nie sprawdzalem, bo nie mialem ochoty grzebac w opcjach, wolalem pograc Co do dzwiekow - poki co w ogole nie zwracam na nie uwagi. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 3 marca 2011 Opublikowano 3 marca 2011 losz, dopiero co zakupilem Marvel Vs Capcom, a tu juz FN nowy sie pojawil. Grales w tryb kariery ? Fajny jest ? Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 3 marca 2011 Opublikowano 3 marca 2011 Gram Legacy. Tym bishopem mi sie nie chce. Zrobilem sobie Randyego Marsha i na(pipi)iam Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 marca 2011 Opublikowano 3 marca 2011 Czy tryb Story jest ciekawy ? bo na GT dostał bardzo wysoką notę a przyznam szczerze że to mnie najbardziej interesuje w FNC. A i jeszcze czy jest długi ? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Czy ktoś chętny na założenie wspólnej sali gimnastycznej ? (wersja X360) Cytuj
ziombel 4 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 (edytowane) Pokonał ktoś bossa frosta tego truybu champion na zwykłym poziomie pro? przecież to jest chyba niemożliwe heheh. to david miał milion razy większe szanse z goliatem:) nie potrafię zadać tych 75 ciosów w 3 rundy . Tryb FNC jest nudny ale na szczęscie krótki. Miłe krótkie przerywniki przed walkami, od tyle i różne dziwne zadania do wykonania, np walka jedną ręką itp. Nic specjalnego, ale jak ktoś sobie wkręci że jest za(pipi)isty to może faktycznie mu sie spodoba:) A jeszcze ktoś mi powie, trzeba coś robić w ogole pomiędzy rundami? bo zawsze wyłączam heheh Edytowane 4 marca 2011 przez ziombel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi