Skocz do zawartości

Luther [BBC]

Featured Replies

Opublikowano

Czekałem aż ktoś coś napiszę aby posta pod postem nie pisać. Nikt nie oglądał nowego sezonu?

To co się od(pipi)ało w 4 odcinku to :obama:. Chętnie bym pogadał z kimś o jego odczuciach co do sezonu. Ja szczerze na końcu się w(pipi)iłem:D. Nie wiem jak po takim finale mieliby robić kontynuację.  Cały sezon naprawdę trzyma w napięciu i jest bardzo dobry ale ostatnie 10 minut to majstersztyk i trolling w najlepszym wydaniu:)

• Odpowiedzi 82
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• DCI John Luther wraca.

• Alice wraca 

• Właśnie jestem po 3 odcinkach i muszę Wam przyznać rację co do jakości tego serialu. Jak na razie jest bardzo dobrze. Serial ma swój klimacik(muzyka to najwyższa klasa).

Opublikowano

Ja to chyba bede musiał odswiezyc stare sezony, bp przez tyle zapomniałem o co chodzi jakby.

• 3 lata później...
Opublikowano

Luther po dłuższej przerwie wraca w lutym do wybranych kin, a w marcu będzie na Netflixie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyskoczył mi ten serial na HBO i coś mi się skojarzyło po tytule, ale nie sądziłem, że pierwszy sezon to 2010 rok.

Wjechaly 2 sezony i 2 odcinki z trzeciego. Jak to bbc długie przerwy między sezonami, mało odcinków jakby nie wiedzieli co z tym robić.

Idris dobrze wypada i serial wciąga.

Kojarzę też inny serial gdzie sprawca był znany od początku i albo było jak w Lutherze, albo już złapany i całość się opierała na udowodnieniu mu winy. Ktoś kojarzy?

Opublikowano
W dniu 21.02.2023 o 14:35, PiotrekP napisał:

Wyskoczył mi ten serial na HBO i coś mi się skojarzyło po tytule, ale nie sądziłem, że pierwszy sezon to 2010 rok.

Wjechaly 2 sezony i 2 odcinki z trzeciego. Jak to bbc długie przerwy między sezonami, mało odcinków jakby nie wiedzieli co z tym robić.

Idris dobrze wypada i serial wciąga.

Kojarzę też inny serial gdzie sprawca był znany od początku i albo było jak w Lutherze, albo już złapany i całość się opierała na udowodnieniu mu winy. Ktoś kojarzy?

Również brytyjski The Fall, polecam!