Opublikowano 18 stycznia 20196 l Czekałem aż ktoś coś napiszę aby posta pod postem nie pisać. Nikt nie oglądał nowego sezonu? To co się od(pipi)ało w 4 odcinku to . Chętnie bym pogadał z kimś o jego odczuciach co do sezonu. Ja szczerze na końcu się w(pipi)iłem:D. Nie wiem jak po takim finale mieliby robić kontynuację. Cały sezon naprawdę trzyma w napięciu i jest bardzo dobry ale ostatnie 10 minut to majstersztyk i trolling w najlepszym wydaniu:)
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Ja to chyba bede musiał odswiezyc stare sezony, bp przez tyle zapomniałem o co chodzi jakby.
Opublikowano 15 stycznia 20232 l Luther po dłuższej przerwie wraca w lutym do wybranych kin, a w marcu będzie na Netflixie
Opublikowano 21 lutego 20232 l Wyskoczył mi ten serial na HBO i coś mi się skojarzyło po tytule, ale nie sądziłem, że pierwszy sezon to 2010 rok. Wjechaly 2 sezony i 2 odcinki z trzeciego. Jak to bbc długie przerwy między sezonami, mało odcinków jakby nie wiedzieli co z tym robić. Idris dobrze wypada i serial wciąga. Kojarzę też inny serial gdzie sprawca był znany od początku i albo było jak w Lutherze, albo już złapany i całość się opierała na udowodnieniu mu winy. Ktoś kojarzy?
Opublikowano 25 lutego 20232 l W dniu 21.02.2023 o 14:35, PiotrekP napisał: Wyskoczył mi ten serial na HBO i coś mi się skojarzyło po tytule, ale nie sądziłem, że pierwszy sezon to 2010 rok. Wjechaly 2 sezony i 2 odcinki z trzeciego. Jak to bbc długie przerwy między sezonami, mało odcinków jakby nie wiedzieli co z tym robić. Idris dobrze wypada i serial wciąga. Kojarzę też inny serial gdzie sprawca był znany od początku i albo było jak w Lutherze, albo już złapany i całość się opierała na udowodnieniu mu winy. Ktoś kojarzy? Również brytyjski The Fall, polecam!