blantman 5 780 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 Czekałem aż ktoś coś napiszę aby posta pod postem nie pisać. Nikt nie oglądał nowego sezonu? To co się od(pipi)ało w 4 odcinku to . Chętnie bym pogadał z kimś o jego odczuciach co do sezonu. Ja szczerze na końcu się w(pipi)iłem:D. Nie wiem jak po takim finale mieliby robić kontynuację. Cały sezon naprawdę trzyma w napięciu i jest bardzo dobry ale ostatnie 10 minut to majstersztyk i trolling w najlepszym wydaniu:) Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 19 stycznia 2019 Opublikowano 19 stycznia 2019 Ja czekam aż wrzucą na Netflixa. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 stycznia 2019 Opublikowano 19 stycznia 2019 Ja to chyba bede musiał odswiezyc stare sezony, bp przez tyle zapomniałem o co chodzi jakby. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Luther po dłuższej przerwie wraca w lutym do wybranych kin, a w marcu będzie na Netflixie 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 Wyskoczył mi ten serial na HBO i coś mi się skojarzyło po tytule, ale nie sądziłem, że pierwszy sezon to 2010 rok. Wjechaly 2 sezony i 2 odcinki z trzeciego. Jak to bbc długie przerwy między sezonami, mało odcinków jakby nie wiedzieli co z tym robić. Idris dobrze wypada i serial wciąga. Kojarzę też inny serial gdzie sprawca był znany od początku i albo było jak w Lutherze, albo już złapany i całość się opierała na udowodnieniu mu winy. Ktoś kojarzy? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 25 lutego 2023 Opublikowano 25 lutego 2023 W dniu 21.02.2023 o 14:35, PiotrekP napisał: Wyskoczył mi ten serial na HBO i coś mi się skojarzyło po tytule, ale nie sądziłem, że pierwszy sezon to 2010 rok. Wjechaly 2 sezony i 2 odcinki z trzeciego. Jak to bbc długie przerwy między sezonami, mało odcinków jakby nie wiedzieli co z tym robić. Idris dobrze wypada i serial wciąga. Kojarzę też inny serial gdzie sprawca był znany od początku i albo było jak w Lutherze, albo już złapany i całość się opierała na udowodnieniu mu winy. Ktoś kojarzy? Również brytyjski The Fall, polecam! Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 25 lutego 2023 Opublikowano 25 lutego 2023 Luther duzo lepszy od The Fall. Inna liga moim zdaniem Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 lutego 2023 Opublikowano 26 lutego 2023 https://www.metacritic.com/movie/luther-the-fallen-sun Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi