kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Wkur.wia cena PS3. Wkur.wiają wszechobecne spoilery z gier, które mają kilka miechów lub więcej. Założenie, że "skoro gra wyszła w 2008, to już pewnie wszyscy kur.wa znają fabułę". Tak, chodzi mi głównie o MGS4. Wkur.wia brak piratów na PS3, i w gdzieś mam, co kto o tym podejściu sądzi. Wkur.wia spadająca totalnie zajawka na gry, w okresie życiowym, kiedy mam na nie najwięcej czasu, kasy i możliwości. Cieszy, że od 2008 jestem w miarę na bieżąco z grami obecnej generacji. Cieszy, że multiplatformowe hity (a czasami też exclusive'y z X360) wychodzą na PC, który to jest obecnie moją główną platformą do grania. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 (edytowane) Choć puki co sam nie mogę sobie pozwolić na własne Ps3 to uważam że cena w okolicach tausena jest ok. jak za taki sprzęt. Co do piratóf, cóż jeżeli ktoś jedzie tylko na nich to faktycznie trochę kiepsko, choć narazie jest to jedyna nie spiracona konsola i to w pewnym sensie stanowi o jej sile, ja na PSX i PS2 piraciłem, PSP niedawno spiraciłem i do widzenia oryginały więc myślę że przy okazji PS3 się trochę zrehabilituję (gier tyle już nie będzie ale życie to sztuka wyboru). Spoilowania gier też nie znoszę- niedawno dowiedziałem się że Snake pod koniec MGS4... Edytowane 30 lipca 2010 przez Kazub Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Cholernie denerwują mnie spoilery tam, gdzie najmniej można się ich spodziewać (temat o Dead Space, a spoile z MGS4 - wku.rwić się można niemożebnie). Cieszy mnie za to fakt, że mam konsolę obecnej generacji. Jestem w miarę na bieżąco z grami i jeśli zaliczę Brutal Legend, Bioshocka 2, Alana Wake'a i Skate 3 - będę spełniony w trakcie żywota X360. Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 (edytowane) Wkurza mnie, że wygląda na to, iż 2 gry kupione w podejrzanie niskich cenac360 na którym nie chcę mi się graćh jednak do mnie nie dotrą: RDR za 100,00 zł GoW ]|[ za 75,00 zł Z drugiej strony, cieszy mnei fakt, że wstrzymałem się z wpłatą i pozostaje mi tylko pier*olnąć negatywa 8) Pamiętajcie na przyszłość bracia konsolowcy - takie okazje NIE ISTNIEJĄ! Jak tam? Swoją drogą dziwne bo napisał, że dobiór os. możliwy... ONTOP: Cieszy mnie DS który zaje.biście się sprawdza już rok i bawi cały czas tak samo. Wkurza X360 na którym nie chcę mi się grać bo gry są nudne, grafa to nie wszystko Dobitny przykład to FFXIII którego próbuję przejść - ŻENADA, bieganie od walki do walki (między nimi nic się nie dzieje) a jak już walczę to tylko żongluję paradigmami bo nawet mi się nie chce kolejkować ataków bo po librze i daniu auto same się dobrze ustawiają :< Edytowane 30 lipca 2010 przez tomsecret1993 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Ludzie spojlerujący powinni od razu dostawać bana. Cieszy mnie Gow 3, w którego zaczełem grac wczoraj. Mimo iż odgrzewany w sumie kotlet to wrzuca ciary na plecy (pierwsze starcie z Posejdonem). Grafa gniecie kule, Boguś daje rade, no wypas... Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) Wkurza mnie, że wygląda na to, iż 2 gry kupione w podejrzanie niskich cenac360 na którym nie chcę mi się graćh jednak do mnie nie dotrą: RDR za 100,00 zł GoW ]|[ za 75,00 zł Z drugiej strony, cieszy mnei fakt, że wstrzymałem się z wpłatą i pozostaje mi tylko pier*olnąć negatywa 8) Pamiętajcie na przyszłość bracia konsolowcy - takie okazje NIE ISTNIEJĄ! Jak tam? Swoją drogą dziwne bo napisał, że dobiór os. możliwy... Skontaktowałem się z innym klientem tego wesołka, podobno koleś mu napisał, że wylądował w szpitalu... Co do odbioru osobistego - tez to uśpiło moją czujność, poza tym kontakt z gościem był idealny - starałem się przeforsować pobranie... bez skutku Wkurza X360 na którym nie chcę mi się grać bo gry są nudne, grafa to nie wszystko Dobitny przykład to FFXIII którego próbuję przejść - ŻENADA, bieganie od walki do walki (między nimi nic się nie dzieje) a jak już walczę to tylko żongluję paradigmami bo nawet mi się nie chce kolejkować ataków bo po librze i daniu auto same się dobrze ustawiają :< To nie wina iX'a - najnowszy FF to totalny szrot dla fanbojów Cieszy odświeżony Earthworm Jim - fakt, że po przeniesieniu w HD tytuł stracił trochę na uroku (nie jest już tak komiksowo) ale nadal jest to mega miodna, pozytywnie zakręcona pozycja! Groovy Wkurzają mnie natomiast trofea w multi - przez @#%! Party Person nie mogę ukoronować za(pipi)istej gry, jaką jest LBP, 100% platyną... Edytowane 31 lipca 2010 przez stoodio Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) Cieszy mnie nowy trailer Mafii 2........bardzo. Edytowane 31 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 BOOM BOOM BOOM nic nie przebije chyba Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 BOOM BOOM BOOM nic nie przebije chyba Ten wcześniejszy stawiam na równi co Boom ..., równie świetny ;] Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) Odbiegacie od tematu Panowie Cieszy mnie osiągnięty czas w EWJ - 2 miejsce na blisko 600 graczy Wkurzają mnie bug'i - nie mogę zaliczyć trofeum za przejście bez straty życia, 2 razy już podchodziłem i jestem przekonany, że nie zginąłem nigdzie a "trofeuma" ni ma Heh, doczytałem info, nie można resetować lvl - od samego początku do końca trzeba przejść bez straty życia, nie będzie 100% Edytowane 1 sierpnia 2010 przez stoodio Cytuj
Oskar Dirlewanger 9 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Wkurza mnie na obecnej generacji boom na shootery typu Halo, Killzone, GoW. I sporo zapowiedzi nowych tego typu gier. Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 W ogóle zajawka na klimaty science fiction, tyle, że w nudnej i sztampowej postaci. Dziesięć shooterów osadzonych w realiach XXII wieku, w których bohater ma nowoczesny kombinezon, zapewniający mu nowe umiejętności, przeciwnicy wyglądają jak cyborgi, co jakiś czas walka z większym mechem itd itp. Ogólnie jestem raczej fanem sci-fi, ale zrobionego ze smakiem (Killzone ok, Crisis nie ok). Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Napawa mnie trzaskanie po nocy w Heavy Rain. Piękna gra. To znaczy film. To znaczy gra...to znaczy...nie wiem. No i seria Kingdom Hearts, nie ma drugiej tak zajebistej i nigdy nie będzie. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Co mnie (bardzo) cieszy: Dzięki Czimeq Wkurza mnie niemiłosiernie złoto w EWJ, przesadzony pucharek Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Listopadowa premiera nowego God of War: Ghost of Sparta. Spodziewałem się, że wyjdzie standardowo w marcu, a tu proszę, zagram sobie jeszcze w tym roku. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 To już w listopadzie ? bombastycznie ! Też mnie cieszy. A złości(a nawet w(pipi)ia) kiedy ponadczasowe tytuły takie jak Ico czy Okami są masowo olewane a po roku nagle wszyscy się budzą że wow jaka ta gra jest niesamowita(bo nie wypada już powiedzieć inaczej) , podczas gdy gry co najwyżej dobre biją rekordy sprzedaży i powstają ich kolejne sequele. Cytuj
XM. 11 022 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 (edytowane) Cieszy mnie to ,ze z bratem na współe , w sumie z braku rzeczy do robenia i ogolnych nudów, zasiedlismy do Dead Rising i przeszlismy Infinity mode na 7 dni. I o dziwo bylo łatwiutko. Cieszy mnie to ,ze moje PS3 naprawde odeszło w zapomnienie. jak tak patrze na karte klienta z MG to wychodzi na to ,ze od 30 kwietnia 2009r. nie kupiłem zadnej gry i kiedy w tamtym okresie spedzalem przed konsola po 7-10 h dziennie tak teraz nie spedzam tyle czasu w miesiacu. No , maly wyjatek teraz z DR i sam jestem zdziwiony ,ze wytrzymalem tyle przed konsolą. Pora sprzedac tego bubla w piz.du. Edytowane 6 sierpnia 2010 przez XM16E1 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Ciszy mnie, iż nieudolnie "naprawiony" 3 miesiące temu NES, nagle działa jak marzenie Wkurza mnie fakt, iż dziwnym trafem nie potrafię się zmusić do gry w HR oraz RDR - 3 razy kupowałem obydwie gry i ani razu nie mogłem się do nich zebrać, wtf... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 (edytowane) Cieszy mnie, a zarazem wkurza, że jestem przed ostatnim bossem w Demon's Souls, a nie jestem w stanie się za to wsiąść. Zarazem chcę skończyć, a zarazem nie (bo głupio się czuję jak coś fajnego się kończy) chociaż wiem, że jest NG+. Za to cioram w Mirror;s Edge. Flow! Edytowane 6 sierpnia 2010 przez MajorZero64 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 I co, az taka trudnaaa to gra? wogóle jak to jest z tym DS? w sensie czy mozna gdzieś przystanąc i powiedzmy kosztem nakładu czasu podpakować postac by ułatwic sobie grę czy też przeciwnicy są limitowani i zbyt wiele expa nie wyciśniemy (przez co jest ten osławiony hc)? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Nie jest ciężko. Przede wszystkim to być cierpliwym i nie szarżować na przeciwników. Moim zdaniem nie opłaca się expić, ale jak ma się problem z czymś to oczywiście można. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Na poczatku jest troche ciezko. Dokladnie tak jak pisze Major, trzeba byc cierpliwym i na poczatku kazdego przeciwnika traktowac na powaznie. Nie leciec szybko do przodu;) Co mnie wlasnie jara w DS to, ze nie liczy sie tylko jaki sprzet masz na sobie i bron ale rowniez wymaga skilla podczas walki. Jak sie wkecisz w gre to juz poplyniesz. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 (edytowane) nowe trzy gierki, które są zajembiste i przywróciły mi chwilowo radość z giercowania. batman, brutal legend i shift, każda za(pipi)ista. oraz to, że jest jeszcze z 10 gierek wartych mojego czasu. Edytowane 7 sierpnia 2010 przez Yakubu Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 W(pipi)ia mnie demo Mafii 2 na PS3 do tego stopnia, że muszę strzelić sobie browara (i tak bym strzelił ;p). A cieszy mnie zakupione dlc do RDR. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 W(pipi)ia mnie demo Mafii 2 na PS3 do tego stopnia, że muszę strzelić sobie browara (i tak bym strzelił ;p). A cieszy mnie zakupione dlc do RDR. a co z tym demem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi