Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cieszy mnie to, że:

- odkryłem ten dział na nowo, ostatnio praktycznie tylko Hyde Park odwiedzałem i już prawie zapomniałem, że to forum konsolomaniaków. Tutaj jest ten kąsolowy klimat :)

- przeszedłem Final Fantasy X, spełniłem własną obietnicę sprzed bodajże 4 lat, że w końcu skończę to arcydzieło. Na dodatek zakończenie było bardzo dobre.

- gram w Final Fantasy XIII, pierwszy raz w życiu chyba gram w tak nową grę, na dodatek jest to Final którego prawie zawsze miałem przynajmniej rok albo cztery różnicy między premierą a lądowaniem u mnie na półce

- w ogóle wróciła mi ochota do grania, chyba z pół roku albo i dłużej w ogóle nie grałem na konsoli (albo grałem z 30 minut bez celu). Nie wiem, nie dawało mi to radości, nie miałem w ogóle ochoty, ale pożyczyłem PS2, kupiłem FFX i od tygodnia gram sobie po 4 godziny dziennie albo i dłużej, czuję tą nerdowską radość. Choć po skończeniu przygody w Spirze czas gry spadł do ok. 2-3h dziennie.

- już powinny na poczcie leżeć epizody GTA, mniam. Normalnie bym się wkur,wiał, że sprzedawca w chooja wali i nie dość, że jakiś śmieszny urlop wziął, to jeszcze wysyła długo po powrocie i musiałem mu wykazywać, że naprawdę zapłaciłem, kiedy on był na urlopie. Ale jako, że mam w co grać, jakoś mnie to nie wkurza.

Wkurza mnie to, że

- starsi przez tyle lat wmawiali mi, że marnuje czas, że nie robię nic produktywnego, że jestem nerdem itd., że aż teraz przy graniu >30 min. mam poczucie winy :(. A nie mam powodów za bardzo, pograć to normalna rzecz, szczególnie, że mam wakacje i nie jest ze mną AŻ tak źle ;/.

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

W(pipi)iło mnie że ostatnio w dwóch grach bohaterowie mieli tak samo na nazwisko. Chodzi o Modern Warfre 2 i Heavy Rain ;/ Dwa razy nazwisko Sheppard się pojawiło. Chociaż może w którymś przypadku inaczej było pisane.... juz sam nie wiem, ale twórcy mogliby bardziej uważać na szczegóły

Opublikowano

wkurza mnie złamanie PS3

cieszą natomiast filmiki z PES'a , dawac mi tu demooo (obym nie odwoływał tych słów)

Opublikowano

W(pipi)ia mnie, denerwuje, doprowadza do szału, wrzenia i zawału ostatnie trophy w Pes2010 które nie chce mi wpaść.

Dziesiątki godzin i ciągle nie chce wpaść a żal dupę ściska poddać się gdy tak blisko platyny ;p.

Opublikowano

O ja pier.dolę, to TE trofeum...własnie gulnełem do poradnika...masakra, ja bym spasował.

ale z drugiej strony najpierw złotko a potem platynka.

Matrix has got you.

Opublikowano

+ nadchodząca premiera Mafii 2

+ Ratchet & Clank: A Crack in Time

+ przefrunięcie się Black Hawkiem w multi BC2 :D

- brak czasu na Kane & Lynch

- wyłączenie się neta jak grałem w BC2 ;/ samym helikopterkiem nastukałem 2k punktów w jednej rundzie ;/

Opublikowano

Cieszy mnie powrót do FM'a 2009. Zagrałem jeden sezon, za(pipi)iście (pipi)owy początek, po ok. 25 meczach 14 miejsce. Roszady w taktykach i awans na koniec sezonu na 6. Baraże o Premiership, w półfinale wygrana z Wolves po karnych. W finale niesamowite widowisko, niestety przegrana po dogrywce 4:3. (pipi)a dawno takich emocji nie przeżywałem. Cieszy mnie również to, że na sejwie mam 2019 rok, a od początku nie zrobiłem ani jednego wała (czyt. nie zrestartowałem meczu, nie kupiłem na chama zawodnika itp.).

Złości mnie to, że musiałem sprzedać najlepszego zawodnika za jakieś grosze i po sezonie pewnie odejdzie następny, bo mu się kontrakt kończy. To, że zaczynam sezon 2019/20 nie awansowałem jeszcze do Premiership. A przede wszystkim złości mnie to, że brat wziął na tydzień laptopa i se nie pogram (pipi)a :down:

Opublikowano

gram sobie w gry z PS1 (PSNstore) na psp.

MGS, Miedievil, Crash :wub:

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Mnie też cieszy, że zapowiada się kolejny mocarny rok dla rynku gier :)

A złości mnie to, że w czasie kiedy będą wychodzić kolejne mocne gry w 2011 to ja będę odrabiał zaległości z 2010, a nawet 2009 :teehee:

Ale z drugiej strony cieszy mnie to, że jak będę zaległości odrabiał to za te same pieniądze będę miał 2x więcej gier :D

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Na +

Doszły Pokemony Heart Gold z goozex'u (playswap), dodatkowo otrzymałem bonus w postaci drugiej gry na NDS'a - fakt, że crap okropny (hodowla konia czy coś) ale liczy się gest :)

Na-

Nie daję sobie rady w Dante's Inferno na Hellish - dawno nie dostałem takich batów, juz nie pamiętam kiedy ostatni raz zmieniłem poziom trudności na niższy... :blush:

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj wszedłem sobie na ultime i z lewej strony są najbliższe premiery. Nie ma szans żebym ograł wszystkie gry do końca roku. Do staroci już nie wracam. O kasę się nie martwię bo robię tak że kupuję gry na premiere, przechodzę singla i po tygodniu sprzedaję 20zł taniej, a wracam do niej za rok jak będzie kosztowała 50zł. Ale jak mam się wyrobić z:

- Mafia 2

- Kane & Lynch: Dog Day's 2

- Medal of Honor

- FIFA 10

- PES 2011

- F1 2010

- Gran Turismo 5

- COD: Black Ops (to se na gwiazdę gdzieś kupie bo tylko Prestige Edition mnie interesuję :D i mam nadzieję że do tego czasu spadnie po niżej 400zł)

- Assassin's Creed: Brotherhood

- Need for Speed - Hot Pursuit

- Arcania: Gothic 4

- Two Worlds II

To tylko te które pierwsze mam w pamięci. O ile takie jak Mafia czy Kane & Lynch można przejść i szybko opylić to takie jak FIFA 10, F1, PES2011 czy GT5 trzeba ograć porządnie i nie wystarczy na nie tydzień czy dwa ;/ Ehhh...

Cieszy mnie Mafia 2 która za 3 dni będzie u mnie :)

Edytowane przez schab0795
Opublikowano

Cieszę się, bo rozumię już dlaczego tak wszyscy czekają na Half-Life Episode 3 (przeszedłem Orange Box[PC] i HL to zdecydowanie jedna z najlepszych serii jakie grałem, polecam każdemu :thumbsup: ).

Wkurza mnie zaś, że teraz i ja czekam [na Ep3] <_< .

Opublikowano

Cieszą mnie nadchodzące dema Enslaved i nowej Castlevanii :thumbsup:

a kiedy mają być?